Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Prezydencie... |
Podczas lutowego Walnego Zgromadzenia Członków Stowarzyszenia ŁKS Łomża, jego członkowie zobowiązali nowy Zarząd Klubu do uczynienia z ŁKS-u Organizacji Pożytku Publicznego. Wie ktoś może, czy jakieś kroki w tym kierunku zostały poczynione? Czy w jakikolwiek sposób działa jeszcze w klubie były Kurator, a teraz członek Zarządu Jan Gąsiorek? Mówił on na Walnym o dwóch „złotych sponsorach”, ale chyba było to tylko mydlenie wszystkim oczu, bo jak tych sponsorów nie było, tak dalej ich nie ma.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Prezydencie... |
gdzie mozna najtaniej kupic olej roslinny??
|
|
mam pytanie, czy jest ktoś kto przykrył dach blachodachówką Borgi? czy są jakieś opinie o tej firmie?
|
|
FIN pomyśl czym ty jesteś i co sobą reprezentujesz. Na normalnym forum link byłby odrazu usunięty. P.S kiedyś się chwaliłeś jaki to z ceibie pro elo kozak, teraz widze non steam skilled;]
|
|
Fin mam nadzieje , że do mojej osoby ta "ciota" niebyła? Wiesz Łomża jest mała,trafi kosa na kamień ;) bo z tego co widzę , to już nie pierwszy raz sie napinasz przez forum :] . Ja tylko poprostu udzieliłem swojej wypowiedzi bo mam prawo chyba nie? Bo to forum publiczne , i nie napisałem , żeby kupywał tylko , że lepiej kupić ( Tu sie kłania czytanie ze zrozumieniem ) a dla jego informacji napisałem , że nonsteam nielegalny jest poprostu :] Tyle na koniec bo szkoda klawiatury... P.S - Może i jest skill'em ;] ale na nonsteamie z odpalonymi dopalaczami ^^ pozdro
|
|
Ostatnio w radio mowili,ze w Iranie za dolara wychodzi 10l paliwa
|
|
Mileś, Ty pijaku nie pisz na forum gdy ilość alkoholu w Twoim organiźmie przewyższa ilość krwi :D jąkać się zaczynasz :) Chciałbym zobaczyć te "porsze" i te 618KM ;) bardzo interesujące, chciałbym to zobaczyć, bo weryfikować tego swoją spacerówką nie bedę ... szkoda wachy ;)
|
|
jestem tego samego zdania:) Szukam dj!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |