Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzięki Opatrzności Bożej, za pośrednictwem funduszy europejskich |
dobrze ze w naszym zacofanym miasteczku sa jeszcze ludizze ktorzy dbaja nie tylko o swoje tluste tylki mam nadzieje ze wlasciciel sie jakos 0,5l odwdzieczyl :p rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzięki Opatrzności Bożej, za pośrednictwem funduszy europejskich |
Treść jest ukryta
|
|
Bez jaj są ważniejsze sprawy... Ty się nie pocisz? :D
|
|
oo wielki powrót trola ;D ; ) niestety nie wydaje mi sie abys cos wiedziala na ten temat wiec twe linki "jak zrzucic 40 kilo w 3 miesiace " mnie nie interesuja ,dlatego tez niemam zamiaru ich kopiowac bo nawet swinio ci sie nie chcialo wstawic go odpowiednio xD pozatym podejrzewam cie o najgorsze rochlo ;p Santreo
|
|
Sorry ale jak wchodzę do jakiejś instytucji, sklepu czy restauracji to osoba która ma reprezentować firme powinna wyglądać schludnie a napewno nie powinna być spocona bo jeśli nawet zamontujemy owym paniom klimę to bez mydła i wody efektu nie będzie... A swoja drogą jak mnie to drażni to delikatnie zwracam danej osobie uwagę albo odwracam się na pięcie i poprostu wychodzę;)
|
|
W piątek 3-go lipca Dj W i INOX a 5 lipca Young Party dla 16+ Coraz ciekawsze imprezy wydumują...:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pewnie się wybierasz na to drugą ''impreske'' i chciałem nam się pochwalić tym wyczynem :-) OK. Santreo
|
|
bez sęsu.... taki dórzy ogeń i kópa kełbahy a nik nie wpad na pomysl rzeby zrobic kełbaskie na goronco .
|
|
bez sęsu... kaszdy ma swuj zapah aby pjes mug go rospoznac to proste jak slonce!!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Amnesiamini jak się nie wybierasz lub Ci sie ten temat nie musisz na siłe krytykowac... Madeline nie wiem tego...
|
|
bez sęsu..praca pracom ale wolem kópic taniej bo ftedy mam jeszcze za co oplacic internet explorer rzeby siem rozwijac
|
|
jasio01 teraz to se mozesz pogadac ze jednak nie wybuchlo a gdyby jednak wybuchlo ciekawe co bys powiedzial "koles"
|
|
Niuńcia nie patrz na to ,że w firmie X mówią -zapłacisz mniej jak w firmie Y . Składka zależy od wartości domu.Jeśli masz dom wartości np.300 tyś. a w jakieś firmie zapłacisz mniej bo w umowie uzgodnicie np. 150 tyś. to jasne,że składka będzie mniejsza.Tylko się pytam po co!Ludzie tak robią,a potem w razie czego narzekają,że firmy mało wypłacają.Ja po przebudowie swego domu sam poszedłem do firmy i zwiększyłem wartość domu o kilkaset tysięcy.Zwiększyli mi składkę raptem o wartość dobrej skrzynki piwa.Możesz również wybrać różne pakiety np.od ruchomości które posiadasz w domu,ale to już musisz sama o tym zadecydować.
|
|
Panie właścicielu ile Pan tych nicków masz bo ciągle sam ze sobą piszesz i myślisz Pan że kogoś oszukasz
|
|
i nawet za taxi nie trzeba płacic...:))
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=HNyeGFImXJA&feature=related
|
|
Kazdy JASPER MA LITE-ON
|
|
moje nicki to: amnessiamini, masakra i jeden tajny
|
|
Gówno nic więcej Hejj!!
|
|
jest sens Takos
|
|
grunt bys kupowal nowy, w miare morzliwosci aby nie chinski. wbrew pozorom tuningowane prawie rze zabytkowe oryginalne skutery to jeszcze gorsze smieci od chinczykow. i nie sluchaj sie tyh co takie kupili, bo dla nich to tylko lans ze maja jakiegos urzywanego peugeota albo aprilie. bierz nowy, naucz sie operowac motocyklem, poznaj jego zachowanie, swoje morzliwosci - wszystko na blokadach. to ci pozwoli zahowac rozsadek gdy juz zdejmiesz blokady po kilku tys km.
|
|
Hej. Mam do was pytanie. Bylam ostatnio na weselu gdzie gral zespol amor i wiecie kto tam gra na na tej harmonii? Bo nie wiem kto to jest a skads go znam. fajnie gral i chcialam zeby zagral na rocznicy slubu moich rodzicow. prosze o odpowiedz
|
|
Ta cała Amnessia to jedno wielkie GÓWNO!!!!!! Spłonie Ten Lokal!!
|
|
Bez sęsu...Na rocznicy morzesz pzecierz zagrac na flecie swojego merza i zaorzczedzic pieniondze zamiazt slóhac jakiegos tepaka z charmonia .rodzice napewno siem uciszom „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
podpalisz tak jak JBB?
|
|
prosze oto odpowiedz... ... nie ma zaco
|
|
karol ile zarabiasz za promowanie klubu w necie,bo slyszalam ze malo
|
|
a ty ile dostajesz? Wkurwiasz mnie jak nikt inny
|
|
wole ze sobom nisz z idjoto Takos
|
|
Tak tylko ze ja mam Windows 7 i tak sie ktos wlamal „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Plac Czerwony zbudowano wcześniej. To był prezydent na Ż , ale nie pamietam jego nazwiska.
|
|
dla mnie to chała
|
|
co mnie skusilo zeby czytac ten post przed sniadaniem :/
|
|
czlowieku jak bylem w tych zakladach kiedys na wycieczce ze szkola to bylem naprawde w szoku nowoczesnie czysto(jak na przemysl miesny), i dobry sprzęt wcale mnei nie dziwi ze oszacowali straty na miliard zlotych sama hala i wykonczenie + linia produkcyjna i maszyny inwestowali w ta firme przez lata caly czas unowoczesnienia i innowacje to kosztuje grubo jezeli jest na swiatowym poziomie
|
|
wieksze firmy miesne od JBB ? toc jasno mowia ze to najwiekszy zaklad w unii europejskiej
|
|
wujku jak wiesz lepiej to napisz!!!!!!!!!tak sie sklada ,ze akurat znam sedziego ktory orzekal w tej sprawie i nie zostawie na nim suchego slowa!!!!!!!! bo wiem na co jego stac!!!!!!!!!!!!!! jak jestes jego dobrym znajomym to spytaj sie czy umie liczyc do 10 slownie (dziesieciu) !!! Takos
|
|
ja to osobiscie nic nie mam do chlopakow ale ludzie nie macie pojecia co to jest mafia prawdziwi gangsterzy cicho siedza a robia takie rzeczy ze na filmach tego nikt nie widział ja w stolicy znałem takich to mam troche pojęcia a tak wogole to we dwoch nie maja szans z Sieradzem takze o jakiej konfrontacji ktos tam pisze
|
|
Po pierwsze, kto powiedział, że ranking WPROST jest tu jakąkolwiek wyrocznią, co do zamożności naszych krajowych prrzedsiębiorców... ?! Na udział w tym rankingu trzeba się zgłosić albo conajmniej zgodzić...a wiem, że nie każdy sobie tego zyczy.... Po drugie...czemu Ciebie (OjciecR.) to wogóle tak boli...?!! Czy nie powinieneś się skupić na tym raczej, że stało się WIELKIE NIESZCZĘŚCIE??!! Ten zakład utrzymywał setki rodzin (jeśli nie więcej) i jeszcze dużo czasu upłynie, zanim uda im się wrócić do sytuacji sprzed pożaru...jeśli wogóle po tym wszystkim co przeszli, będą chcieli się jeszcze tak ciągać... Bo niewiele osób tu chyba zdaje sobie sprawę z tego, ile wysiłku, nerwów, osobistych poświęcej oznacza odpowiedzialność za taką firmę...za tyle rodzin, które w niej pracują... Ja mam tylko nadzieję, że Właściciele podniosą się z tego...i jeszcze będą mieli siłę na to, żeby nadal walczyć... Osobiście, zawsze byłam dumna z faktu, że JBB mamy właśnie u nas, w naszym regionie... Życzę im wytrwałości...
|
|
w polsce niema mafii , nigdy nie bylo i zapewne nie bedzie i uspokojcie sie z tymi ksywkami na forum spoleczniaki Santreo
|
|
Ranking wprost jest jednym z faktów że wycena w artykule mija się z prawdą. Do tego rangingu nikt nie musi się zgadzać ani udzielać pozwolenia. Luśka ty wyluzuj, nic mnie nie boli to tobie żyłka zaraz pęknie, ja tylko nie lubie jak ktoś podaje fakty z sufitu i mam na forum prawo się wypowiedzieć. A żale nad tym zakładem to idż na inny wątek ten jest o wycenie...
|
|
Ojciec jak ci sie wycena nie zgadza to skończ studia popracuj sobie w PZU ze 20 lat powłaź w dupę kilku ważniakom a będziesz mógł robić takie wyceny i na pewno będzie sie zgadzało , masz pojecie co ile jest warte ???
|
|
OjciecR. a byłeś ty kiedyś w Łysych i widziałeś jak wyglądał ten zakład? pewnie nie bo nie masz pojęcia o czym piszesz tylko już za gorąco i w czasce ciśnienie nie te się wytworzyło :D Obroty JBB w 2005 roku 421 mln, a na koniec 2006 500 mln i rosną z kolejnymi latami. Ja myślałem że ważne jest to że 1500 osób nie ma pracy i to że przestuj w tej firmie to są wielkie straty, a nie że to że Ci się jedno zero nie zgadza.
|
|
no tak ojciec r jakis ranking gazety uwazasz za fakt a wycene ekipy za wziete z sufitu?to o czym wogole rozmowa ?sprzet+hale+zywiec i wyroby miesne+straty zwiazane z przestojem produkcji+kary za niedotrzymanie umów i wiele innych rzeczy = dużo kasy!!!!!!
|
|
Czym wy się podniecacie? Facet dostanie odszkodowanie,firma ubezpieczeniowa pokryje koszty niedotrzymanych umów i niespłaconych kredytów, pracownicy jakieś tam odprawy, i żyć nie umierać. Też bym tak chciał.
|
|
Wszyscy so zdrowi . dobra kópie jusz te z allegro dzienkuje za pomoc ! rudy błazen z druhem
|
|
To sobie temat znaleźliście ;|Jaka niby z nich mafia no fakt ten oczko nie wygląda z byt przyjaźnie. Niech sobie ten Lubiej czy jak zwal tak zwał zaklada co chce ważne, że nie ma już tego starego zboczeńca który miał 7Kier i chodził zaczepiał dziewczyny na miescie lub w sklepach i proponowal prace u siebie za barem. Wciskał numer telefonu na papierku w kratke i myślał ze kogos znajdzie
|
|
AQQ polecam !!!! GG to przeżytek "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ten śmietana to z pewnością po solidnej czołówce z pędzącym starem.
|
|
kaśka oddawałam dziecko do przedszkola do normalnych warunków. W tej chwili 28 osób będzie upchniętę do końca roku szkolnego czyli pół roku w sali o powierzchni 16m2, to ta właśnie na dole po prawej stronie. Dlaczego dzieci mają płacić za głupotę dorosłych (nie nauczycieli którzy tam pracują)? Edukator wykombinował kasę na żłobek, tylko miejsca im zabrakło bo w innym budynku im nie pozwolili... Nie mam nic przeciwko żłobkowi, ale dlaczego kosztem mojego dziecka? I nie chodzi o to że opieka jest zła bo jest dobra tylko spróbuj zapanować nad taką grupą dzieci, zorganizuj im czas na powierzchni 16m2 Oczywiscie najłatwiej powiedzieć, nie podoba się to se dziecko zabierz... tylko czy o to chodzi? Ja też pracuje ale to nie znaczy że w tym czasie moje dziecko ma czekać przez 8 godzin siedząc w jednym miejscu, bo zabawa w kółeczku to juz nie lada wyczyn w tej sali! Nie mam pretensjo do nauczycielek bo od nich samych tam guzik zależy, pytam kto wydał na to zgodę, bo jakiś organ nadrzędny, kontrolny chyba jest!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |