sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a szanowna forumowa opozycja

napisałaś wcześniej "chciałbym" hehe więc sorry za pomyłkę ;) w tym wypadku ja na pewno mam jeszcze trochę czasu na przygotowania ;P nawet tydzień nie minął .....

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a szanowna forumowa opozycja

a i Powodzenia !!

ja tam polecam III LO świetna szkoła i fajni ludzie
a po za tym ma jakis poziom i przygotuje do matury

Rozum podpowiada, że nie ma co się oszukiwać, jest już po ŁKS-ie. Ani władze Łomży, ani tym bardziej sponsorzy nie przekażą pieniędzy na klub, który ma nie wiadomo jakie długi nie mając pewności, że przelane pieniądze będą właściwie wykorzystane. Z resztą, na forum kibiców ŁKS-u wyczytałem, że i w Opolu są podobne problemy:
http://miasta.gazeta.pl/opole/1,35087,6233027,Odra_stanela_nad_przepascia.html
http://miasta.gazeta.pl/opole/1,35087,6257970,Zembaczynski__dlugow_Odry_nie_splacimy.html
Mimo wszystko serce wierzy, że klub jakoś można uratować. Należy się zastanowić, czy jest szansa dograć rundę wiosenną juniorami i spaść do 3 ligi, czy też lepiej wycofać zespół z rozgrywek, i od następnego sezonu grać w 4 lidze. To oczywiście nie rozwiąże problemu gigantycznych długów klubu, ale pozwoli ograniczyć koszty funkcjonowania ŁKS-u i da czas na zawarcie ugód z wierzycielami i powolne spłacanie długów. Jeśli oczywiście będzie z czego! W innym wypadku będzie musiała być ogłoszona upadłość i likwidacja klubu, o czym żaden kibic w Łomży nawet nie chce myśleć.

Ja też jestem zadowolona z salonu agata

rodziła siłami natury

Nie ma takiego szpitala na świecie w którym nie można się zarazić jakimś zakaźnym draństwem.

co sądzicie o wecie??? ile trzeba mieć punktów z egzaminu zeby sie dostac?????

D****Z18 z pewnością jeżdzę lepiej od Ciebie! Tylko przez brak brawury i ciężkiej stopy, która lubi swoje jakimś niezbadanym bliżej trafem "przykleić się" do mężczyzn. Przebiję Ci opony, kolego, zobaczysz;]

Takos

Chyba "trochę".

hahaha, no nie gadaj, że jej zapłaciłeś lol
nawet jakby mi dopłaciła, to bym jej nie dotknął rotfl

kolego ja z calego serca polecam wetee... owszem przyznam poziom moze nie jest taki jak na bernatowicza ale to nie on jest wazny... najwazniejsza jest atmosfera... nie uczylkem sie nigdy w lepszej szkole nawet na studiach nie bylo tak wsapniale... tutaj w wecie Pani dyrektor jest tako Matko ktora ma duze serce dla kazdego... czesto bywam w wecie i widac tam ciagle zmiany... moi siostrzency sie tam uczo to mowio ze nacisk jest teraz kladzony na wszystko i na ogolnoksztalcace przedmioty do matury i na zawodowe do egzaminu zawodowegp... wiele imprez... wielkie serce i wklad nauczycieli... a przedewszystkim jak lubisz dzialac to jewst tam wiele kolek jak bylemostatnioo to trafilem a cwiczenia szkolnej grupy ratownicytwa przedmedycznego... sportowcow paru jest no i wybitni ludzie sie tam uczyli... szczerze polecam calym sercem drugiej tak wspanialej szkoly nie znajdzisz

ciśnij biały passacie

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

bash.org.pl -> osobiście nie wierzę, ale może jest tu ktoś, kto o tym nie słyszał :P

i jego żenujące odpowiedniki jak pr0n.pl, kretyn.com

Idzie się uśmiać :D

<Godziszka> ja chcę zostać Lesbijką, ale nie wiem jak powiedzieć Kamilowi
<cancer> powiem Ci jak
<cancer> "Sory, ale masz *****, a to jest dla mnie nie do przełknięcia"

źródło: bash.org.pl wygrywają z tekstami :D

duze ambicje masz jeden z druga i z trzecim. psem zostac hahaha

Szkoda mi Ciebie edwardzie i w dodtaku jeszcze krwawy:pp Jestem wręcz przekonana, że siedzisz na bezrobociu i pijesz piwo pod sklepem:p No ale cóż...AMBICJA!!!!!!!!!!! hehe

ale wy jestescie nie mili dla mnie, kocham nawet jak jest nie moje .

wiecie moze jak usunac z kompa spyware protect 2009 to wirus dziadzoski jakis nie mozna go wogole znalesc w kompie nie zly jest .

A ile w tym roku wynosi podatek za posiadanie psa i ile idzie z tego na schronisko oraz sprzątanie gówien po nim? Znajomi mają psa, zarejestrowali go w podłomżyńskiej gminie jako łańcuchowca, ale sra mi przed blokiem (no koń nie pies - bernardyn). A ile Straż Prezia nałożyła mandatów za sranie psów w piaskownicach? Ile zarabia Komendant Straży Miejskiej i jego podwładni? W jakiej wysokości wzięli Prezie premii świątecznej i jakie będą mieli premie roczne (13)? Jakie ulgi podatkowe mieli ci, co wystawili Brzezia na Prezia? Ile miasto zarobiło i straciło na scaleniu działek pod LIDL'a (zarobił ten co kupił, a potem sprzedał scalone działki, a miasto będzie płaciło odszkodowania za bezprawne przeprowadzenie scalenia). W BIP tego nie znalazłem. No i masz odpowiedź dlaczego są takie wysokie podatki. A tereny po "Bawełnie"? Podobno jest jakaś Prokuratura, Sąd, Policja? No ale jak się razem robi grilla i wali wódę, to jak po tym można się gryzać? Ot Nasza Polska, a podatki? Podatki są po to, żeby "władza" miała się za co bawić (w Polsce "szlacheckiej" do 1772 roku robiła to szlachta, teraz ślachta - wynik będzie podobny, jak nie ten sam).

TE MEBLE TO NAJGORSZE DZIADOSTWO,OWSZEM ŁADNE I PRZYSTĘPNE CENOWO ALE ROZPADAJĄ SIĘ W OCZACH LEPSZE SĄ NP. .BYDGOSKIE

chopiniak jaki ty masz chamski i prosty umysł ...

Tak jak w temacie chciał bym dowiedzieć się mniej więcej jakich usług brakuje w Łomży i okolicach?

Masz trochę kasy i nie masz pomysłu?
Może jakiś głupi coś Ci podpowie...

Cześć wieśniaki na BL-ach. Jeżdżąc po waszym brudnym mieście muszę za każdym razem wjeżdżając na swoją posesję na wsi myć mój traktor.
Całe szczęście też, że mój sprzęt ma o niebo lepsze hamulce od tych strupów na BL bo wymuszając pierszeństwo na ulicach w Łomży uważacie że mój Fendt 716 nie wyciągnie 50km/godz, a to błąd. Narazie oszczędzam was i nie wjeżdżam wam w d... bo żal mi i tak brudnych jezdni, to po co zaśmiecać je próchnem.
Zdarza mi się również pochwalić panie w samochodach, które nie pchają się mi pod maskę przed światłami w przeciwieństwie do taksiarzy w złomach z demobilu.

Z wyrazami szacunku dla BL-ów znających kodeks drogowy i własne manualne zdolności,

Chłop.

powiedzcie gdzie jest ten kebab bo juz sie zamotalam, widzialam tylko jeden tam w tym nowym bloku przy MDK w tym ciagu co jest apteka, gdzie jest ten drugi i ktory jest ktory ;p

dr n. med. W. Wenderlich
ul. Ks. Anny 16/43

Ja robiłem u niego USG w eskulapie, myślę, że bez różnicy czy pójdziesz do Eskulapu czy do gabinetu.

Treść jest ukryta

Polska statystycznie jest daleko za zachodem jeśli chodzi o lokale z jedzeniem (jakie by one nie były) oczywiście statystycznie najwięcej w Europie jest takich lokali w krajach południowych jak Hiszpania, Włochy, wynika to z ich upodobań i mentalności. Ale nawet za miedzą czyli w Niemczech czy Czechach jest znaczna różnica na ich korzyść pod względem ilości lokali gastronomicznych. Więc co tu dużo mówić ale będziemy jedli coraz więcej na mieście i tu przedsiębiorczy ludzie mają pole do popisu.

Miała tylko 26 lat :((

http://sport.onet.pl/0,1248733,1919390,wiadomosc.html

"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." żegnaj mistrzyni...

Witam ponownie 22.02 mam pierwsze egzaminy w szczytnie mam nadzieje ze je przejde , po tym jest MS ,napiszcie mi cos na temat tego MS czy jest on naprawde trudny ,moze jakies przykladowe pytania badz zadania pozdrawiam.

na ulicy kwiatowej zaraz obok komisu samochodowego mieszka facet co zakłada internet w domach jednorodzinnych dosyć dobry i niedrogi internet nie znam nr więc przejdź się zapytaj na pewno trafisz na ogrodzeniu ma dosyć duży szyld to po tym poznasz

Już nie zartujcie , ze tak maja źle w tej policji.
Jak ktoś chce z gwinta pociagnąć , to bez policji pociagnie.
Mysle, ze wielu policjantów naogladało się filmów i to taka poza, ze dobry glina, fachowiec to pijak.
Był, był lansowny taki bohater. I teraz poprzez picie chcieliby uchodzić szczególnie w domu, za ofiary takiej mocno stresujacej pracy.
Kochani stres jest wszedzie i towarzyszy człowiekowi od zejścia z drzewa :))))))))))))
Co za stres maja policjanci w takim grodzie jak Łomża ?????:)))))))))))))))))))))))))
Chyba tylko własną żonę, która moze ich opierd..ć

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org