Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a co z zamachem |
Witam wszystkim chce zrobić usg piersi. proszę o opinie gdzie fachowo zrobić. z góry dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a co z zamachem |
sam sie czepiasz a puzniej moje zdieca pokazujesz odczep sie o demie i tyle i spokuj bedze sorki nrze cie uraziłem ;-}}}
|
|
Witam Jak wiadomo lato sie kończy i trzeba się przygotować do nadchodzącej jesieni i zimy, mam pytanie gdzie można kupić najtaniej opał tj węgiel w Łomży lub w okolicach, Pozdrawiam
|
|
heheehe
|
|
aice10@wp.pl ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
tesz ws widzałem bo wyskoczyło mi w ostatno namie patszył na naszej klanie wes skasuj ten lik co sorki za wszystko ;-}}
|
|
Najtaniej jest chyba tam kolo mackiewicza
|
|
już za późno, tego nie da się usunąć. a za błędy się płaci. jak widzisz nikt bezkarny nie jest. mam nadzieję że będzie to nauczka na przyszłość
|
|
dobra dzeki i sorki ;-}}
|
|
na Allegro :D
|
|
w gabinecie przy Okruszku u dr Wenderlicha...
|
|
u mnie, w prywatnym mieszkaniu, robie na lozku usg piersi gratis usg od pasa w dol rudy błazen z druhem
|
|
lepszą pracę znajdziesz nie pokazując tego papierku :P
|
|
witam,jakiś nowy salon fryzjerski na poznańskiej. coś o nim wiecie, jedziemy w sobotę na wesele ja sobie zaklepałem miejsce w Daturze,ale moja kobieta przegapiła sprawę i teraz beczy że nie ma gdzie iść, a na poznańskiej to akurat by było ok - iść, czy nie iść :)))
|
|
A dobra już mam dzięki:)
|
|
żeby wiedzieć czy mnie będzie interesowało to siłą rzeczy muszę przeczytać, a skoro już to zrobiłem i poświęciłem się na odczyt twych durnych wypocin to i ja sobie pozwoliłem. tak samo mogę teraz rzec: nie podobaja ci się komentarze do tematu to ich nie czytaj
|
|
czy krzycza na was zony lub dziewczyny bo moja caly czas co robic pomocy ..............
|
|
spal ja
|
|
pytanie do studentow Uniwersytetu Białostockiego- czy jest jakieś forum studenckie tej uczelni? Szukam i szukam i znalezc nie moge Dziekuje za odpowiedzi
|
|
niestety ABC nie polecam to jak zostałam obsłużona w chamski bezczelny sposób,na pytanie o której mogę zamówiony tort odebrać na drugi dzień?odpowiedziano mi ze jesli się spiesze moge upiec sama na prośbe zakupu warzyw skierowano mnie do kolejki na stoisku obok ponieważ ekspedientka (blondynka około 35 lat) poinformowała mnie że niejest od biegania po stoiskach nigdy wiecej juz tam zakupów niezrobie sam widok brudu w sklepie daje wiele do myslenia o jakosci sprzedawanych tam towarów wszędzie ale nie tam...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |