sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawdziwie wolna i niepodległa Polska, to Polska bez PiS

Na ul.Nowogrodzkiej ''genetyka Holenderska'' ten budynek tam jest serwis komputerowy i tam kserują,na długiej po schodkach takie małe ksero jest tam tez mozna zrobić,w kafejce na szosie zambrowskiej....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawdziwie wolna i niepodległa Polska, to Polska bez PiS

Zdecydowanym uderzeniem piesci obic drzwi na gorze i w dol po stronie zamka. Czasem pomaga.

Xer można zrobić na Radzieckiej ul.Radziecka cafejka

Ty "Bywam Niegrzeczny" a czy ktos tu pisał ze jechał za szybko ja jechałem może z 60km/h myślę ze to nie jest szaleństwo na drodze. wyprzedając zarzuciło mnie i lecę do rowu razem z innym. rękę daje uciąć ze jak by droga była chociaż sola posypana tego by nie było.
I tak jak inni mam w du.. ze zima ich zaskoczyła a ja rozwalam swój i kogoś auto.
Szczęście ze nic sie nie stało bo te niektóre rowy to sam las albo ze 3 metry spadu i po drzewach kur.. lot a wtedy to może być inny finał.

I właśnie przez takie podejście do sprawy jak przedstawiła koleżanka w/w Łomża niedługo będzie wyglądać jak jedna wielka kupa gówna.Pozdrawiam wszystkich miłaśników psich kup na trawniku!

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

popieram Ahmeda .

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Otrzymałem właśnie wiadomość że multiselect pozytywnie :)

ksero można zrobić tanio na stach konwy koło wety 10gr za strone!!

Pod office center jest sklep papierniczy, tam możesz to zrobić.

Kiedyś na wojska polskiego można było szybko wydrukować i oprawić pracę, ale nie pamiętam już w którym miejscu to było, no i chyba w tych sklepach na bema - w papierniczym.

Głos Rozsądku

Sory jeśli to było na wątkach o kebabach ale na nie nie wchodzę więc wybaczcie:)
Właśnie obejrzałem smieszny filmik o gościach z wawy którzy kupili w Łomży kebaby i twierdzą że jest najgorszy na świecie:) ale śmieszniejsze są wpisy pod filmem łomżyniaków broniących miejscowych kebabów jak niepodległości:))) zobaczcie sami: http://www.youtube.com/watch?v=YB9mqYaQK2I&NR=1
P.S jak wstawiać linka do posta aby bezpośrednio z niego wchodzić?

Należy adres poprzedzić słowem http, a każdy kebab jest niedobry

Znam osobę, która oprawia prace dyplomowe i robi to najtaniej w Łomży. Jakie ceny teraz obowiązują w tych punktach (drukowanie, oprawa)?
Polecam, prace idealnie oprawione.

550zl to cena za twoja prace czy za wszystko tz.wlosy i jakie naturalne czy sztuczne,przy przedluzaniu trzeba zrobic tez koloryzacje i troszke podciac zeby sie nie odroznialy . Metoda kreatynowa nie jest wcale taka dobra bo niszczy wlosy wiem bo mialam.

o wlasnie koło Wety bohenek..to blisko bedziesz mial po szkole :P

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Nie ominiesz tego musisz mieć zaświadczenie,miałem duży problem u "Ambroziaka" załatwiałem zaświadczenia na ślub i chrzest natomiast u Jankowskiego bez problemu i jakiejś wygórowanej kasy widocznie podpadłeś hi hi

Czy wie ktoś może w jakich godzinach i kiedy dr G. Kamińska przyjmuje w Białymstoku ?

Na PIHa nie ide nie bo nie ma sensu.
Chyba nigdy sie nie doczekamy Peji...

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Witam, ja miałam wesele w Kisielnicy i jesteśmy z mężem zadowoleni. Sala ma ładny wygląd i jest dość duża aby pomieścić ze spokojem z 150- 170 osób. Co do jedzenia i obsługi absolutnie nie mamy żadnych zastrzeżeń - jedzenie ciepłe, i smaczne, obsługa zwinna. Sala dysponuje ładnymi pokojami dla gości - czego nie ma w Chaberku, można też zrobić fajne poprawiny przy grillu - szczególnie w lato jest tam bardzo sympatycznie. Byliśmy również na weselach znajomych w Chaberku i owszem jedzenie też nam smakowało, obsługa w porządku tyle że sala ta jest za mała na większe wesela - 140 osób i już jest tam ciasno. Z resztą co do obsługi i jedzenia to w dużej mierze zależy od tego jakie "menu" zostanie ustalone na wesele. Jeśli kogoś stać zapłacić więcej - wiadomo że jedzenia nie zabraknie, jeśli ktoś wybierze mało dań - wiadomo że goście powiedzą że "jedzenie było okropne i wyszli głodni". Tak samo jest z obsługą - jeśli wesele jest większe wiadomo że gości nie będą obsługiwały trzy osoby, z resztą można ustalić z włąścicielem sali co do ilości obsługi. Jednego jestem pewna - czy wesele będzie udane czy nie - zależy w dużej mierze od tych którzy te wesele organizują , czyli młodych i rodziców :) Jak sobie poustalacie , co wybierzecie i na ile was stać tak będzie. Z resztą "jak by nie było" i jakie będą opinie innych - Was jako młodych nie powinno to interesować, cieszcie się tym dniem bez względu na wszystko bo 'Choć byś ustał na głowie - zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie będzie pasować" :)

VERGISS MICH

Stanowczo NIE polecam 'Wideofilmowania" małżeństwa Perzanowskich ( mieszczą się teraz w Ostrołęce- i pewnie dlatego że już nie mieli klientów w Łomży)Kręcili moje wesele i zmontowali płytę "na odwal" w dodatku jak odebraliśmy płyty prawie wszystkie się zacinały (i wmawiali nam że sprawdzali i u nich było wszystko ok) po czym my sprawdzaliśmy wszystkie płyty na czterech dvd i we wszystkich odtwarzaczach się zacinały. w końcu po wielu telefonach z "łaską" wymienili na nowe. Tak samo we wcześniejszych ustaleniach chcieliśmy aby pojechali z nami ( w tygodniu po ślubie) nakręcić nas w plenerze w Drozdowie (zgodzili się i obiecywali że pojedziemy) i jak doszło do montowania kasety stwierdzili że nie pojada bo nie ma takiej potrzeby bo juz nakręcili plener przy sali weselnej i że już muszą montować płytkę i nie maja na to czasu. Są NIE SŁOWNI I WSZYSTKO ROBIĄ NA ODWAL !!!!!

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

dzisiaj przedszkolanki mowily ze troszke poplakal ale sie uspokoil a jak przyszlam po niego tpo sie swietnie na korytarzyku bawil chyba bedzie dobrze

racja ze bar nie za ciekawy ale jedzonko przepyszne!

SLU kiedyś było w Łomży na Wirującej Strefie 5 lub 6 lat temu :P

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zemsta-17-latka-nagie-zdjecia-dziewczyny-w-sieci,wid,10907162,wiadomosc.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org