sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Greski kryzys.

misczu z wysokim jak mi sie zdaje ego, co prubujesz udowodnic?

Czesio... wg mnie twurcy owego serialu, celowo wykreowali tako postac, by podkreslic problem nie tylko analfabetyzmu, tepoty i braku umiejetnosci logicznego myslenia. niekturzy jak widac na powarznie wzieli do serca istnienie czesia. nie wiem gdzie podobienstwo, bledy w ortografii czesia to i ja potrafje wylapac, ciesze sie rze i ty miszczu (za dyche) to potrafisz, cenna umiejennosc na forum. brak ci jednak innej, pokaz conajmniej jeden swuj post z kturego moglibysmy wywnioskowac ze potrafisz zlepic kilkanascie spojnych, na temat zdan, dajacych do myslenia i refleksji.
bo cos mi sie zdaje ze jak wielu innych "strozuw ortografi" potrafisz tylko wytykac bledy, posty ograniczajo sie do wskazania adresu gdzie dobry kebab, wytykania ze temat o fryzjerach jurz byl, ze tamten to debil bo nie podoba sie jak pisze. albo tez zalozyc owe glupie tematy. Morze i jest to forum Ogolne, ale ogolnie to tu sie nie pisze o npraktycznie o niczym, co mogloby przyciagac wzrok.
To co bylo najlepsze umknelo gdzies w czelusci tego forum, o problemach miasta, wyjatkowych ludziach z lomzy i okolic, pasjach mlodych ludzi, o kulturze, co mozna tu zmienic, rozmowy o chistori naszych terenuw.

Santreo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Greski kryzys.

Treść jest ukryta

Hej ja kiedys bylam praca super i kiedys placili 130 zl za dzien wiec sie oplaca.A gdzie tym razem trzeba sie zglosic?

Mistrzu "Z KĄD" taka teoria. :]

PS. "SKĄD"!!!! (jeden z najbardziej wkurzających mnie błędów:)
PS2. Jak już komuś wytykasz to chociaż sam się wykaż bo teraz się pogrążyłeś.

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

ci bandyci z olsztyna prowadzeni jak skazancy jacys przed meczem byli......masakra mało coooooo aaaa zaczeli by sie lać na muszli....palanci

wielkie dzięki za info, pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org