piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co naprawdę widział Kaczyński?

Ja juz Dawno se odpusciłem te forum ;P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co naprawdę widział Kaczyński?

bardzo fajny temat, ale w Łomzy naprade nie ma gdzie wyjsc i miło spędzic wieczór, może kolacja przygotowana przez Ciebie, dobry film,smaczne winko:) bardziej ja ucieszy, jesli pomysły na wyjscie sie skończyły
pozdrwaim cieplutko

OK Damianolo. Przekonałeś mnie hehe;) Nie no trudno, takie są realia w naszym regionie. Ciężko tu cokolwiek rozkręcić. Przykład Boguskiego to bardzo, bardzo wyjątkowy przypadek, że jakiemuś Łomżyniakowi uało się wybić, biorąc pod uwagę łomżyńskie możliwości szkoleniowe. Ale mi nie chodzi przecież o robienie kariery, tylko oto, żeby zwyczajnie było gdzie sobie pograć. Piłka ręczna jest zdecydowanie bardziej widowiskowa niż koszykówka w polskim wykonaniu;) Mimo to sekcje koszykówki są w wielu szkołach.;))

Takos

tlumacz jest potrzebny i nie do jezyka

Głos Rozsądku

A co do tematu:
dobry pomysł :))))
Może być nowo otwarty motelik lub istniejace już powinny uelastycznić swoje stanowisko.
Proponuję: 1h - 25 zł
2h - 35zł
3h- 45 zł
4h - 50 zł
cała doba- ???

jedna godzina powinna wiecej kosztować, bo czy 1 czy 2 godziny , to i tak jedna i ta sama zmiana poscieli i sprzatanie.
Nikt nie bedzie po miłosnikach za darmoche sprzątał.
Przestańcie pieprzyć o video i czekaniu na autobus, chodzi o to aby w cywilizowanych warunkach i po "pańsku ", bez pośpiechu w wielkim łożu bzyknąć się.
pozdrawiam bzykaczy;))))))

Mi robil dr Skrętek metodą wymrażania, nic nie boli . Nie pamiętam dokładnie ceny ok 100-150 zł , 5 minut i po wszystkim , polecam tę metodę. W szpitalu to albo skalpel , albo wypalanie.

ona otwiera jak zadziera, a poniewaz nie zadziera to i nie otwiera

jakie wy naiwne, potem bigos na obiad- a na deser bieganie wyczynowe
z niestrawnoscia

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

Dobrze było prologic. Takiego skupienia na meczu to żadnym nie było!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org