piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Były marszałek (PiS) brał udział w falszerwstwie

Kosmetyczek jak na Łomżę i tak jest za dużo, więc niewiadomo po jakiego czorta otworzyli taki kierunek . A ta ,,uczelnia '' w w gruncie rzeczy mało ma wspólnego z kosmetologią . Dziewczynom po jej skończeniu pozostaje potem robienie tipsów po domach . Stąd właśnie coraz więcej na naszych ulicach plastikowych panienek spacerujących latem Aleją Gwiazd ( czytaj AL. Legionów ) .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Były marszałek (PiS) brał udział w falszerwstwie

mam pytanei jak wyglada sprawa w opolskim bo jutro ide po papiery na komende prosze o wszystkie mozliwosci

zglaszac mozesz na policje, link dziala

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

ja tam jestem za tym żeby porządek był ale jak się ludzie mordują (ostatnio często w łomży) to oni sprawdzają małolatowi imei w telefonie dwie ulice dalej i się wielce prężą bo czują władzę nad małolayem który w majty sra

W bibli jest napisane : Zaplata za grzech jest smierc.Za 1 grzech jestes potepiony.I spowiedz nie pomoze bo biblia mowi ze: kto wyzna ustami swoimi ze Jezus jest Panem i ochrzczony zostanie, zbawiony bedzie.Jest rowniez napisane ze trzeba wyznac w sercu swoim, sobie samemu i Bogu ze jestem grzesznikiem, ze chce zmiany i ze Bog jest moim Panem od tego momentu, bede zyl dla niego i ulepszal sie w kazdy dzien dzieki jego mocy.Tutaj jest wazne aby isc dalej ta sciezka, ze swiadomoscia ze Jezus umarl po to abym mial mozliwosc zbawienia.Nie myslcie ze po powiedzeniu czegos mozna isc i dalej robic to co wczesniej.To musi byc pewna decyzja zmiany.Wiec warunki zbawienia pokrotce opisalem, lecz wazne aby ten dar utrzymac.W celu dowiedzenia sie jak zapraszam do Domu kultury na ulicy Niemcewicza w Niedziele (10:00) oraz srody (18;30).Przyszlosc jest w Twoim reku.Walka Dobra ze Zlem rozgrywa sie tu i teraz.Jak mowi biblia szeroka jest droga ktora wiedzie na zatracenie a waska jest ta prowadzaca nas do zbawienia.Jesli chodzisz do Kosciola i nie czujesz Boga lub nie masz pewnosci zbawienia przyjdz tam koniecznie.Studiuj Pismo Swiete z ludzmi ktorzy jak Ty szukali i popatrz na to co Bog czyni z zyciem ludzi.Bog jest zywy i dziala na ziemii ale wielu nie ma z nim kontaktu bo sa grzeszni a grzech nas oddziela.Zmien to DZISIAJ!
Jasiu smietana - z takim podejsciem robaki to najlepsze co Cie spotka.Zycze Ci Boga w Twoim zyciu.
Pozdrawiam wszystkich.
Nie boj sie zmiany na lepsze!! :)))))))))

Podobno w Łomży będą targi ślubne. 5 kwietnia. Może tam cos znajdziesz dla siebie ?

nieraz wożny otwiera przed 8.

w 100zł sie zmieścisz żadne zawory niesłuchaj takich bzdur

Miałam taki zabieg dwa lata temu.Wadę miałam dużą a okulary grube,po zabiegu chodzę bez bo nie są mi już potrzebne.Wszystko miałam robione w Warszawie w Mavicie.Najpierw są przeprowadzane badania kwalifikacyjne kosztują 300zł,a póżniej są konsultacje z lekarzem,czy się kwalifikujesz do tego zabiegu.Koszt to zależy od wady jaką masz i wyników jakie ci wyjdą z tych badań.W granicach od 1200-2500zł za jedną oko.Mnie wyniosło to 4600zł plus koszty dojazdów.Zabieg jest znośny przy środkach uspakajających.Efekt widoczny natychmiast po zabiegu.Polecam jak najbardziej,naprawdę warto bo efekt i wygoda na długie lata.Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org