piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Antek Maciarewicz

Jaki wedlug was jest najekonomiczniejszy sposob dotarcia do niemiec? Mam na mysli busy, pociagi bo samolotem troche drogo wychodzi.. Ile to kosztuje za osobe, mozecie polecic jakas firme? musze dotrzec do bremen, troche ponad 1 tys km

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Antek Maciarewicz

jak się nie umie jeździć to punto szarpie, jak się w końcu nauczysz to nie będzie szarpać, po za tym jakiego masz instruktora, co on nie zwraca ci uwagi?

Ile jest stron tego tekstu? Na kiedy potrzebujesz? Chodzi Ci o przepisanie odręczne czy komputerowe? Z oryginalnymi błędami (tak jak leci), czy trzeba poprawić ortografię, gramatykę, interpunkcję i składnię?

jak tam moj kawalek gosciowy i gosciowie ???
sciagac i odchamic mi sie tu raz ! ;]

http://members.lycos.nl/appievisser/Khia%20-%20MY%20NECK%20MY%20BACK%20(DIRTY%20VERSION).mp3

(kopiuj - wklej...)

Potrzebuję namiaru na dobrego stolarza, który zrobiłby drzwi wewnętrzne na wymiar (nie chce wymieniać ościeżnic jedynie skrzydła). Najlepiej byłoby gdyby to były drzwi lekkie (np. z drzewa sosnowego) i w dodatku w przystępnej cenie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org