sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niegodne zachowanie Komorowskiego

Podobno okres rekturtacji może trwać max.3 miesiące...Zadzwonią, zobaczysz! Ja w poniedziałek napiszę Ci co zrobili ze mną:-)))Oby tylko się udało.....

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niegodne zachowanie Komorowskiego

despero_8 czyli nasze miasto stać na taką ligę na jaką stać Grajewo , Poniatowo , Nidzie Ponidzie tak? Nas stać by było nawet i na ekstraklasę , ale tu trzeba ,żeby Łomżą i ŁKSem rządzili mądrzy ludzie ,którzy ponad własne dobro stawiają dobro Łomży i Łomżyniaków . Tylko tego nam potrzeba nic więcej .

na wojska polskiego 29 ,dziekuje serdecznie za wsparcie

SD miałem na myśli chwilę obecną:) trochę interesuję się futbolem i powiem Ci, że w Poniatowej też są zaległości wobec zawodników i wcale nie jest tak różowo, a Warmia Grajewo składa się obecnie w większości z wychowanków;)
Ale zgodzę się z Tobą, do rządzenia klubem potrzeba człowieka z umiejętnościami prowadzenia przedsiębiorstwa, człowieka orientującego się w prawie piłkarskim. Do funkcjonowania klubu potrzebni są również PRAWDZIWI sponsorzy dający konkretne sumy pieniędzy oraz pomoc miasta oczywiście.

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Nasza tolerancja nas zgubi:(

No właśnie widze,że w temacie robi się straszny mętlik.Proponuję pod każdym postem podpisywać się np.KWP Białystok,KWP Radom. Ułatwi Wam to dyskusję. Pozdrawiam

kuła mozesz wspierac co tylko masz oochote nawet druzyne w szachach a kibice (juz od wielu pokolen) chca miec ŁKS w Łomży i basta i jako mieszkaniec tego miasta i podatnik wole zeby przekazali te pieniadze na ŁKS niz na podwyzki dla siebie remont kina czy inne pierdoly(kino i tak bedzie bez pomocy miasta) i mysle ze wielu ludz mysli tak samo

KWP Białystok:-)

Gilbert K. Chesterton

taa juz iwdze jak tlumnie zjezdaja sie druzyny z calego kraju zeby w lomzy popykac...***** zebym mial wolnych z 5 baniek sam bym im posplacal te zaleglosci xD a nasz prezydent nie lubi pilki noznej bo to meski sport a zawsze jak widze publiczne wypowiedzi pana B. mam powazne watpliwosci co do jego meskosci....

a galerie veneda i narew juz powoli moga zaczynac sie budowyc zaraz po tym jak na modernizacje drog w lomzy splyna 14 duzych baniek to i tak wielki sukces po 10 latach negocjscji i planow

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Witam Wszystkich
Mam pytanko, czy na komisji lekarskiej zwracają uwagę na tatuaże? Czy jeżeli ma się tatuaż to wpływa to jakoś negatywnie i można przez to mieć problem z przejściem przez komisję lekarską?

marcela_ta

Gilbert K. Chesterton

miles w 100% popieram!!!

Gilbert K. Chesterton

do aniołek24 :
3mam kciuki z całych sił...powodzonka i do poniedzialku
do masaViV: ty masz racje z tym podpisywaniem sie..... :P
moze w koncu bedzie ktos z poznania lub okolic!!!!!!!!!!!!!!!
KWP POZNAŃ :)

Witam.
Wie ktoś może co wczoraj stało się w mechaniaku, że była tam policja?

Zaciukali szczura i była awantura !!!

własnie do mnie dzwonili :) wtorek łaaaaaaaaa juz sie boje :/

ktos ukradl z Mc' D 30 hamburgerow i slady prowadzily do mechaniaka...

Jak są takie wielkie rzesze kibiców, niech zrobią zrzutkę i wspomogą ŁKS. Po 50 zł od osoby przy 2000 osób daje już 100.000 zł. Resztę dorzucą sponsorzy. Kibice, przestańcie gardłować, tylko wspomóżcie sami finansowo swój ukochany klub. Chyba że granica Waszej miłości kończy się w tym miejscu, gdzie musielibyście sami wyłożyc swoją kasę. Bo swojej kasy szkoda, bo ona własna, zarobiona. A publicznej nie, bo pokutuje socjalistyczne myślenie - publiczna, czyli państwowa, czyli nie nasza. A prawda jest taka, ze publiczna to nasza, bo z naszycvh podatków.
Ja te podatki placę, nie małe niestety.
Osobiście uważam, ze wydawanie publicznych środków na ŁKS byłoby ich marnotrastwem. Pomoga na miesiac, dwa, a potem spirala długów znów je wessie, długi będa rosły, zmienia sie kolje zarządy, kuratorzy... Nie ma wizji porpawy sytuacji, jest tylko szukanie pieniędzy na teraz, a raczej "na wczoraj.
Może będzie to niepopularne, ale chyba dalsze istnienie tego klubu w II lidze to przerost ambicji nad możliwościami. A ambicjami długów się nie spłaci.

przegladam sobie ogloszenia i oczom nie wierze!! za golfa 94r czyli 15 letniego wraka zycza sobie 9200 opel tigra 96r 12000 w glowach sei ludziom poprzestawialo

Tak oni czekają tylko na sezon kiedy będą mogli po legionów pojeździć swoim kabrioletem na prąd.
Mi kiedyś mandat za szybę wrzucili.Poszedłem do ich siedziby w Hali Targowej i oznajmiłem ,że nie zamierzam płacić.Facet skreślił mandat i tyle. Po co nam oni ? Psy srają po chodnikach,na placach zabaw i boiskach ale tym sie nie zajmą .

Benny co tak się uczepiłeś tych bankomatów, na to wychodzi że to jedyny produkt tego banku warty polecenia,(Alior też tylko to reklamuje) inni mają inne priorytety niż bankomaty sa inne produkty bankowe niż bankomaty. Pozatym inne ich produkty nie zwalają z nóg.
I zgadzam się z zBig nie ma nic za darmo!!!

VERGISS MICH

anonimowiec a za co ten manadat??

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Wiem co oni robią dobre wrarzenie i wstyd rodzinie!!! hehehe

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

co z tego ze trafia do tego samego podelka, mozna to odniesc do rzycia, ze karzdy trafi do piahu kimkolwiek by nie byl, wiec nie warzne jest pohodzenie, jednak to jest spore generalizowanie. to jakby traktowac krula, hlopa, rzebraka, morderce i gwalciela na ruwni. to zre trafia do jednego podelka, nie znaczy przeciesz ze zostanie po nich taki sam slad. W samej grze, gra konczy siem po zabiciu krula. Zabicie pionka nie znaczy tak wiele, pionek jest nikim; nadstawia szyje. Wiec uklon sie pionku do swego krula, zluz mu chold, i spadaj do pudelka

a tak w ogóle to straż miejska może wlepiać mandaty za złe zaparkowanie?? Trochę poczytałam w internecie i z tego wynika ze nie może ale już sama nie wiem jak to jest

Niech ktoś mi powie ,że ŁKS był reklamą miasta był był ale ANTYREKLAMĄ. W całej Polsce się śmieli ,że na pensje,piłki,wyjazdy brakuje albo trenują w Stawiskach. Moim zdaniem klub wykończyli ci co na Cypr jeździli w 3 lidze (ewenement ).Od tego się zaczęło i potem nasi bohaterowie się zmyli bo miasto nie pomaga.Jest taki termin jak niegospodarność . Sponsorów klub nie znajdzie bo nikt nie jest głupi i nie będzie wrzucał do skarbonki bez dna. Sukces miał wielu ojców ale do porażki i błędów niema komu się przyznać.
W/g mnie najlepiej było by ogłosić upadłość i zacząć od nowa.W międzyczasie wyremontują stadion i powoli odbuduje się klub.Muszą się jednak kompetentne osoby do prowadzenia a nie pacjent co chce się wypromować przed wyborami ,dziadek, ten z ŁIPH w okularkach i inni.

Nie uczepiłem się tylko podałem to jako największy atut moim zdaniem.
Zgadzam się że nie ma nic za darmo, dlatego za rachunek płacę 3 zł miesięcznie ;)

anonimowiec antyreklamą Łomży to jestesi ty jak się pokazujesz za granicami miasta i mówisz skąd jesteś!!! Był Będzie Jest Łomża ŁKS!!! ŁKS zawsze był i będzie wizytówką Łomży

przyjechali do jakiejś typiary bo zdjęcia rozbierane jej krążą juz chyba po całej łomzy

idź idź, a zresztą kto ma wiedzieć ten wie więc po co pierniczyć o tym na forum....

Skoro nie wiecie co robi Straż Miejska to trzeba zobaczyć tu http://www.lomza.pl/index.php?k=18

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Skoro nie wiecie co robi Straż Miejska to trzeba zobaczyć tu http://www.lomza.pl/index.php?k=18

Rozebrane zdjęcia? O matko to smutne. Żal dziewczyny...

wujek dobra rada ja nie raz i tacy jak ja wykładli chajs na klub a jak klub nie miał piniędzy na wynajem ochrony i ktosi musiał stać to stalisimy w służbach porządkowych za dziękuje. Moja miłosic i wielu z nas nie kączy sie na gadaniu jaki to nie jestem fajny i nie pisz tak bo wydajesz opinię nie mając jakiej kolwiek wiedzy!!! A jak by była tak zrzuta to wielu by wymiękło masz rację ale nie pisz tak o wszystkich bo napewno nie tylko ja bym dał te 5 dych!!!

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

tak.
sama zrobiła
są już w całej szkole

Czytam i nie wierzę.

W ten sposób nic nie zrobimy bo zawsze jest coś ważniejszego dla innych.
- po co pieniądze na szkoły - przecież są ludzie głodujący
- po co na przedszkola - przecież są umierający
- po co na ulice - przecież są chorzy

niektórzy z wypowiadających się powyżej nie widzą nic poza czubkiem własnego nosa - jak nasz Prezydent.

ŁKS pewnie padnie - czasy ludzi z wyobraźnią chyba minęły - przyszły czasy na ludzi ograniczonych.

Za kilka lat nasze dzici będą biadoliły że nic w Łomży nie ma, przypomnę historię klubu wioślarskiego - był , ale ludzie o małej wyobraźni dopuścili do upadku.

Teraz też rządzą ludzie o małej wyobraźni - dlatego moja nadzieja umarła.

Przykro mi i nie zapomnę tego obecnie rządzącym.
Wszystkich swoich znajomych przekonam, aby głosowali na kogokolwiek aby nie na tych co teraz są w radzie i w zarządzie miasta.

mam pytanko wie ktos moze co bedzie w poradni psychologicznej w szpitalu MSWiA byl juz ktos tam??

sie lepiej spytaj ile ktos najwięcej przegrał ;-D

Zapraszam do podpisania internetowej petycji do Premiera Donalda Tuska, aby dotrzymał słowa i dołożył starań do tego, żeby finansowano studia dzienne w uczelniach niepaństwowych tak samo jak w państwowych.
W tej chwili studenci uczelni niepaństwowych są dyskryminowani, bo płacą za naukę podwójnie. Raz płacąc czesne, a drugi raz płacąc podatki, z których utrzymywani są wszyscy studenci dzienni w uczelniach państwowych, a w niepaństwowych nie.
Uczelnie państwowe uzurpują sobie prawo do dotacji, czemu powinniśmy wyrazić stanowczy sprzeciw. Pieniądze należeć się powinny tym uczelniom które dobrze kształcą, a nie tym których jedynym "atutem" jest państwowość.
Jesteś studentem uczelni prywatnej? Chcesz studiować bezpłatnie? - podpisz się pod petycją!

http://protest-studencki.pl/

Mam dziecko 3 miesięczne, którego lekarza możecie polecić?chodzi o wizytę domową.

właściwie każdy jak ma przyjechac prywatnie to jest dobry

Ignoranci , na państwowe nie jest tak łatwo się dostać jak się wydaje , dużo chętnych i mało miejsc .Stres maturalny może wszystko zepsuć . Zresztą lepiej jest zapłacić niż studiować na pierwszym lepszym kierunku bez przyszłości i pracować potem w Mc Donalds . Nie wypowiadajcie się w tematach w których nic poza postem typu "Było się uczyć" nie możecie napisać .

prawda prawda hehe ale ja szukam zleceń na glazurę i terakotę...

VERGISS MICH

co znowu murzyny

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org