Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie są sympatycy po??? |
Nowy program zarobkowy Zakręceni ! Zarabiaj dzięki programowi partnerskiemu na portalu Zakręceni. Możesz poznać nowe osoby, pisać blogi, dodawać fotki i przede wszystkim ZARABIAĆ ! Za każdego poleconego otrzymujesz 0,5 zł. 1 polecony - 0,5zł 10 poleconych - 5zł 100 poleconych 50zł Minimum do wypłaty już od 5 zł. czyli wystarczy zyskać tylko 10 poleconych aby otrzymać pierwsze pieniądze. Zarejestruj się i zarabiaj: http://zakreceni.pl/rejestracja.htm?ref=5609
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie są sympatycy po??? |
Ja polecam Pijagina. Całą ciążę chodziłam do nieo i jestem bardzo zadowolona
|
|
Widzę się jaja zaczynają dziać. Śmieszne są dla mnie te zagrywki. Sporo razy byłem w Amnesi i nic takiego tam NIGDY nie zauważyłem. Ale myślę, że jeżeli ktoś ma jakieś pretensje to może napisać na maila, który się znajduje na stronie. Moje osobiste zdanie jest takie, że Amnesia na Sienkiewicza jak dotąd to najbezpieczniejszy lokal w Łomży. A na forum niektóre osoby się wypowiadają o nim jak o "Kufelku" ;-) Każdy kto był myślę ma swoją własną opinię i wie jak jest. Konkurencja zamiast tracić czas na forum robiłaby coś, żeby ich klub był lepszy, a nie poprzez forum wpychają do głowy ludzi swoje chore racje. Jak dzieci w piaskownicy ;-)
|
|
najlepszy to Pijagin sprawdzilam osobiscie nawet w szpitalu jak lezałam jest super lekarzem i człowiekiem polecam ci nie zawiedziesz sie, chociaz tez bedac w szpitalu poznałam Sokoła tez bardzo fajny i sporo dobrych opini slyszałam o nim od innych cieżarnych,na Polowej przyjmuje
|
|
może na skejta sie meczyka zrobi co o tym myślicie
|
|
Yoker, to albo 99% nie znało, albo każdy zna się z każdym.Musisz się zdecydować. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |