sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
AMERYKA SIE BUDZI Z LETARGU -USA: antysemicki incydent. Powrót Ku Klux Klanu?

hehe co chcesz stefanek blok na zolto w sam raz :) hehe smieje sie do dzis a architekt byl w wiezniu niestety bo nie pyklo zrobienie galerii w lomzy:) jak ona ma tak wygladac jak ten blok elewacja tandetna i nie pasujaca do niczego to lepiej rozwinac targowice w lomzy:) tzn. postawic 3razy tyle foliakow:)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: AMERYKA SIE BUDZI Z LETARGU -USA: antysemicki incydent. Powrót Ku Klux Klanu?

to ze ty uzywasz hantli robionych z wiaderek po sledzich nei znaczy ze kazdy musi:P fanka bocianka- powodzenia w dalszych cwiczeniach

Re: AMERYKA SIE BUDZI Z LETARGU -USA: antysemicki incydent. Powrót Ku Klux Klanu?

B5

an3ta93 Ty masz 16 lat kto Cie puszcza na dyskoteki ?
to pytanie jest żałosne czemu ? sama sobie odpowiedz

jak nie masz zamiaru odpowiedziec ta pytanie to sie nie udzielaj,bo twoje zdanie nic nikogo nie interesuje

fasolki - zajac poziomka

dzięki za informacje :)

Znajomy miał Focusa z ok. 2000 roku i nie miał z nim żadnych problemów, sam jeździłem tym autem parę razy no i prowadzi się super, żadnych zarzutów co do silnika i więcej w tym temacie nie mogę powiedzieć, lecz jak to mówi mój syn by dobrze jeździć to tylko zasada 3F czyli żadnych Fordów, Fiatów i Francuzów, lecz teraz to już chyba przesąd, bo auta są naprawdę porządne i jak wyżej ktoś wspomniał zależy co się trafi. Przede wszystkim jak auto ma niewiele lat a wielu posiadaczy to pewnie ma jakąś wadę, niekoniecznie fabryczną, lecz jak 1 czy 2 właściciel to z pewnością było zadbane (na czas przegląd, rozrząd i wymiany filtrów, oleju itd., a to jest bardzo dużo). Życzę udanego zakupu.

dawajta na jasiu_smietanka o2.pl ;P tesz hentnie sie podniece

echh 18, jusz nawet nie pamientam kiedy to bylo synku

Podobno psycholog może zadać takie pytania:
1. Proszę opowiedzieć cos o sobie.
2. Prosze opowiedzieć coś o swojej rodzinie.
3. Czy ma pan/i swoja własna rodzine?
4. Czy mieszka pan/i jeszcze z rodzicami?
5. Dlaczego do policji?
6. Jakie pozytywne cechy charakteru pomoga pan/i w tej pracy?
7. Jakie negatywne cechy charakteru, które pan/i posiada moga przeszkodzić w pracy w policji?
8. Największy sukces?
9. Jak reaguje pan/i na stres?
10. Jak zachowuje się pan/i podczas kłótni z kimś bliskim?
11. Co robi pan/i w wolnym czasie?
12. Podaj poziom stresu (010)
13. Jak reaguje pan/i na krytykę innych osób?
14. Jak poradziłaby sobie pan/i w sytuacji konfliktu z szefem?
15. Jak poradziłaby sobie pan/i z wylegitymowaniem pijanego?
16. Wymien kilka cech przydtanych do służby.
17. Gdzie chciałaby pani pracować w przyszłości jeśli sie pani dostanie?
18. Na czym polega praca w prewencji?
19. Opisać swoje zaintereswoania.
20. Co ostatnio Cie zdenerwowało?

Jak odpowiedzielibyście? :-)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

np. weekend w SPA /gotowe pakiety dla 2 osób/, w pokoju niespodzianka;
kwiaty, płatki róż na atłasowej poscieli, schłodzony szampan,kosz owoców,

Po co sponsorowac cos czego juz prawie nie ma. Prawda jest taka ze sponsoruje sie tych ktorzy potrafia cos pokazac. To ze klub upada to nie wina pilkarzy ale dzialaczy ktorych jak do tej pory jeszcze nikt nie rozliczyl z lodow ktore tam krecili jak kasa byla.

nie będzie i niech nigdy więcej nie robią! precz z kosiarkami!

to po chu. się pytałeś jak już wczesniej wiedziales co kupic...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org