piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk nie będzie premierem!!!???

To może i faktycznie dobrze, że zamknięto ten salon meblowy :)
A powiem Wam, że przecież w Łomży w prawie każdym salonie mają meble Black Red White, więc nie wiadomo na co się trafi...

A salon na ul. Wyszyńskiego naprawdę jest dobrze wyposażony i wczoraj znalazłam to, czego szukałam :) Ceny przystępne i wybór duży.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk nie będzie premierem!!!???

tylko weżcie pod uwage jedną rzecz- po co wam dekoder na własnośc? ja wziełem cyfre i żałuje ze kupiłem na własnośc. Dlaczego? Po co mi później ten dekoder bedzie ? Jak rozwiąze umowe to on bedzie do wyrzucenia jak bede chciał przejsc do konkurencji.I co do hd w cyfrze za te kanały trzeba miesiecznie płacic i za dekoer hd tez trzeba płacic miesiecznie za to w n wszystko jest juz w abonamentach. Ponadto z cyfra mam cały czas problemy bo zatrzymuje mi sie obraz i leci sam dzwięk i to kilka razy dziennie. Mulitimedia trzeba wziac pod uwage bo jesli mamy kilka telewizorów możemy rozdzielic sygnał w satelitach nie.

do rewolwer

"A po skończeniu tej niby promocji (umowa nie wygasa jak jej nie wypowiesz wczesniej, bo np.: zapomnisz), to dostaniesz taki strzał cenowy"
W cyfrze plus , polsacie i n tez umowa sama sie nie kończy!!!trzeba wypowiedziec, ponadto w cyfrze masz kanaly w promocji jesli zapomnisz je odłączyc to dopiero dostaniesz "strzał cenowy" do tego co płacisz +ok. 100zł

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Treść jest ukryta

Co tu dużo mówić. Facet nie ważne czy ze wsi czy z miasta jeździć jakoś umie. Wiadomo BLM wjedzie do Łomży to się mota bo nie porusza się na co dzień po takich drogach. Ciekawe jestem jak sadzą na nas BLów Warszawiaki. Też pewnie jest to samo:) Ja jestem tylko troszke uprzedzony do kobiet i niemiłe wspomnienia z kobietą za kołem też mam:) Ogólnie wkurzają mnie jeszcze Lki. A jest coś co mnie wkurza i jest najczęściej co nie znaczy że zawsze powszechne wśród wiejskich chłopaków. Po*ebana muzyka Techno, zimny łokieć pusta bania w wozie od rodziców... Tego też nie moge strawić...

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org