piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bezpardonowy atak na ,,Plebanię".

Do AdamMalin.Wiem skad sie biora dzieci.I nie badz taki wyuczony.Zelixa roznie wplywa na cykl miesiaczkowy kobiety.Rozregulowuje go.I gdy dokladnie nie przeczyta sie ulotki to sie o tym nie wie...To moj jedyny blad.A dzieci to skarb i wcale nie zaluje,ze je mam.I nie bede plakac,gdy bede ich miala jeszcze kilka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bezpardonowy atak na ,,Plebanię".

Do AdamMalin.Wiem skad sie biora dzieci.I nie badz taki wyuczony.Zelixa roznie wplywa na cykl miesiaczkowy kobiety.Rozregulowuje go.I gdy dokladnie nie przeczyta sie ulotki to sie o tym nie wie...To moj jedyny blad.A dzieci to skarb i wcale nie zaluje,ze je mam.I nie bede plakac,gdy bede ich miala jeszcze kilka.

mam pytanei jak wyglada sprawa w opolskim bo jutro ide po papiery na komende prosze o wszystkie mozliwosci

Trans-Avia www.transavia.com.pl

ma ktos dobra stronke z tymi figurami bo ta podawana to nie dzała

tak? to może na maila?;)

miłość a co to jest???
uczucie głupie zaczyna sie na ustach ,konczy sie na d...e

Jest w tym mieście jakaś praca dla nieletnich???
PYTAM SERIO.

O przepraszam, chodziło mi o marzec.
M@ster dzięki.

czesc aniolek24 :* u mnie nic sie nie dzieje... dzielnicowy nie pojawił się, z ankietą cisza...jak tylko cos sie ruszy zaraz dam znac...
a ty dowiedziałaś sie czegokolwiek?

pozdrawiam

Pkt coś około 140 chyba(?) Szkoła jak szkoła. Jak jesteś dobry i nie ulegasz wpływom towarzystwa to wszędzie się nauczysz bo książki są wszędzie te same...

Ale numer! Jeśli dobry to nie może być tani skoro zrobi dobrze i dokłanie a w dłuższym czasie to też chce zarobić parę groszy.
Dla mnie są to bardzo mylne i niezrozumiałe pojęcia, np. tanio, szybko i solidnie jak w reklamach, a później ktoś się dziwi że coś ma zrobione nie tak, wielki obłęd i przede wszystkim zły tok myślenia.

Wiesz jankes to co mówisz zrobiłem od razu, czyli wymieniłem paliwo, ale gdzieś woda musiała przytkać dyszę, więc trzeba to rozebrać, porozkręcać dokładnie i wyczyścić, więc później zostaje regulacja. Jak nic nie znajdę to sam to zrobię, chociaż nie mam za bardzo warunków a przede wszystkim czasu, bo sama budowa tego jest bardzo prosta, lecz czasochłonne, trzeba powycinać uszczelki, zwrócić uwagę na wszelkie szczegóły i zrobić tak by to chodziło nie gorzej jak wcześniej, a śmigało naprawdę doskonale.

ale jaka meska czy zenska

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org