Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Braki w kadrach? |
Autor: benyx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 25-11-08 08:58 witam co do gazu w jednym z postów wiadomo, że tutaj zależy sporo od ciśnienia w dystrybutorze a nawet i od pogody a więc ciężko porównać Nawet jeśli pojemność butli z poduszką wynosi 32l.? O pięć litrów więcej?Niestety nie przekonasz mnie tym bardziej że miałem jeszcze kilka litrów gazu rezerwy w butli.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Braki w kadrach? |
Wygonic lachow do lasu.
|
|
Mam panowie pytanie - gaz tankuje sie w formie płynnej czy lotnej ????
|
|
Gdzie jeszcze ?? Miłe Panie. Na pomoc. Przecież gdzieś te kiecki kupujecie ?! (dzięki ANGEL za podpowiedź).
|
|
x.x.x: zaprawdę powiadam ci, że nie jednej osobie owa niesympatyczna Pani Dr pomogła. 3maj się niejednej czyli na pszyklad dwum? ciekawe ile bylo w kopercie...
|
|
Generalnie teraz ciężko jest znaleść jakąś fajną kreacje na wesele, sylwestra itp. Wszystkie kiecki są podobne do siebie.
|
|
Adversaire kto ci nagadał takich głupot że trzeba mieć 18 lat??????
|
|
Sam sobie zmień , kupisz komplet w sklepie przy Gazowni na Piłsudskiego.
|
|
i co? dlatego, że opowiada dowcipy to jest oszustem? dostałeś pałeczkę z PO i szukasz jakiegoś haka na niego? śmieszny jesteś
|
|
W ogóle kto Ci pozwolił używać jego imienia i nazwiska na forum publicznym? O ile się nie myle to jest to zakazane ;) A jako do osoby tego Pana to naprawde mam wielki szacunek do niego i naprawde jest to facet na poziomie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |