Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
,,Do dupy z takim państwem,, |
nika84--- my w lubelskim mamy przesrane,najmniej przyjęć a najwięcej kandydatów .i pytanie--po co nas tak męczą,i przyjmują papiery? paranoja...no ale trzeba być dobrej myśli......pozdro.........a jak ktoś by miał te zadania z ms byłbym wdzięczny jarek197204@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ,,Do dupy z takim państwem,, |
cześć wszystkim! Mam pytanko czy zdaje ktoś MS 29 kwietnia w Krakowie? Pozdrowionka Santreo
|
|
"tak z ciekawosci a zna moze ktos truskawe,globusa,joja itp z poludnia i slyszal cos o nich" SP nr 10 i Kołłataj ;)
|
|
Oglaszam Casting na Męża!!!!!!!!!! :) :) :)
|
|
zgadzam sie ceny w farmalu sa podobne do mastora jednak w pierwszym jak wczoraj robilem zakupy to obsluga nie za bardzo chetna byla pomoc
|
|
rabat rabatem ale warto brać pod uwagę cene w jednym sklepie powiedzą Ci ze dostaniesz 5% a w drugim że 15% a co do czego to przy 5% rabacie zapłacisz mniej niż przy 15 :] waro też się nad tym zastanowić :D
|
|
tyle ma, że to nie jak pisałeś napad na tle rasistowskim co ,,bandyckim"
|
|
Ja też jestem chętny, w końcu trzeba się ustatkować :) Takos
|
|
skuti: pojawią sie z chwila kiedy przestanie sie brać i zachce sie zajść w ciąże: ciąza mnoga lub w drugą stronę problemy z zajściem w ciąże... znam kilka dziewczyn ktore brały i potem były tego typu problemy.... niby lekarz zapewnial ze to ok bezpieczne itd... ale ja bym podchodzil ostroznei do tego. Zamiast pakowac w swoj organizm chemie, kup paczke prezerwatyw w aptece lub renomowanym sklepie dla swojego faceta, to ani jemu ani tobie niezaszkodzi i daje praktycznie całkowita ochrone. Jarek
|
|
co to za frajda, jezeli jedynie na szczesciu mamy polegac? po za tym jak bym chcial cos automatycznie robic, to bym jakiegos menagera pilkarskiego odpalil i klikal tylko ok, dalej, ok, dalej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |