środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Prezydencie...

Podczas lutowego Walnego Zgromadzenia Członków Stowarzyszenia ŁKS Łomża, jego członkowie zobowiązali nowy Zarząd Klubu do uczynienia z ŁKS-u Organizacji Pożytku Publicznego. Wie ktoś może, czy jakieś kroki w tym kierunku zostały poczynione?
Czy w jakikolwiek sposób działa jeszcze w klubie były Kurator, a teraz członek Zarządu Jan Gąsiorek? Mówił on na Walnym o dwóch „złotych sponsorach”, ale chyba było to tylko mydlenie wszystkim oczu, bo jak tych sponsorów nie było, tak dalej ich nie ma.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Prezydencie...

gdzie mozna najtaniej kupic olej roslinny??

mam pytanie, czy jest ktoś kto przykrył dach blachodachówką Borgi? czy są jakieś opinie o tej firmie?

FIN pomyśl czym ty jesteś i co sobą reprezentujesz. Na normalnym forum link byłby odrazu usunięty.

P.S kiedyś się chwaliłeś jaki to z ceibie pro elo kozak, teraz widze non steam skilled;]

Fin mam nadzieje , że do mojej osoby ta "ciota" niebyła? Wiesz Łomża jest mała,trafi kosa na kamień ;) bo z tego co widzę , to już nie pierwszy raz sie napinasz przez forum :] . Ja tylko poprostu udzieliłem swojej wypowiedzi bo mam prawo chyba nie? Bo to forum publiczne , i nie napisałem , żeby kupywał tylko , że lepiej kupić ( Tu sie kłania czytanie ze zrozumieniem ) a dla jego informacji napisałem , że nonsteam nielegalny jest poprostu :]

Tyle na koniec bo szkoda klawiatury...

P.S - Może i jest skill'em ;] ale na nonsteamie z odpalonymi dopalaczami ^^

pozdro

Ostatnio w radio mowili,ze w Iranie za dolara wychodzi 10l paliwa

Mileś, Ty pijaku nie pisz na forum gdy ilość alkoholu w Twoim organiźmie przewyższa ilość krwi :D jąkać się zaczynasz :)

Chciałbym zobaczyć te "porsze" i te 618KM ;) bardzo interesujące, chciałbym to zobaczyć, bo weryfikować tego swoją spacerówką nie bedę ... szkoda wachy ;)

jestem tego samego zdania:) Szukam dj!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org