piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lato ,lato juz po lecie

:) Masa 100 % poparcia...Ale najlepsze jest w tym wszystkim stwierdzenie..."no tragedia z tymi policjantami u nas w łomży wczoraj w nocy jechałem sobie i zapomniałem włączyć świateł a potraktowano mnie jak bandziora nie dość że dostałem 250 zł mandatu za co? że sie zapomniałem?..." przekroczysz predkosc, tez sie bedziesz tlumaczyl, ze sie zapomniales?? hehe powodzenia...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lato ,lato juz po lecie

Wszystko się zgadza, to binladen z Prusa nadaje. Ma dobrą antenę i mocne radyjko więc myśli że może wiele, lecz ostatnie jego zachowanie przekracza wszelkie normy, więc spytam kompetentnych w tym temacie, ile potrzeba śniegu by ulepić takiego bałwana który nawet sam nie wie co mówi? Tylko współczuć jego rodzinie.

Re: Lato ,lato juz po lecie

2 kwietnia oO
To tak szybko..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org