Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pora na rozwód !!! |
Cyon, mógłbyś mi też przesłać te materiały? Z góry dziekuję i pozdrawiam :) mój e-mail: blase222@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pora na rozwód !!! |
"synku, szykuj na start 200 zl" na allegro od 40zł się zaczynają :) Br1 słyszałem że do niemiec też mozna wysłac.
|
|
Dzięki za odpowiedź.
|
|
Pierwsza moją Zippo kupiłem w 1989r, była nawet przejaechana przez tira a nadal działa, ale wygląda średnio. Są nie do zdarcia.
|
|
To były ćwiczenia w Jeziorku
|
|
hej, jakie ćwiczenia? to musiała być jakaś fajna sprawa, takie zamieszanie....
|
|
szukam chętnych do gry w pubie hattrick
|
|
INICJALY PODAJTA :]]
|
|
mi nie przeszkadza dym papierosowy ale jego nadmiar. sama wentylacja w żaden sposób nie wystarcza, idealna jest klimatyzacja połączona z dobrym ogrzewaniem. wstyd trochę mi za Łomżę, że ludzie nie potrafią zadbać o tak podstawową i normalną sprawę jak normalne powietrze w klubach. w jednym jedynym klubie spotkałem dobre powietrze - 54, nie mam z nim nic wspólnego ale naprawdę chwalę ich za ten dobry "klimat" co do 9 to na pewno ocenię : )) z kolei najbardziej zadymionym miejscem jest pizzeria Margerita, byłem kiedyś tam i przyznam że myślałem ,że ktoś puścił parę z generatora dymu. właściciele lokali dbajcie o klimat bo im lepsze powietrze tym ludziom chce się bardziej pić i palić przez co Wasze zyski rosną.
|
|
Z tego co mówią znajomi, którzy tam poszli - warto uczęszczać.
|
|
Do Konsul2: Nie bronię tego lekarza w żaden sposób, bo zachował się nagannie, a mógł poinformować kulturalnie, że to nie do niego i powinien wskazać, do kogo powinien się pacjent udać. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że jak ktoś przychodzi do chirurga, to nie może oczekiwać leczenia wysypki na skórze. Nie znam sytuacji łomżyńskiego pogotowia, czy faktycznie mają podpisany kontrakt na udzielanie świadczeń zdrowotnych w dni wolne i w godzinach nocnych. Ale jeśli tak jest, to lekarz nie tylko zachował się po chamsku, ale także nie miał racji odsyłając pacjenta. To tak MSZ. P.S. Jestem z TEJ branży, ale pracuję teraz na Wyspach. :)
|
|
nie ja jeden tam nie byłem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |