piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pochowac Leppera na Wawelu !!!

i jak zapisalyscie sie? :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pochowac Leppera na Wawelu !!!

Mam dosc sporo do powiedzenia bo moj kumpel startowal w tych zawodach... I uwierz ze poziom nie byl niski ;) A chodzi mi o to ze poprostu nie lubie takich licytacji, ze kazdy pisze ile on to nie podniosl, a taki madry jest tylko przed komputerem :) Bo sadze ze gdyby wyciagnal sprzed monitora wszystkich ktorzy tak sie tu wychwalali, to pewnie malo ktory by podniosl tyle ile napisal :D

Olsztyn 15.11.08 benzyna 95E- 3.93 zł z za litr, stacja bezobslugowa.

Namawiam żeby takie przypadki zgłaszać na Poczcie ,Nie pozostaja bez odzewu . Im zależy na jakości . A prawda jest taka że za te pieniadze mało komu chce sie pracować tak ciężko . Ogólnie jak pokazuja badania Poczta Polska placuje się w czołówce zaufania społecznego .

Jeżeli zdarzają się przypadki opisywane wyżej czemu ich nikt nie zgłosił? bo nie widzę żeby była opisana reakcja na reklamację .Nie wyobrażacie sobi chyba że kilka milonów przesyłek będzie roznoszonych bez reklamacji ,Nie ma na świecie takich poczt . natomiast za 1,35 wasza przesyłka trafi na drugi koniec polski . Spróbójcie za tę cenę gdzieś indziej

List nadany 13 XI ze szczecina trafił 14 XI do łomzy

moge zawiezdz na okecie z Łomzy o ktorej trzeba 150 zł. samochodem osobowym
608-089-953

15 listopada w godzinach nocnych zgubiłem saszetke z dokumentami i portfelem. Były tam: Prawo Jazdy, Dowód Osobisty i Dowód Rejestracyjny oraz drobne karty i zaświadczenia na nazwisko Robert Dziekoński. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt pod numer telefonu: 510495572 bądź na adres Kazańska 22/1. Z góry dziękuję.

Borys-50

Do wszystkich zainteresowanych zwłaszcza kobiet!!!
Jak już będziecie po MS to wizyte u ginekologa weżcie wyniki cytologji.
Do psychologa umawiają tylko na poniedziałki.Reszte zrobicie w jeden dzień tylko na drugi trzeba przyjechać po wyniki z krwi.więc na pewno zajmie to wam 2 dni w Szczecinie.Najlepiej w poniedziałek i środe bo jak już podbiją wszysczy lekarze to komisja przyjmuju tylko w poniedziałek środe i piątek od 11. do 13 .Ja najpierw odebrałam obiegówke pojechałam na jagielońską tam większość lekarzy przyjmuje dość sprawnie mi poszło.potem na Piotra Skargi tam stomatolog i psychiatra,psycholog.Z psychologiem mi się fuksło bo bez umówienia mnie przyjoł miał troszke czasu, tam też sie pisze testy tylko nie na kompie a pisemnie jest kilka pytań chyba koło 50.
Sorki reszte napisze potem bo jade po wynik z cyto !!!

A gdzie jest owy Satyr??

Jak jesteś taki cwaniaczek, to sobie znajdziesz :):):)

VERGISS MICH

Jak w temacie;) Gdzie w Łomzy kupie wagę do mierzenia poziomu tkanki tłuszczowej i wody?? Pzdr

Hehehee
Pawcio, ja ci dam te 50zl i wieziesz mnie tam i z powrotem kacie ty.

cwaniczku obok salonu Skody Na Wojska Polskiego ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org