piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Batuta pomylona z batem...

osobiscie polece rolety. niedawno zamawialem dla siebie . nie mam problemu ze sloncem . sa roznego gatunku rolety.lepsze i gorsze jakosciowo. nie warto zalowac paru groszy przy zakupie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Batuta pomylona z batem...

mysle rze to prowokacja ;)

na allegro tez masz nick kamila_k1 :P

jaka prowokacja..., na allegro nie mam konta niestety, nie badz taki uprzedzony:)

internet to strefa ponad pszecientnego ograniczenia zaufania. nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie kabla

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

He He Znów to samo. Przepraszam,ale to nie było celowo.

He He. Cóż dodać? Trzeba próbować i..Jaśkowi w Małgosi się zakochać! tj.w Madzi chciałem rzec,lecz napisałem.. ;-)

a ja wracam do pracy. koniec relaxu

Madzia20 skoro jasiu_smietana nie chce się z tobą umówić to może umów się ze mną????

hehe, madzia bendzie miala dzis co robic :)

widzisz i na to pytanie juz nie potrafie Ci odpowiedziec, mnie tez to zastanawia moze one same do konca nie wiedza co i jak. Powiedziala mi babka ze bez zmian. na stronach urzedow tez nie ma zadnej wzmianki o tym ze bedzie nizsze w tym roku. Czytalam te nowelizacje do ustawy i ona nie tyczy sie terazniejszego okresu.

lunatyk pokaz zdjecia

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

W Opolskim wygląda to tak jak wszędzie ... idziesz na komęnde składasz papiery. Później dostajesz termin na egzamin TWO i TSF który jest w Katowicach jak zdasz to masz MS itd. . Ja zdaje TWO i TSF w tę sobote. P.S Klamki się ciężko otwierają ;)

Takos

Witam. Jestem nowy na forum. Wiecie może ile trzeba mieć punktów żeby dostać się do 2LO? I wiecie moze kiedy będą "drzwi otwrte" w tej szkole? A może ktoś napisać cos o tej szkole jaka jest atmosfera.

Witam składam jutro dokumenty do lodzi moze tez to ktos robi ? bysmy razem złozyli i na dalsze egzaminy razem jakos jechali z kims zawsze razniej 
jak by co to moje gg 3260901
Pozdrawiam

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Jak szukasz auta zabytkowego to musisz liczyć około 1000pln ,a jak ci za drogo to ktoś pisał że ma malucha za 100pln.A maluch jak starszy niż 20 lat to też zabytek.

***** ktory to juz temat ze szkola ?? Spytaj sie pedagoga w szkole on ma caly rozklad drzwi otwartych i tyle...wszystko przez neta chca zalatwiac.Niedlugo beda sie zapladniac mailami xD

Z rana o 8 sa otwarte, potem na przerwach chyba i zamykają około 17

drugiego kwietnia jak sie nie myle

musicie pochodzic i sie popytac a jesli nie bedzie wolnych miejsc to radze poszukac w ogloszeniach nawet tu na 4lomza moze ma ktos jakas sale do odstapienia

pisze sie

Wiec przeczytalem caly temat i chyba nic z twgo nie wyszlo. Jestem chety na gry po poludniu okolo 19.00 na siatke i noge - ajlepiej na otwartym boisku ale moze byc i hala. Wiec jak z ekipa - jest czy jej nie ma?

Sprawdź czy jest prąd na przewodzie do świecy. Zdejmij ze świecy przewód, ściągnij osłonę i przy uruchomionym silniku zbliż przewód do głowicy, ewentualnie spróbuj tego samego z wykręconą, założoną świecą, dotknij święcą do głowicy czyli masy. Jak iskry nie będzie to masz problem z aparatem zapłonowym lub przewodem. Jak iskrę będzie podawało to problem z głowicą, a dokładniej z zaworami i ich ustawieniem.

90 czy 110 pkt czy 145 pkt - a może warto wziąć pod uwagę, że z roku na rok jest coraz mniejsza liczba osób, która w ogóle osiaga taki próg punktów? A może jest to także wynikiem tego,że w tych rocznikach, które obecnie uczęszczają do gimnazjów, także jest coraz mniej uczniów?

dzis były wstepne rozmowy ale moze byc ciekawie;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org