Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezpardonowy atak na ,,Plebanię". |
Do AdamMalin.Wiem skad sie biora dzieci.I nie badz taki wyuczony.Zelixa roznie wplywa na cykl miesiaczkowy kobiety.Rozregulowuje go.I gdy dokladnie nie przeczyta sie ulotki to sie o tym nie wie...To moj jedyny blad.A dzieci to skarb i wcale nie zaluje,ze je mam.I nie bede plakac,gdy bede ich miala jeszcze kilka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezpardonowy atak na ,,Plebanię". |
Do AdamMalin.Wiem skad sie biora dzieci.I nie badz taki wyuczony.Zelixa roznie wplywa na cykl miesiaczkowy kobiety.Rozregulowuje go.I gdy dokladnie nie przeczyta sie ulotki to sie o tym nie wie...To moj jedyny blad.A dzieci to skarb i wcale nie zaluje,ze je mam.I nie bede plakac,gdy bede ich miala jeszcze kilka.
|
|
mam pytanei jak wyglada sprawa w opolskim bo jutro ide po papiery na komende prosze o wszystkie mozliwosci
|
|
Trans-Avia www.transavia.com.pl
|
|
ma ktos dobra stronke z tymi figurami bo ta podawana to nie dzała
|
|
tak? to może na maila?;)
|
|
miłość a co to jest??? uczucie głupie zaczyna sie na ustach ,konczy sie na d...e
|
|
Jest w tym mieście jakaś praca dla nieletnich??? PYTAM SERIO.
|
|
O przepraszam, chodziło mi o marzec. M@ster dzięki.
|
|
czesc aniolek24 :* u mnie nic sie nie dzieje... dzielnicowy nie pojawił się, z ankietą cisza...jak tylko cos sie ruszy zaraz dam znac... a ty dowiedziałaś sie czegokolwiek? pozdrawiam
|
|
Pkt coś około 140 chyba(?) Szkoła jak szkoła. Jak jesteś dobry i nie ulegasz wpływom towarzystwa to wszędzie się nauczysz bo książki są wszędzie te same...
|
|
Ale numer! Jeśli dobry to nie może być tani skoro zrobi dobrze i dokłanie a w dłuższym czasie to też chce zarobić parę groszy. Dla mnie są to bardzo mylne i niezrozumiałe pojęcia, np. tanio, szybko i solidnie jak w reklamach, a później ktoś się dziwi że coś ma zrobione nie tak, wielki obłęd i przede wszystkim zły tok myślenia.
|
|
Wiesz jankes to co mówisz zrobiłem od razu, czyli wymieniłem paliwo, ale gdzieś woda musiała przytkać dyszę, więc trzeba to rozebrać, porozkręcać dokładnie i wyczyścić, więc później zostaje regulacja. Jak nic nie znajdę to sam to zrobię, chociaż nie mam za bardzo warunków a przede wszystkim czasu, bo sama budowa tego jest bardzo prosta, lecz czasochłonne, trzeba powycinać uszczelki, zwrócić uwagę na wszelkie szczegóły i zrobić tak by to chodziło nie gorzej jak wcześniej, a śmigało naprawdę doskonale.
|
|
ale jaka meska czy zenska
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |