Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bronisław Komorowski dostał WIKTORA 2010 w kategorii POLITYK ROKU 2010 - ZDJĘCIA |
szaszu kretynko patrze ze nie ma tematu na tym forum zebyś sie udzielała-ale jak ZENADA myslisz ze jestes taka,,FAJNA,, mysle ze narescie facet cie zucił bo z zakapleksiona idiotko nie mogł juz wytrzymac czy przyjaciol szukasz bo pies ci zdech!!!! Wez sie ogarnij trzszke i nie zakładaj tych osranych majtek tylko lec kup nowe nad 517 i moze inaczej zobaczysz naszą Łomze A tak wogle to ty roboty nie masz? Idz stań w kolejke do zatrudniaka i tam wygłaszaj te swoje MADROSCI ZYCIOWE. Debilizm gora!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bronisław Komorowski dostał WIKTORA 2010 w kategorii POLITYK ROKU 2010 - ZDJĘCIA |
DxxxD: daj mi spokój bo nie wiem czy twoje pytanie jest zamotane czy zamotanie czytam czy powinienem się zamotać a może powinienem odpowieedzieć aby ktoś inny się zamotał :) 15zł- (lecz nie zawsze są, dzień wcześniej trzeba zamówić) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Re: Bronisław Komorowski dostał WIKTORA 2010 w kategorii POLITYK ROKU 2010 - ZDJ |
cesarka to ostatecznosc no i ból rozłożony na raty,u mnie było ok ,znieczulenie dają,krocze owszem mialam naciete ale tego nie czulam chyba przez skurcze.Wez ze sobą męża bo lepiej skaczą nad tobą.Możesz sprawdzic tez prywatną klinike w Białym.Szkola rodzenia bardzo się przydaje rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |