piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Serwery po brzegi będą wypełnione g......

Fajnie , że znów Pub jest otwarty , nie było mi dane jescze sprawdzić , ale napewno zawitam i ocenie ;-) Za wczesniejszych kadencji właścicieli raczej było wporządku , i myśle , że teraz jest i wporządku i po nowemu ;-) . Za tydzień mamy ostatki więc zobaczymy ;-)

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Serwery po brzegi będą wypełnione g......

a to też...

Jarek

może ja bym wpadł... Chociaż ja ostatnio nie mam czasu zbytnio na głupoty :P ale jeśli ustalicie w jakie dni gracie to z chęcia wpadne na partyjke...

A co żeś zmalował ??

Jarek

hehe, zadna, tylko przedstawilem swoje spostrzezenie, ciekawe jest to ze plock mimo tego ze jest tam orlen, nie ma takich tanich paliw :)

Treść jest ukryta

może to była "rozmowa kontrolowana" :)

loveley a co ze wzrokiem?? Za duzo batonów pewnie cukrzyca sie wdała i wzrok pogorszony

kobi niestety niemam zdjęć pieska ;( Ewangeliczny Zwyrodnialec hmm najprawdopodobniej kundelek ale super jest niestety mam już jednego psa i musiałem zawieść go do schroniska więc wszystkich zainterosowanych tam zapraszam

Najlepsze sa praktyczne prezenty, takie, ktore beda dlugo wspominane :) Przyklady z mojego zycia, znaczy, to co ja dostalem i z czym na codzien sie spotykam, nie zapominajac o osobie, od ktorej je dostalem:
- szczoteczka do zebow, ale taka z pojemniczkiem, a zeby sie nie pobrudzila prze wozeniu jej (zmienialem czesto miejsce noclegu :P)
- saszetka na perfumy, szalik itp. :)

lampka z lawą, album do zdjęć, szalik z czapką też fajne, jakaś koszulka z napiem typu "Udaję, że pracuję, oni udają, że mi płacą", gra planszowa, dobrej marki długopis lub pióro, pasek do spodni, pokrowiec na telefon, poduszka, coś z biżuterii, kosz słodyczy ;) i szczoteczkę z pasta do zębów ;) kwiatek w doniczce, zdjęcie w ramce, kubek ze zdjęciem, breloczek do kluczy, niekótrym by się przydał zapach do smaochodu :) jest wiele możliwości.... najlepiej podsłuchać, gdy ktoś narzeka, że czegoś mu brakuje :))

zapytaj sie przynajmniej o pesel czy jakies inne dane...np imie ojca...musza miec to naqpisane...inaczej wina lezy po stronie osoby piszacej dane...

Racja można znaleźć jak sie chce ale jak sie siedzi przed kompem to nie bardzo.Jak chcesz to jedź do ,,serduszka'' albo do ,,diuka'' hehehee he hehe

Witam wszystkich!
Nazywam się Filip Weber i jestem jednym z poszukiwanych przez Was "dyrektorów". Jeśli ktoś chce się spotkać - zapraszam do Poznania! RESPECT masz przecież mój numer, dlaczego nie zadzwonisz?
Nawiązując do poprzednich postów, od razu zaznaczam - nie będę nic prostował ani niczego tłumaczył, nie jestem już pracownikiem FT i nie mam w tym żadnego interesu. Miałem jednak "przyjemność" pracować z kolegą RESPECT w jednym biurze. Pracownik ten pojawiał się w biurze raz na kilka dni , co chwilę tłumacząc się zatokami, anginą ropną, bólem głowy czy brzucha. Potem od osób poznanych towarzysko w Łomży dowiedziałem się, że kolega jest nałogowym palaczem marihuany, co zdawało się wyjaśniać wszystko. Niestety, kolega RESPECT miał spore wymagania - chciał aby wypłacono mu pieniądze, tak jakby pracodawca miał obowiązek opłacać ludzi, którzy nagminnie nie przychodzą do pracy. Dodatkowo tenże kolega wykazywał się najwyżej średnim poziomem inteligencji i kumacji niemniej prowadząc firmę budowlaną myślę, iż chętnie widziałbym go przy np. betoniarce.
Kontynuując, warto dodać, iż wiele informacji zawartych w poprzednich postach jest zwyczajnie, nawet nie sugestywnie, nieprawdziwa. Otóż, w biurze FT nigdy nie było żadnej sekretarki, natomiast 2 telefony stacjonarne - owszem, szkoda tylko, że takiego argumentu używa osoba, która ma wiecznie puste konto na telefonie, takie dwie stacjonarki byłyby dla RESPECTA jak manna z nieba. Wystrój i wygląd biura - jasne, obora:), respect myślę, że warunki w jakich mieszkasz na co dzień mogę porównać do biurowej komórki na śmieci. Ale może się myle.
Reasumując, każda firma ma prawo trafić na tzw. "zgniłe jajo", czyli tępego i mało rozgarniętego cepa, który nie pracuje ale domaga się pieniędzy.
Pozdrawiam
Filip Weber

Nie Zli jesteście serwer mojego kolegi zareklamowałem tu na forum a wy reklamujecie tu swój

Lomza 4Fun cd. ip:xxx
Po [1]. Kultura.
Po [2]. Miła atmosfera.
Po [3]. Play 4 fun.

Niezla fanta
nie wypowiadaj się więcej w moich tematach bo to co teraz zrobiłeś to jest niedorzeczne

serwer Mordownia jest świetnym serwem i nie trzeba ściemniać o kulturze i atmosferze żeby ktoś wszedł na ten serwer. serdecznie zapraszam !
hasło jest proste a jak coś to widnieje w opisie gg 1553226 :P jeszcze raz zapraszam

dj czy wodzirej? bo chyba nie rozumiecie roznicy

Pg1 spodko gimnazjum sam je kończyłem.Atrakcji było mnustwo...<hhee> nie tylko na lekcjach. Poziom wysoki ale i egzamin wtedy łatwo jest napisać,ogólnie szkoła spoko.

A gdzie znajduje się opisywany lokal, gdyż sama nazwa nie wiele mi mówi, ponieważ żadko zaglądam do takich lokali?

junior9141 jak nie wiesz nic o tej szkole to po co takie bzdety wypisujesz? ile osób zostało z niej wyrzuconych? a jak już ktoś został wyrzucony to na pewno nie w nagrode :) sfrustrowany jesteś, bo być może Pani Dr na ciebie nakrzyczala i został ci do tej pory uraz psychiczny? chcesz teraz oczernić katolika? Może jak ktoś normalnie do ciebie mówi to nie dociera i trzeba nakrzyczeć na juniorka? zastanów sie najpierw nad sobą, a później oceniaj innych. pozdrawiam

Na turnieje jeszcze przyjdzie czas.Jak jesteście chętni to możemy w tym tygodniu wieczorkiem sie spotkać.
Zasady, standardowo kazdy z grających wpłaca do puli (suma do ustalenia) gramy na żetony zwycięsca zbiera pule. Co do terminu czekam na propozycje.

Spokojne, nawet bardzo spokojne tylko czasem pociski spadają

prosze o opinie w którym salonie dobrze robią baleyage bo to juz mało czasu zostało do świąt za wszystkie z góry dziękuje

Agent22 - Pryma ma chyba takie promocje na weekend. 24 listopad to już poniedziałek wiec wszystko wraca do normy.

dzieki za wiadomosc nie wiedzialem ze w weekendy robia takie promocje mam jeszcze jedno pytanie co nalezy zrobic zeby dostac karte stalego klienta??

Jeżeli chodzi o cenę tych urządzeń to w radio podawali wartość około 1ootyś. Łomża jest bardzo ciekawym miastem. Tutaj wszystko się dzieje na odwrót. Tyle pieniędzy wydadzą na mikrofoniki żeby czuć się "wyjątkowo" a instalację do lodowiska będą wynajmować od echo investments. Ciekawi mnie tylko kto na tym "dodatkowo" sobie dorobi.
U nas panowie prezydenci muszą się wyróżniać, np. pan w-ce prezydent dostał numer rejestracyjny BL 30000 chociaż w tym momencie numery wydawane były 28..... . Ale co tam. Ja jak poprosiłem żeby kobieta dała mi inny numer bo na nim były dwie 13 to popatrzyła na mnie litościwie . Ale numeru nie zmianiła.

witam! mam pare dziar od Grejdusa i proponuje isc do niego!!! wiem ze to nie j wyglada na sterylne czy profesjonalne miejsce do robienia tatuazy, i ploty o jego chorobach jak zoltaczka czy hiv nie sa prawdziwe i ten kto go zna moze to potwierdzic(mam 3 dziary od niego-ostatnia ponad rok temu, do dzis dnia oddaje krew) Wszyscy moi znajomi maja od grejdusa! Niektorzy z nich robili gdzie indziej a i tak na poprawki chodzili do niego bo im spieprzyli cos! Robi dziary juz ok 18 lat wiec niemusisz sie martwic ze Ci zrobi "kreske". Widzialem jak przerabial tatuaze z glowy i wedlog mnie jest najlepszy!!! idz na trojkat i popytaj sie malolatow gdzie on mieszka niech cie zaprowadza bo numeru raczej od nikogo nie dostaniesz!!! a jak cos napisz do mnie to ktos cie zaprowadzi tam! yss.uk.ltd@hotmail.com POZDRO

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org