niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
romaszewski robi se jaja z odwiedzin starucha przez PiS

Nie polecam tej metody. Zobacz jak wygląda taka opalenizna: http://www.pudelek.pl/artykul/14827/pelen_rozkwit_moich_mozliwosci_szacuje_na_rok_2013/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: romaszewski robi se jaja z odwiedzin starucha przez PiS

przy polbruku sprawa ma sie tak robilem wszystko obsadzalem krawęzniki drogowe układalem kostke ściągelem plant obsadzalem obrzeza pracowalem na pile wodnej i zagesazczarce niestety w zadnej z tych czynnosci nie jestem asem dlatego za tam gdzie pracowalem brakowalo fachowców i ci co niepotrafili musieli szybko sie uczyc ja dlugo tam nie pracowwlem wiec robilem kazda z tych czynnosci nie wiele razy co za tym idzie nie opanowalem tego dobrze no ale jakies tam pojecie o tym mam

wiesz co moge Ci poradzic przejdz sie do takiej firmy w łomzy zajmuje sie ona wstawianiem drzwi automatycznych, okien itp, biuro miesci sie obok 7kier taki zielony budynek, tylko nie pamietam nazwy firmy wyleciało mi z głowy obecnie:)szef wydaje mi sie całkiem spoko, musisz isc tylko dobrze zagadac a wiem ze pracy maja dosyc sporo ostatnio:)

a to sie ubawilem... MasaViv jak sie czyta co piszesz, to armagedon w porownaniu z kursem podstawowym to pikus. siejesz panike. nie ma czasu sie "wysrac", "zero laptopow", "dziwki codziennie"? co to za teksty? nie wiem w jakim wojsku byles i mnie to nie interesuje, ale jak teraz wstawiasz takie hasla to nie mam pytan. ja akurat wiem o czym sie tu mowi i na pewno nie zgodze sie z tekstami typu, ze nie ma sie kiedy "wysrac" albo, ze nie mozna miec laptopow. owszem mozna sie wysrac, a nawet czasem trzeba. tak samo jak mozna miec czajnik bezprzewodowy, radio czy laptopa, a nawet wiecej, czesto wykladowcy daja rozne opracowania czy materialy na pendrive'ach, zwlaszcza kiedy materialu jest duzo, wtedy wola omowic na zajeciach tematyke, a zeby sluchacze skupili sie na tym co sie do nich mowi a nie na bezmyslnym przepisywaniu, to daja materialy. i nie jest nic dziwnego w tym, ze sluchacze laptopy maja. jedynie trzeba na wszystkie te urzadzenia pisac raport do dowodcy o zgode. czasem ta zgode udziela, a czasem nie i wtedy masz laptopa na wlasne ryzyko - gdyby zaginal w niejasnych okolicznosciach to tylko twoj problem. z Twojej wypowiedzi moge sie zgodzic tylko z jednym: trzeba miec twarda dupe, bo to nie sanatorium i nikt sie piescil z Toba nie bedzie, ogolne zasady sa znane i albo sie podporzadkujesz, albo lepiej pisz raport o zwolnienie i relegowanie ze szkoly i sluzby - po co sie meczyc. test sprawnosci fizycznej to mala namiastka tego co bedzie na szkole to fakt, wiec warto zawczasu wziasc sie za siebie i zadbac o kondycje, bo pozniej nie bedzie kolorowo. no i uczyc sie trzeba duuuuuuzo i na biezaco, bo za oceny tez mozna wyleciec. nie ma szansy sie przesmyczyc przez szkole jak to jest na uczelniach cywilnych. kazda dzide musisz poprawic. jednak kazdy ma prawo sie sprawdzic i sprobowac czy to na pewno jest to co chce sie robic. mnostwo ludzi i tak sie wykruszy w czasie szkoly, a nawet po szkole juz w sluzbie i nie ma znaczenia czy ktos byl wczesniej w wojsku, w zomozie, czy nie byl nigdzie. wszystko zalezy od psychy. nie ma co siac paniki i niepotrzebnie straszyc i zniechecac ludzi, kazdy ma prawo przekonac sie na wlasnym tylku. co do wypowiedzi ludzi tu na forum, ich pytan i watpliwosci to moze poczytaj wlasne sprzed kilku/-nastu miesiecy, zauwazysz podobienstwo, wtedy moze przestaniesz krytykowac i nie wywyzszaj sie tylko dlatego, ze jestes pare krokow dalej od nich. zycze powodzenia wszystkim i wytrwalosci w dazeniu do celu.

Na orange freedom nie ma limitów, na orange free są limity, to są dwie różne usługi.

a może zadzwoń do Orange?? Albo jeszcze lepiej idź do nich, oni powiedzą Tobie co się dzieje z Twoim netem....

Treść jest ukryta

wrzuć na wyszukiwarkę, wcześniej już było sporo dyskusji na ten temat to coś się zorientujesz. (na tym forum oczywiście)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

prawdzimym mężczyznom obtarcia nie straszne;p

a mozesz podac nazwe tego laptopa?
literki i cyferki - są na pudełku albo na spodzie (jak odwrocisz laptopa do gory nogami :-))

No ba... :)
Dobra możemy zbierać skład. Mam dwóch chętnych kumpli.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org