Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Osoba publiczna - Krzysztof Choiński |
dała autograf pod sceną ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Osoba publiczna - Krzysztof Choiński |
Ja to lepiej chyba odejde z tego forum :(
|
|
Nie dziw się.Dwie kobiety jak wyszły z więzienia , to przy bramie jeszcze z godzinę gadały. Kobieta jest zadowolona gdy mówi nagadałam się.
|
|
http://muzyka.neostrada.pl/tv/ jeszcz jedna stronka
|
|
Marcelus, i po co sie pienisz? ADALL o dziwo nie zgłasza zastrzeżen, mimo, ze to jego post. Autochton poszedł po bandzie, wiec zostawie biedaka bez komentarza. Dziwią mnie co niektórzy mieszkancy tego miasta... Co by sie nie działo, to jest źle. Wystarczy poczytac 10 postów i w kazdym co najmniej 5 uwag krytycznych... Mandaryna przyjezdza - źle, Mandryny nie ma -źle Kazdy ma swoj gust i prawo do wlasnych opinii, ale na Boga szanujcie innych... Nie kazdy słucha Mozarta, tak samo jak nie kazdy Mandaryny (uczepilam sie jej, ale ten temat wzbudzil wiele postów... przeróznych) Czy to nie jest zbyt łatwe? Skrytykowac? Moze łatwiej sie nie wypowiadac. Te słowa w szczegolnosci kieruje do tzw "skoczków". Jak zapewne zauwazyliscie jest grupa ludzi, która w kazdym poscie zostawia swoje uwagi.... nie wspomne o ich jakosci i powiązaniu tematycznym. Moze to zjawisko wynika z anonimowosci jaką daje internet, poniewaz ludzie których do tej pory spotkałam/poznałam w tym miescie są mili, otwarci potrafiący odwzajemnic usmiech. Chcialabym wierzyc, ze wszyscy tacy jestescie pozdrawiam Cieple pozdrowionka dla ADALLA i RYSKAGO
|
|
Dla mnie ta ranga i tak była wysoka... :)
|
|
Ja kiedys spotkalem siez okresleniem: "Łomża - to koło Piątnice, gdzie serek wiejski robia:)"
|
|
Czesciej jednak "Lomza kolo Jedwabnego" ...
|
|
ale mi chodzi ta na wośp co byla !! Pozdrawiam
|
|
Nedznie chodzi ostatnio ta Neostrada. Ciekawe kiedy sie poprawi?
|
|
Cześć:) O ile dobrze pamiętam to autobus do Olsztyna o godz 10:45 ma zniżki...Reszta nie ma na nasze nieszczęście:( Też uważam ,że powinno być więcej zniżek na autobusy do Olsztyna...Jednorazowy koszt podróży w obie strony wynosi mniej więcej 50zł a to dla studenta jest naprawdę ,,trochę" zbyt dużo... Pozdrawiam
|
|
W tą sobotę w atomie, na pewno będą grali house. Nie wszyscy, ale niektórzy na pewno ;-)
|
|
no zadarmo to tu ona nie wystąpiła napewno
|
|
5531999, sledczego gg :D Zobaczcie jakie fajny opisy czasami ma :D
|
|
Bardzo ciekawa reklama PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ
|
|
tak żeby rydzyk nie kupił przypadkiem tego sprzętu
|
|
Wiadomosci o fotoradarach mozna uslyszec codziennie w Radiu Bab. Nie wiem tylko, czy dotycza radarow w budkach, czy tych niecnych zasadzek zastawianych na nas przez straz miejska. Te pojawiaja sie w roznych najmniej spodziewanych miejscach naszego miastka. Ciekawe, czyje konto zasilaja wplywy z mandatow. Jadowicie pozdrawiam panow zza krzaka z kamerka na trojnogu. pani
|
|
ale w Łomzy sa tez 2 przenosne radary wiec wiecie nei zawsze mozna trafic :) pozdro ... & vice versa!
|
|
doktor Dmitriuk prywatnie przyjmuje na Wesołej 18, we wtorki i czwartki bez umówienia od 14 do ostatniego pacjenta, za wizytę bierze 70 zł. prywatnie mogę powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych lekarzy jakich poznałam i to nie tylko bardzo wykwalifikowany, ale ma też takie podejście do pacjenta, że potrafi uspokoić i podnieść na duchu
|
|
Benzyniak :) I to nie zawsze tak jest, ale w najbardziej nieodpowiednim momencie...
|
|
o trenerach nikt sie nie wypowiedzial, jezeli maja szkolenia to maja ja i tak wiem ze kierownictwo przedstawicieli zagranicznych reprazentacji nie usia,da w miejscu, beda ganiac jak zwykle chociaz to wies, odpoczenek podstawa dobrego treningu
|
|
Szaszu powiem krotko i na temat:Zamknij ta pizde w koncu!!
|
|
chodzi sam mam profil na fotka.pl co dawno dawno temu założyłem to teraz przydatny jest mi tylko do kontaktu ze znajomymi z zagranicy i z poza województwa to większosc popieram twoich słów. Dziwię się takim dzieciom jak ten "BybeKSA" jak to można robić z siebie takiego wielkiego hooligana i gangstera tak wyglądając to dopiero dziecko co on może wiedziec na ten temat ah ta telewizja ah te dziciaki pzdr.
|
|
Oj KGB wypraszam sobie:) Ale spoko ja tam nie ciśnieniuje za bardzo. Pedofilów to nie wiem gdzzie szukaj najlepiej na Fotce:) a Gejów i Pedałów to chyba wszyscy wiemy w jakim mieście szukać:D Prosze tylko bez ciśnienia w tym temacie. Szaro buro za oknem to się pośmiejemy troszke. Jak coś macie to wklejajcie. Pozdrawiam róbmy swoje
|
|
Witam! Poszukuję mapy Polski do tego modelu Nokii,miałem oryginalne na karcie pamięci przy kupnie telefonu,ale karta odmówiła posłuszeństwa,ktoś może wie,gdzie mogę te mapy dostać?
|
|
Ja widziałem taki ranking na discovery i faktycznie Leopard jest pierwszy, ale jest to nowsza wersja tego co dostaliśmy od Niemców, Drugie miejsce ma Abrams a trzeci jest o ile dobrze pamiętam czołg izraelski (nazwy nie znam)
|
|
no niema z tyłu..na dodatek ten wtyk wygląda inaczej niz wyjscia w tych dostawkach tam są trzy wypustki a ja mam te wejscie na 2 podzielone..niewiem czy mnie rozumiecie.:)
|
|
Usłyszałem kiedyś że test multiselect czy jakoś tak to test który po pomyślnym zaliczeniu wykazuje że badany jest mało inteligentny? To prawda?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |