Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sensacyjne odkrycie: 7, 2, 9 |
Tzn chodzi o most,ile kosztuje dla jednego zeba i gdzie najlepiej sie udac i nie przeplacic.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sensacyjne odkrycie: 7, 2, 9 |
Finq może źle się wyraziłam nie chce aby założyli mi najpierw zbiornika a potem kabli, chodziło mi tylko o płatność....
|
|
Wiem ;)
|
|
|
Zważając na to,że jesteś dziewczyną odpuścił bym na twoim miejscu rowerek i wziął się za bieganie i ćwiczenia na skakance , do tego siłownia i trochę się poprawi - chociaż jak na te wakacje to trochę zapuźno na wyrobienie fajneje formy . Zapisz się na siłownie i chodź tam 3x w tygodniu np : pon , sroda i piątek do tego w każdy dzień na siłowni zacznij robić spięcia brzucha na drązku i rożnego rodzaju brzuszki . We wtorek i czwartek zacznij biegać a po za tym do tego bardzo ładny efekt może dać skakanie na skakance ( wyrzeźbi łydki bardzo dobrze - z kolei to jest chyba ważne u wszystkich dziewcząt ) . Pamiętaj aby ćwiczenia były wykonywane z dużą intensywnością i z małymi przerwami między seriami w przypadku siłowni. Dodaj do tego basen np. w sobotę a jeżeli nie masz gdzie pływać to w ten dzień możesz poprostu biegać i ćwiczyć mięśnie brzucha. to było pierwsze założenie . A teraz te drugie-najważniejsze. Dieta , to właśnie ona pozwoli tobie przytyć bądź zrzucić wagę. Ktoś napisał tutaj aby nie jeść po 18 - jest to totalna bzdura , bo o ile mi wiadomo tycie bądź spadek wagi zależy od racjonalnie "zaprojektowanej" diety. wystarczy ,że ostatni posiłek w danym dniu będzie spożywany około 2-3 h przed snem i najlepiej jakby towim ostatnim posiłkiem był chudy twarożek-około 55% kostki sam bądź z dodatkiem oliwy(tylko nie myśleć tu o oleju :) . Ponadto staraj się zjadać 5-6 mniejszych posiłków dziennie a nie zapychać się 3 posiłkami . Unikaj słodyczy, lodów,fast-foodów,napoi gazowanych . Pij około 3 l wody dzinnie, jedz ryże, makarony ,kaszę gryczaną,białe mięso ( mam tu na myśli np. pierś z kurczaka) , jaja i dołóż do tego w każdym posiłku ważywa. Z czasem dostrzeżesz różnicę i osiągniesz zamierzony efekt. Pamiętaj ,że super modelki z siebie nie zrobisz w 3 miesiące , to trwa latami .. Tyle odemnie , myślę ,że sięprzyda :) pozdro
|
|
asiuniusia22 a miałaś pytania typu "czym jest prewencja" albo coś z ustawy? no ja na MS też byłam jedyną dziewczyną:) Jak juz jestem po MS to troche odetchnęłam z ulgą, bo WZ raczej każdy zdaje co? a to są odrazu wyniki?
|
|
Żałoba narodowa chyba juz sie skończyła , wiec czas zdjąć czarne wstążki. taka mała sugestia
|
|
przeszkadzają ci jak?? !!! jak pobedą kilka kodzin dłużej !! frajer
|
|
www.livescore.com
|
|
Adi28 niestety to nie ta.
|
|
Ja polecam dr.Podeszwik-Malinowską przyjmuje na Wyszyńskiego i na Makowej.Fajna bardzo miła i sympatyczna kobieta która zna się za rzeczy.
|
|
Witam Pochodz na basen i poplywaj, wycwiczysz sobie rece, noi troche pobiegaj. 2 tygodnie i spokojnie przechodzisz ten test fizczny w dobrym czasie. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
beznadziejne
|
|
manago: Czy ty widzisz jaką tandetą chcesz nakarmić tu ludzi? Pytasz o sondę nad tymi utworami? ale o co konkretnie pytasz ? O poziom muzyczny, artystyczny, o brzmienie, kiepską artykulację wokalistów, wartość intelektualną tekstó , czy może pytasz o garderobę wykonawców? Poziom tych utworów..... a raczej przyśpiewek bo utworami tego nawet nazwać się nie da, jest niższy zera bezwzględnego Skoro taki level ma identyfikować te Twoje kluby to... nie mam pytań więcej
|
|
To nie ten sam Sokół i Pono co kiedyś ... dla mnie te kawałki to gnioty i troche innaczej już na to patrze ;-) BTW. Jeżeli był problem z transmisją video , moglibyśćie odpalić chociaż strumień audio tj.Shoutcast ;-) Wiadomo początki nie są łatwe ale od czegoś trzeba zacząć i próbować:-))
|
|
co do polecanych ćwiczeń- to ogólnorozwojowe. na górze masz link do filmu jak wygląda TS. poćwicz szybkość, brzuszki a jak masz możlwiość to idz na salę, ustaw tor i dygaj
|
|
kxxn: Cytat: Transmisja online, jeżeli pomyślnie wypadną rozmowy z providerami będzie uruchomiona w przyszłym tygodniu. Jeżeli dobrze rozumiem, że chodzi o dzisiejszą imprezę na której zagra DJ Nakadia to wejściówka 10 zł - informacja na stronie http://amnesiamaxx.pl Marcin: Cytat: Większość materiału filmowego i zdjęć będzie dostępna po ukazaniu się nowej strony WWW. Nastąpi to najprawdopodobniej w ciągu 3 dni. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |