niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wywieśmy flagi narodowe

może poprostu uderzył głową w ten numer i odbił się on mu na czole

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wywieśmy flagi narodowe

za ta cene bys mial holowanie...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

ja chce

Ja widziałam! :)) To chyba kometa była. Ogon miała. niesamowity widok :) Właśnie około 21:45 :)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Nie ma co ukrywać, że izba a raczej jej kilku członków ma zapewne jakieś niecne cele.

Ilość lokali w tamtym rejonie jest ograniczone, więc powstanie lokalu "winiarni" spowodowało by likwidację jednego bądź kilku z istniejących tam sklepów.

Nie bywam wogle w tej części miasta bo nie ma po co tam chodzić, no chyba, że jest do załatwienia sprawa w urzędzie.

Dlaczego życie starówki ma się toczyć wokół alkoholu ? czy przedsiębiorcom z żałosnej izby p.h. brakuje pomysłów na prowadzenie biznesów bezalkoholowych ?

Proponowałbym wprowadzenie kilku lokali na alei legionów w rejonie już istniejących, większa konkurencja, większe pole do popisu w ofercie lokalowej.

Łomża to nie Kraków, a katedra to nie kościół mariacki !

Ja pieknie zapierdalam na cymbalkach metalowych w drzewianej ramie... nie mam sobie rownych... jesli moge pomoc to bardzo chetnie a jesli nie moge pomoc to nie pomogje ... ale zapierdalam naprawde fantastycznie... mam talent i dryg do tego... ostatnio tak nakurwialem na dzien dziecka ze nity puscili w kilku cymbalach...

Kurcze aż żal czytać. Podobno za dobrą imprezę trzeba zapłącić, a Wy chcecie za free na dobre imprezy chodzić?:)

raczej wojskowy samolot ;)

już znikł 1-2 min

a moze dziwczyna co podprowadzial troche kasy z portfela, a pozniej opowiedziale te bajke o taxi i 200zł. Tak wogole to zadzwon do korporacji i sie zapytaj jak jest z cenikiem zamiast wylewac swoje żale na forum. Masz frajera to go duś jak sie zesra to go puść :)

Ja czekam do 31 maja za TSF i TWO.Jesli zdam to juz mi z góry powiedzieli ze za MS bede czekała ok 2 miechów moze nawet i więcej:/..Więc spoko,tak jest wszędzie!!:*:*

to była odpowiedź w afekcie.wkurza mnie jak ktoś wyśmiewa kogoś przez to jakiej muzyki słucha.to jest jedna z najnowszych odmian rasizmu i szczerze tego nie popieram.nawiasem mówiąc każdy ma prawo ogłosić się tak samo tutaj jak i na czacie

witam, czy ktos ostatnio podchodzil do multiselectu w gdansku? po jakim czasie dostaliscie wynik? prosze o odpowiedz, pozdrawiam!!

haha a czemu nikt nie wspomina o włosach?jak masz łysy łeb to pomaluj farbą w sprayu żeby nie było widać łupieżu(koniecznie farba w kolorze włosów) a jak masz dłuższe to rozetrzyj w dłoniach pudełko żelu z biedronki,wymaż i zaczesz do tyłu

Poszukaj w internecie w rozkładzie jazdy albo idź do firmy ROBIN na ul.bema i się zorientuj jak sprawa ma się cenowo.Jeśli nie zechcą zawieźć to poszukaj jakiejś innej firmy.W tej branży są stosunkowo konkurencyjne ceny i przeważnie można się dogadać

Oczywista oczywistość! Idź do biura podróży, tam sie wszystkigo dowiesz!!! Od razu kupisz bilet na konkretny dzień -ten który Cię interesuje. Nie ma znaczenia czy na lotnisko czy z lotniska!
Vivera trafna uwaga! Skoro jadą to i wracają!!! Chyba, że Okęcie to trójkąt bermudzki?!

a ja jeżdżę tylko mpt i to właśnie dosyć często z tym panem, o którym piszesz i wierzyć mi się nie chce w to co tu wypisujesz. naprawdę potrzebna ci pomoc, ale lekarza specjalisty. następnym razem zastanów się zanim zaczniesz wymyślać jakieś farmazony, bo później ludzie to czytają i co bardziej łatwowierny to uwierzy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org