Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doniesienie oficjalnie niepotwierdzone! |
do: kafar211 Nie zamartwiaj sie. Ja Juz trzy razy startowalem do policjii i zawsze psycholog mnie oblewa.Ale niespoczne az sie niedostane.Teraz w grudniu znow skladam papiery.Wiec nie poddawajmy sie trzeba walczyc do skutku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doniesienie oficjalnie niepotwierdzone! |
do laptopa nie ma PCI są PCMCIA lub podobne ;)
|
|
Wszyscy na mecz!!!! ŁKS Łomża - Stomil Olsztyn !!! Sobota godzina 17 !!! Bilety po 7zł !!!Przyjeżdza 300 kibiców Stomilu !! !!!! Zabawa się skończyła przyjeżdża do Nas NAJLEPSZA EKIPA północno-wschodniej części Polski !!!! Pokażmy ŁOMŻYŃSKI CHARAKTER i godnie zaprezentujmy się na tym arcyważnym dla Nas spotkaniu. Stomil na 100% przyjedzie w nadkomplecie i ich doping będzie bardzo głośny, nie dajmy przekrzyczeć się na Naszym terenie !!!!! PEŁNA MOBILIZACJA WE WSZYSTKICH SZEREGACH !!!! http://i42.tinypic.com/30saro1.png http://i43.tinypic.com/atx737.jpg http://www.youtube.com/watch?v=DOI-V4REr-0
|
|
Też nie mogę się doczekać:) http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
O kurde,co to za mecz ??? O niczym nie słyszałem, czemu nic wcześniej na forum o tym nie pisaliście ???
|
|
naprawde szkoda gadac-teksty co po niektorych tylko swiadcza o tym jak bardzo jestescie zadufani w sobie i malo jesli nie wcale inteligentni!!! jedyne co potraficie na tym forum to obrzucanie obelgami i wyzwiskami! to jest kolejny temat gdzie "orly lomzynskie" pokazuja jacy to oni sa "inteligentni". ciekawe czy w rzeczywistym zyciu tez tacy sa????????jesli tak to coz.........juz mnie nic tu nie zdziwi.! niestety Jasiu tych co chyba naprawde wiedza o co tobie chodzi i dlaczego tak piszesz jest na tym forum "jak na lekarstwo". reszta.......no coz sami widzimy po ich wypowiedziach jacy sa!!!!
|
|
Jakbym był w Łomży to bym był na meczu gówniarzu , niestety inni nie dostają pieniędzy od mamusi i muszą pracować by mieć co jutro włożyć do gara .
|
|
Idiota zwykły i tyle , i ja bynajmniej tu kogoś obrażam po prostu stwierdzam fakty . Nie będę przecież się męczył i czytał posty tego analfabety gdzie w jednym słowie specjalnie robi 2-3 błędy ortograficzne . Widząc takiego gościa z góry go ignoruje ,ale jak się wpieprza to swoją pseudo inteligencją w każdy temat i daje popis swojej głupocie to po prostu trzeba to nazwać po imieniu , bo inaczej nie przestanie .
|
|
Wstęp wolny hehe a kto by płacił za wiejską imprezę disco polo w remizie :D:D Nie rób wiochy z tą Piątnicą już więcej .
|
|
U nas wszystko jest do d... bo mamy takich włodarzy jak to tak można nazwać ;] zniszczyli kilka rzeczy (oczywiście w swoje napchali) już nie będe wymieniać co i jak bo każdy wie. Obiecanki a i tak lenistwo i nic nie robić to moto u nas w ratuszu ;) miała być strefa ekonomiczna to jej nie będzie bo inny załapali pomysł a my poprostu odaliśmy no i budowa bez sennsownych rond i budowa szosy zambrowskiej przez cało kadencje ;) ,trzeba zmienić układ w ratuszu to może coś sie ruszy w mieście. Nie lepiej coś z siebie dać i pokazać że nie pierdzimy w stołki tylko a robimy a na koniec zebrać pule ? Ja bym nie żałował że pan prezydent robi sobie podwyżke ale zasłużoną ,jak bym widział że coś sie dzieje w mieście a nie za nic . nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |