sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Izraelski Mossad przejął lotnisko Okęcie

Wszyscy znają losy różnych masci spółdzielni ( rozgrabione, wyprzedane lepszym włascicielom niż społdzielcy), to samo robi się w sp. miesz., rozsprzedaje się po kawałku lepszym gościom, a długi hipoteczne banki przenoszą na pozostający majatek społdzieni tzn. na społdzielców, to społdzielcy będą niedługo obciażeni długami po rozsprzedanym majątku, a długi bedą obciążać to co zostanie: klatkę w której mieszasz i ścieżkę na dojście i to w najlepszym ukladzie, bo może byc tak, że kupi cie lepszy gosciu razem ze wszystkim i jak bedzie mial akt własności to już nic nie zrobisz, bo prawo jest prawem prosze państwa, a życie zyciem proszę państwa.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Izraelski Mossad przejął lotnisko Okęcie

Moim ulubionym miejscem sa dolomity, ale fajne jest rowniez w Val Di Sole, Val Di Fiemme, Val Gardena, a w tym roku ruszamy na Francje - Les Trois Vallees. Moze ktos byl i sie podzieli wrazeniami?

rudy błazen z druhem

FIN No właśnie gdzie są skinheadzi brakuje ich

Po tych pozytywnych wypowiedziach wygląda, że to pracownicy sklepu odpowiadają. A wszczególności po wypowiedzi rewolwer-a, jeżeli kupujesz towar w sklepie to pomocy chyba tez tam szukasz. A Twoja wypowiedź denna i do niczego nie pasuje. Kolega kupił gdzie indziej nawigację i nie było w tym sklepie problemu z pomocą. Nawigacja uruchomiona i nie przez tych ze sklepu ani serwisu. A w sprawie rklamacji sklep odesłał mnie do serwisu a w serwisie stwierdzili, że sam mogę sobie poradzić. Odesłali do pomocy technicznej AutoMapa. Wcale nie polecam tego sklepu, niech będzie nawet 100 wypowiedzi pozytywnych.

a uzytkownicy nie polecaja romano :P

SD teraz sie bawić będziesz w Prawo?

rudy błazen z druhem

Żeby byli w porządku pracowali, uczyli sie , płacili podatki BYLI normalnymi obywatelami to mi nie beda przeszkadzac ale gdy wszystko jest na odwrót to nie dziwcie sie ze o was jest takie zdanie !
Starsi czeczency sa dość wporzadku ale ta gównażeria za dużo sobie pozwala dlatego PRZYJDZIE NA WAS PORA o to sie nie bójcie !!
FIN dobre pytanie ! .. Są ...

Nawigacja jak się póżniej okazało była w porządku, tylko fachowcy ze sklepu i serwisu nie wiedzieli o tym. Trzeba było tylko zarejestrować i dokończyć dalej uruchomienia. W serwisie stwiedzili uszkodzewnie karty SD. Do tej pory też byłem laikiem i wierzyłem co Oni mówią. "neoo1111" mnie nie musisz nikomu polecać bo nie jestem na sprzedż.

Tyle świata, tyle różnych krajów, tyle miast, a oni właśnie musieli się osiedlić w Łomży ?

Prędzej czy później musiało do tego dojść, że społeczeństwu nie będzie podobać się "nowe sąsiedztwo".

Nie ma z nich żadnego pożytku, a tylko same klopoty.
To nie jest tak, że z nimi nie można nic zrobić, że mogą sobie bezkarnie brać zasiłki, posiadać nielegalne dochody oraz niestosować się do polskich praw.

prawdopodobnie są odpowiednie osoby, które powinny zajmować się ich kontrolą, tylko gdzie one są ??

Za kilka lat dojdzie do takiego stanu, że ludzie będą organizować manifestacje oraz zbrojne akcje przeciwko tym szkodliwym imigrantom, bądz odpowiednie instytucje skontrolują tych "obcych" i wysiedlą ich tam gdzie ich miejsce.

Odpowiedni urzędnicy powinni zniszczyć zarazę w zalążku, bo chyba nikt nie chce aby urosło to do takiego stanu jaki jest w zachodniej europie.
A tam już jest za późno, aby z tym walczyć.

Pozdrawiam Łomżyniaków.
STOP CZECZEŃSKIEJ HOŁOCIE

Góra Królowej Bony

magdzia Łomża nie leży na Podlasiu ,

Ja osobiście takich inteligentów jak ty bym tępił ,bo jak się rozpanoszą to w przyszłości zaczną nazywać Łomżyniaków podlasiakami .

Konsul2: Bóg działa w świecie przez ludzi wierzących, więc masz rację. Łaska Boża zmaterializuje sie między innymi przez parafian.

Kamcio: jeden wierzy zalóżmy w horoskopy, drugi w Boga. Właśnie ci drudzy wymieniają się informacjami.
Tylko ten pierwszy obrabia drugiego. A drugi pyta: czy warto marnować czas?

Pozdrawiam, życzę szczęścia...

Jest ktoś kto ma test wiedzy ogólnej i sprawnościowy 26 października w katowicach ?

(...)

http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=51472

nie wiedzlem ze to ejowska biba xDD ;PP

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Powracam do tematu tylko dlatego ze chce cos wyjasnic Grubemu LKS, to nie Scana robil znieczulenie tylko anestezjolog, Bogus Sciana ne ma uprawnien do robienia znieczulenia wiec nie on zawinil tylko anestezjolog a on widocznie musial juz wyjac ciebie z brzucha twojej mamy

Polecam Sciane , cala ciaze chodzilam do niego i na Polowa i prywatnie i za kazdym razem byl bardzo mily przyjemny wszystko tlumaczyl jak dziecku i byl 24h dostepny na telefonie w razie czego.
Polecam
i sorki ze wracam do starego tematu

Co do opinni na temat innych lekarzy to sie nie wypowiem bo by to byla dluga historia niestety nie pozytywnaadal

Dla mnie to spoko sklep i spoko obsluga, czesto tam kupuje rozne pierdulki i nie zdazylo mi sie nic podobnego do Ciebie serwatka. Mi pan w okularkach zawsze dobrze doradzil.

Art. 91. 1. Cudzoziemca pozbawia się azylu, jeżeli:
1) ustały przyczyny, dla których azyl został udzielony;
2) prowadzi on działalność skierowaną przeciwko obronności lub bezpieczeństwu państwa lub bezpieczeństwu i porządkowi publicznemu.

mysle ze punkt 2 właśnie objawił się w wypowiedzi CZECZEN CZECZENOWICZ wiec ktoś powinien się tym zając :)

najprawdopodobniej administrator 4lomza.pl

NIE. Oczywiœcie ,że nie ; bo po co.Według opini podkomisarza Wiœniewskiego. W dniu dziejszym około godz 12.40 przejeżdżajšc ulicš Polowš na wysokoœci bloku 1 zauważyłem grupę młodzieńców polšcš papierosy i rzucajšcy pety na ulicę. Zgłosiłem przez telefon ten fakt policji. Okazuje się ,że postšpiłem Ÿle według podkomisarza Wiœniewskiego ,który meldunek przyjšł. Policja NIC tu zrobić nie może, taka była konkluzja oficera. Powinienem zatrzymać się ustalić sprawców ,zidentyfikować ,polinformować policje i czekac na ich przybycie. A ja postšpiłem LE. Panie Podkomisarzu GRATULUJĘ panu poczucia chumoru ! Bo z poczuciem obowišzku służbowego NIC pan nie ma wspólnego !

rudy błazen z druhem

Popieram, tylko ciekawe czy trafiłeś kolego na podkomisarza tego co umie czytać czy pisać, bo może ta wiadomość do niego nie dotrzeć, ale z tego co widać to i tak jest dość mądrym komisarzem bo potrafi odebrać telefon. Hehehe, a obywatele by chcieli żeby jeszcze miał prawo w paluszku i na wyrywki wiedział co można a co nie można, a tak szczerze to nie wiem czy policję mamy ślepą czy aż tak leniwą, czy może wszedł nowy przepis że jak nie ma trupa to nie interweniować. Ostatnio zwróciłem uwagę na ich pracę. Długi byłby to temat, ale szkoda słów. Cały rząd samochodów stoi na zakazie, sami nie mogą już przejechać, więc wycofali się i nie znam przyczyny dlaczego, czy były tam auta również kolegów, czy ktoś im haracz płaci żeby się nie wtrącali. Jak będą się upominali podwyżki to rzućmy im propozycję by sprzedali te nowe fury i znajdą się pieniążki na podwyżkę. Pozdrawiam również Pana podkomisarza, i całą resztę leniwych.

RZUĆMY HASŁO BEZPIECZNE MIASTO I WSZYSTKO BĘDZIE OK.

Auchan Białystok: ON po 3,89 a Pb95 po 3,99. Na innych stacjach w Białymstoku po ok. 15 gr drożej. Ceny w Łomży sprawdźcie sami.

Moje dziecko usłyszało ostatnio na katechezie, że "używanie prezerwatywy to grzech ciężki a pary używające ich podczas stosunku zasługują na potępienie i ogień piekielny". Był to dosłowny cytat.
Z uwagi na takie właśnie absurdy mam negatywny stosunek do faktu, iż moje dziecko uczęszcza na takie lekcje. Wielokrotnie myślałem nad zaprzestaniem tych zbędnych praktyk. Nie wiadomo jednak, jak zostanie to odebrane wśród nauczycieli i innych dzieci. Wiadomo natomiast, że nasze społeczeństwo jest dalej "zaściankowe" i kocha kler. Będą mi dziecko wytykać palcami, nie wspominając już o tym, że ja, jako ojciec, zostanę uznany za antychrysta i osobę, która nie powinna sprawować opieki nad dzieckiem, mimo, iż od najmłodszych lat wpajam mojemu dziecku pewne zasady i uczę je, jak poprawnie funkcjonować w społeczeństwie.
Moje dziecko wie, że nie należy "nadstawiać drugiego policzka". Życie to nie tylko kościół.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

a ja polecam Savane na Łomzycy

vonReeuffen - ogólnie rzecz biorąc dzieci uzdolnionych plastycznie rodziców nie powinny mieć problemów z zarysowaniem kartki papieru w zeszycie, z obseracji świata wiem, że dzieci bardzo lubią tworzyć kolorowe rysunki i z tego co wiem katechetka nie ocenia walorów artystycznych dzieła, współczuję dziecku które ma tak w s p ó ł c z u j a c y c h rodziców, że akurat rysunek z religii musi mu zabrać beztroski czas dzieciństwa, który mogłoby poświęcić np. na rozwijanie zdolności muzycznych a nie plastycznych, tylko broń Panie Boże poprzez śpiewanie Ave Maria

i'phone ma idealny panel sterowania i najlepszy na rynku ekran dotykowy nie mieliscie to nie piszcie opini na temat telefonow zgadzam sie tylko z tym ze nie warty swojej ceny, ale zeby posiadal wbudowany gps, wifi i dobej klasy aparat bylby najlepszym telefonem na rynku i wart kazdej kasy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org