Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak ścigał Blidę, nie płakał |
Autor: SylwusOfDeath (---.89-161.tel.tkb.net.pl) Data: 04-03-09 17:00 od czasu otwarcia duzo sie zmieniło - kebab w końcu ciepły, buła chrupka, mięso pierwsza klasa, sosy ok, wyraziste. Ogólnie warto przyjechać z końca miasta na taki kebab, lecz przydałoby się zrobić zamówienia na gg hahahah nawet styl pisania identyczny:) Niezła wtopa. Niestety potwierdzam to co uż tu napisano, na dworcu kebab jest dużo większy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak ścigał Blidę, nie płakał |
Temat już był, poszukaj w archiwóm, jest dośdokładnie opisany.
|
|
szanujący i inteligentny gość wlecze taki brukowiec przed obliczę Temidy i wychodzi z poważnym worem pieniędzy.)
|
|
Przekładka w granicach 5 tys. w piątnicy gdzieś robią ale podobno słabo słabo. w białymstoku "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Nic nie pękło. Zsunął sie przewód z dyszy. Tapicerka pewni na zatrzaskach siedzi - trzeba ja zdjąc i nałożyć. 10 minut roboty. A mechanior zgarnie pewnie 30 zł. Nie polecam mechanika na ul sikorskiego - między rondem (szosa zambrowska) a ul zawadzka po prawej stronie. Zwyczajny oszust.
|
|
Ja Polecam Stom.Sławomire Wądołowską , Moja coreczka ma prawie 3 lata i ostanio bylam z coreczka i nawet nie zaplakala, robi to bezbolesnie , jest bardzo mila Naprawde Bardzo dobry dentysta..Jeden z najlepszych w Łomzy ma swoj salon rowniez w Zabrowie a takze jezdzi na kursy za granice , ma pelno dyplomow i ksiazek za NAJLEPSZA... Ulica. Hipokratesa kolo Szpitala Nowego ... Bedzie wywieszka na domu Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
karafla już mi raz podziękowali za link.Nie posiadam ,żadnych zdjęć tej gwiazdy.
|
|
ja od 9 dni nie pale i codziennie mi sie sni ze pekam i kopce jak smok znowu
|
|
Gazeta różni się od brukowca przede wszystkim zakresem poruszanych tematów. Mnie osobiście bardziej interesują np. nowinki techniczne, analizy finansowe itd. a nie z kim sypia Pan Marcinkiewicz czy jakiego koloru majtki założyła Doda... Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Taka mała ciekawostka :) http://www.telepolis.pl/news.php?id=14164 Czyżby rewolucja w prepaid?
|
|
gdzie przyjmuje poznalski?
|
|
Wybita szyba w samochodzie,brak radia i komórki. Niestety, nie było czasu na sen.
|
|
majka3: dzięki:-) a was co jeszcze czeka??? Pozdrawiam
|
|
fajny chlopak mieszkal w moim bloku na sniadeckiego
|
|
nie kazdy kto idzie na dyskoteke musi byc od razu jakas dzi**ą , chodze tam TYLKO i WYŁACZNIE potanczyc a bylam tam tylko 2razy w zyciu. Nie kazdy kto ma te 16-17 lat to gowniarz, niektorzy mysla powazniej od tych "pelnoletnich". A o tych co chodzą po klubach w innym celu to mam takze wyrobioną opinie :p
|
|
ja kupuje w uzywakach dla synka odziez naprawde maja firmowe ubrania np next wczoraj kupilam spodnie za 7zl i co wy na to jest duzo firmowek za bezcen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |