niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Ludzie Tuska próbowali mnie przekupupic, grozili mojej żonie"

Drzwi praktycznie od ręki to kupisz na Piłsudskiego naprzeciwko baru Korony, Domel czy coś takiego, a z panelami ściennymi to siano daj sobie spokój. Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Ludzie Tuska próbowali mnie przekupupic, grozili mojej żonie"

Matik zrób coś dla siebie i innych. Bujnij się z tego forum bo spamujesz non stop. Wszyscy już mają to co ty oferujesz za kasę. Wystaw na allegro i sprzedawaj czy jakoś inaczej a nie zatruwaj innym życia. Zresztą wystarczy wpisać w google multiselekt a pojawi się masa ogłoszeń od takich jak ty. A i tak "guzik" wiecie :}

Ja tam nie daje wiary w informacje z tej "gazety".
pozdrawiam

teraz odczytałem wasze prośby nadesłane na maila i przesłałem co trzeba :) sorki dla niektórych, że tak późno

Riposta

hej ty Gruby ***..... zamkni te morde i sedz spokojnie! na forume jestes taki kozak!

Kolejny temat z serii obrabiania dupy na tym forum...

Mozna by chociaz pokusic sie o wyciagniecie jakichs wnioskow, zamiast walkowania w kolko tego samego, z roznymi osobami w rolach glownych.

Np, jak myslicie co jest przyczyna takiego stanu rzeczy? Bo mi wydaje sie, ze to pracodawcom niespecjalnie zalezy najwyrazniej. Gdyby im zalezalo, to pomysleliby co z tym zrobic. Dobor kadry to pierwsza i podstawowa sprawa. Ale to jeszcze nie wystarczy. Przydalby sie moze jakis motywacyjny system wynagradzania? Tylko o czym tu gadac, jak wielu pracodawcow uznaje niestety, ze najnizsza krajowa to powszechnie obowiazujaca stawka wynagrodzenia za prace, niewazne jaka...
I nie chodzi tu juz nawet o sama wysokosc wynagrodzenia, czy to bedzie 1200 czy 3000zl. Starczy, zeby pracownik mial jakas (odpowiednia, a nie np. 50zl wiecej przy zarobkach 1500, bo to zadna motywacja) premie zalezna od wynikow (obrotu np). I jestem przekonany, ze jakosc obslugi w wielu firmach gwaltownie by sie poprawila...
Taka jest natura czlowieka, jesli wlozony wysilek nie ma wplywu na wyniki, to jest tylko kwestia czasu, az pracownik zacznie "minimalizowac straty" czyli isc po najmniejszej linii oporu. Przeciez starczy, ze bedzie pracowal na tyle dobrze, zeby go nie zwolnili i wiecej nie musi... bo po co, korzysci z tego nie ma, nikt go nie docenia itp itd.
Gdyby byl jakos motywowany, to nie dosc ze skakalby przy kazdym kliencie, to jeszcze sam myslal co tu zrobic, zeby wiecej sprzedac.
Ale jesli wlasciciel zamiast pracownika, woli miec niewolnika, byle tylko wydrzec te pare zl wiecej dla siebie, to tak to pozniej wyglada i traca na tym wszyscy.

Dodam, ze nie wiem jak jest w wymienionych sklepach, bo chyba nawet w zadnym z nich nie bylem, ale watpie aby ktokolwiek rozsadny swiadomie sabotowal swoje zarobki. Oczywiscie nie kazdy sie jeszcze do kazdej pracy nadaje, ale to juz chyba rola pracodawcy, zeby wybrac odpowiednich ludzi.

________
Malachit

To musialy byc jakies polmozgi heh przykre ;P

panele ścienne w sklepie Asko Al.Legionów 54

Odradzam zespół MODEL, robią dużo przerw i nie potrafią zabawić gości. Bawiłem się na weselu na którym oni przygrywali i żeby nie fakt że byli tacy goście co potrafią się bawić nawet bez muzyki to byłaby kompletna stypa!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org