Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a szanowna forumowa opozycja |
napisałaś wcześniej "chciałbym" hehe więc sorry za pomyłkę ;) w tym wypadku ja na pewno mam jeszcze trochę czasu na przygotowania ;P nawet tydzień nie minął ..... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a szanowna forumowa opozycja |
a i Powodzenia !!
|
|
ja tam polecam III LO świetna szkoła i fajni ludzie a po za tym ma jakis poziom i przygotuje do matury
|
|
Rozum podpowiada, że nie ma co się oszukiwać, jest już po ŁKS-ie. Ani władze Łomży, ani tym bardziej sponsorzy nie przekażą pieniędzy na klub, który ma nie wiadomo jakie długi nie mając pewności, że przelane pieniądze będą właściwie wykorzystane. Z resztą, na forum kibiców ŁKS-u wyczytałem, że i w Opolu są podobne problemy: http://miasta.gazeta.pl/opole/1,35087,6233027,Odra_stanela_nad_przepascia.html http://miasta.gazeta.pl/opole/1,35087,6257970,Zembaczynski__dlugow_Odry_nie_splacimy.html Mimo wszystko serce wierzy, że klub jakoś można uratować. Należy się zastanowić, czy jest szansa dograć rundę wiosenną juniorami i spaść do 3 ligi, czy też lepiej wycofać zespół z rozgrywek, i od następnego sezonu grać w 4 lidze. To oczywiście nie rozwiąże problemu gigantycznych długów klubu, ale pozwoli ograniczyć koszty funkcjonowania ŁKS-u i da czas na zawarcie ugód z wierzycielami i powolne spłacanie długów. Jeśli oczywiście będzie z czego! W innym wypadku będzie musiała być ogłoszona upadłość i likwidacja klubu, o czym żaden kibic w Łomży nawet nie chce myśleć. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ja też jestem zadowolona z salonu agata
|
|
rodziła siłami natury
|
|
Nie ma takiego szpitala na świecie w którym nie można się zarazić jakimś zakaźnym draństwem.
|
|
co sądzicie o wecie??? ile trzeba mieć punktów z egzaminu zeby sie dostac?????
|
|
D****Z18 z pewnością jeżdzę lepiej od Ciebie! Tylko przez brak brawury i ciężkiej stopy, która lubi swoje jakimś niezbadanym bliżej trafem "przykleić się" do mężczyzn. Przebiję Ci opony, kolego, zobaczysz;] Takos
|
|
Chyba "trochę".
|
|
hahaha, no nie gadaj, że jej zapłaciłeś lol nawet jakby mi dopłaciła, to bym jej nie dotknął rotfl ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
kolego ja z calego serca polecam wetee... owszem przyznam poziom moze nie jest taki jak na bernatowicza ale to nie on jest wazny... najwazniejsza jest atmosfera... nie uczylkem sie nigdy w lepszej szkole nawet na studiach nie bylo tak wsapniale... tutaj w wecie Pani dyrektor jest tako Matko ktora ma duze serce dla kazdego... czesto bywam w wecie i widac tam ciagle zmiany... moi siostrzency sie tam uczo to mowio ze nacisk jest teraz kladzony na wszystko i na ogolnoksztalcace przedmioty do matury i na zawodowe do egzaminu zawodowegp... wiele imprez... wielkie serce i wklad nauczycieli... a przedewszystkim jak lubisz dzialac to jewst tam wiele kolek jak bylemostatnioo to trafilem a cwiczenia szkolnej grupy ratownicytwa przedmedycznego... sportowcow paru jest no i wybitni ludzie sie tam uczyli... szczerze polecam calym sercem drugiej tak wspanialej szkoly nie znajdzisz
|
|
ciśnij biały passacie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
bash.org.pl -> osobiście nie wierzę, ale może jest tu ktoś, kto o tym nie słyszał :P i jego żenujące odpowiedniki jak pr0n.pl, kretyn.com Idzie się uśmiać :D
|
|
<Godziszka> ja chcę zostać Lesbijką, ale nie wiem jak powiedzieć Kamilowi <cancer> powiem Ci jak <cancer> "Sory, ale masz *****, a to jest dla mnie nie do przełknięcia" źródło: bash.org.pl wygrywają z tekstami :D
|
|
duze ambicje masz jeden z druga i z trzecim. psem zostac hahaha
|
|
Szkoda mi Ciebie edwardzie i w dodtaku jeszcze krwawy:pp Jestem wręcz przekonana, że siedzisz na bezrobociu i pijesz piwo pod sklepem:p No ale cóż...AMBICJA!!!!!!!!!!! hehe ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ale wy jestescie nie mili dla mnie, kocham nawet jak jest nie moje .
|
|
wiecie moze jak usunac z kompa spyware protect 2009 to wirus dziadzoski jakis nie mozna go wogole znalesc w kompie nie zly jest .
|
|
A ile w tym roku wynosi podatek za posiadanie psa i ile idzie z tego na schronisko oraz sprzątanie gówien po nim? Znajomi mają psa, zarejestrowali go w podłomżyńskiej gminie jako łańcuchowca, ale sra mi przed blokiem (no koń nie pies - bernardyn). A ile Straż Prezia nałożyła mandatów za sranie psów w piaskownicach? Ile zarabia Komendant Straży Miejskiej i jego podwładni? W jakiej wysokości wzięli Prezie premii świątecznej i jakie będą mieli premie roczne (13)? Jakie ulgi podatkowe mieli ci, co wystawili Brzezia na Prezia? Ile miasto zarobiło i straciło na scaleniu działek pod LIDL'a (zarobił ten co kupił, a potem sprzedał scalone działki, a miasto będzie płaciło odszkodowania za bezprawne przeprowadzenie scalenia). W BIP tego nie znalazłem. No i masz odpowiedź dlaczego są takie wysokie podatki. A tereny po "Bawełnie"? Podobno jest jakaś Prokuratura, Sąd, Policja? No ale jak się razem robi grilla i wali wódę, to jak po tym można się gryzać? Ot Nasza Polska, a podatki? Podatki są po to, żeby "władza" miała się za co bawić (w Polsce "szlacheckiej" do 1772 roku robiła to szlachta, teraz ślachta - wynik będzie podobny, jak nie ten sam).
|
|
TE MEBLE TO NAJGORSZE DZIADOSTWO,OWSZEM ŁADNE I PRZYSTĘPNE CENOWO ALE ROZPADAJĄ SIĘ W OCZACH LEPSZE SĄ NP. .BYDGOSKIE
|
|
chopiniak jaki ty masz chamski i prosty umysł ...
|
|
Tak jak w temacie chciał bym dowiedzieć się mniej więcej jakich usług brakuje w Łomży i okolicach?
|
|
Masz trochę kasy i nie masz pomysłu? Może jakiś głupi coś Ci podpowie...
|
|
Cześć wieśniaki na BL-ach. Jeżdżąc po waszym brudnym mieście muszę za każdym razem wjeżdżając na swoją posesję na wsi myć mój traktor. Całe szczęście też, że mój sprzęt ma o niebo lepsze hamulce od tych strupów na BL bo wymuszając pierszeństwo na ulicach w Łomży uważacie że mój Fendt 716 nie wyciągnie 50km/godz, a to błąd. Narazie oszczędzam was i nie wjeżdżam wam w d... bo żal mi i tak brudnych jezdni, to po co zaśmiecać je próchnem. Zdarza mi się również pochwalić panie w samochodach, które nie pchają się mi pod maskę przed światłami w przeciwieństwie do taksiarzy w złomach z demobilu. Z wyrazami szacunku dla BL-ów znających kodeks drogowy i własne manualne zdolności, Chłop.
|
|
powiedzcie gdzie jest ten kebab bo juz sie zamotalam, widzialam tylko jeden tam w tym nowym bloku przy MDK w tym ciagu co jest apteka, gdzie jest ten drugi i ktory jest ktory ;p
|
|
dr n. med. W. Wenderlich ul. Ks. Anny 16/43 Ja robiłem u niego USG w eskulapie, myślę, że bez różnicy czy pójdziesz do Eskulapu czy do gabinetu.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Polska statystycznie jest daleko za zachodem jeśli chodzi o lokale z jedzeniem (jakie by one nie były) oczywiście statystycznie najwięcej w Europie jest takich lokali w krajach południowych jak Hiszpania, Włochy, wynika to z ich upodobań i mentalności. Ale nawet za miedzą czyli w Niemczech czy Czechach jest znaczna różnica na ich korzyść pod względem ilości lokali gastronomicznych. Więc co tu dużo mówić ale będziemy jedli coraz więcej na mieście i tu przedsiębiorczy ludzie mają pole do popisu.
|
|
Miała tylko 26 lat :(( http://sport.onet.pl/0,1248733,1919390,wiadomosc.html ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." żegnaj mistrzyni...
|
|
Witam ponownie 22.02 mam pierwsze egzaminy w szczytnie mam nadzieje ze je przejde , po tym jest MS ,napiszcie mi cos na temat tego MS czy jest on naprawde trudny ,moze jakies przykladowe pytania badz zadania pozdrawiam.
|
|
na ulicy kwiatowej zaraz obok komisu samochodowego mieszka facet co zakłada internet w domach jednorodzinnych dosyć dobry i niedrogi internet nie znam nr więc przejdź się zapytaj na pewno trafisz na ogrodzeniu ma dosyć duży szyld to po tym poznasz
|
|
Już nie zartujcie , ze tak maja źle w tej policji. Jak ktoś chce z gwinta pociagnąć , to bez policji pociagnie. Mysle, ze wielu policjantów naogladało się filmów i to taka poza, ze dobry glina, fachowiec to pijak. Był, był lansowny taki bohater. I teraz poprzez picie chcieliby uchodzić szczególnie w domu, za ofiary takiej mocno stresujacej pracy. Kochani stres jest wszedzie i towarzyszy człowiekowi od zejścia z drzewa :)))))))))))) Co za stres maja policjanci w takim grodzie jak Łomża ?????:))))))))))))))))))))))))) Chyba tylko własną żonę, która moze ich opierd..ć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |