piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego PiS kojarzy mi się, i wielu innym Polakom - z chorobą?

Pewnie i to już kilka lat temu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego PiS kojarzy mi się, i wielu innym Polakom - z chorobą?

ludzie sie podniecaja kryzysem a prawda jest taka ze w naszej czesci polski wiekszosc rodzin utrzymuje sie z zagranicy albo sami od czasu do czasu wyjezdzaja albo maja tam rodziny ktore ich utzrymuja i prawda jest taka ze dla nich to gra i buczy taka sytuacja tak wiec jak to przewaznie bywa jak innym dzieje sie zle to u nas eldorado a jak inni plawia sie w bogactwie to u nas bieda i nedza

Nie wiadomo jeszcze co jest dobre i co złe? Hm.. Więc? Co jest dobre dla człowieka?

jesli bylas prywatnie to nie powinni nic spisywac ja bylam pare razy prywatnie i nigdy sie spotkalam z czyms takim lepiej to sprawdzic w nfz bo po co maja tacy dentyści jeszcze wiecej zarabiac jeszcze im malo to jakis absurd

Jakie miasto taka mafia

Needy,czy wiesz,że wikipedia jest niepewnym źródłem prawdy?...
Fides et ratio?

ja nie mowie o sobie. moja o mnie pamietala. was o zdanie pytam

Jarek

no tragedia z tymi policjantami u nas w łomży wczoraj w nocy jechałem sobie i zapomniałem włączyć świateł a potraktowano mnie jak bandziora nie dość że dostałem 250 zł mandatu za co? że sie zapomniałem? heh tragedia to jeszcze wyszło dwóch wieszaków z tej swojej lodówkozamrażarki, przyjechały posiłki czyli druga taka sama śmieszna para i zaczęli przeszukiwać mnie, pasażerów i samochód normalnie akcja jak z filmu. Już myślałem że mnie zaraz przybiją do jakiejś grupy jeżdżących bez świateł i jeszcze wyrok dostane hehe drodzy panowie policjanci za dużo filmów z czakiem norisem to nie texas jesteście zbyt pazerni na awanse i nasze ciężko zarobione pieniądze, jeszcze pomyśleć że jesteście opłacani za moje podatki nie wiem dlaczego jest taka wasza postawa moim zdaniem to jakiś uraz z dzieciństwa, JP.

Powinni ci zabrać prawo jazdy , jak można zapomnieć o światłach jadąc w nocy ? Przecież to nawet wszystko w środku się zapala , prędkościomierz , wskaźnik benzyny itp.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org