Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komputerowe analizy zespołów prof. Biniendy i Nowaczyka obalają raport MAK |
Nie chodziło mi konkretnie o zestawienie poszczególnych książek i porównanie tylko o to że w każdej książce jest ten skarb - wiedza. I nie ważne czy to ILO, IILO, Budowlanka, Weta czy ZDZ. Wszystko zależy od ucznia:) Jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komputerowe analizy zespołów prof. Biniendy i Nowaczyka obalają raport MAK |
?
|
|
Re: Komputerowe analizy zespołów prof. Biniendy i Nowaczyka obalają raport MAK |
właściwie to Donald ujął sedno sprawy moim skromnym zdaniem temat jest wyczerpany
|
|
olo ale to w NTSC czy w PALU?
|
|
twoj stary Jarek
|
|
Oj imprezka przyjmie się przyjmie ;)) ''dorastająca'' młodzież z Łomżyńskich szkół wykupi wszystkie bilety , ale mówie wam będzie SHOW .!. Takos
|
|
hehehe:D Jarek
|
|
samezmiany te wyzwiska na mój temat świadczą o twojej głupocie i prostocie unosisz sie z byle powodu, Ty chyba jesteś jakimś udziałowcem w tym teatrzyku ze tak rozkminasz w sumie to ma by klub dla mlodzieży w wieku 15- 18 lat tak więc nie będę się wypowiadał w tym temacie bo mnie on nie dotyczy, narazie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |