sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bez emeryturki ?

gans ale jesli to jest forum lomzynskie, to czemu sie zajmujemy rolnikami? Idz na forum odpowiedniej wsi i tam napisz, ze u nich bez swiatel jezdza ;)
Ja jednego u ciebie nie rozumiem, raz piszesz, ze masz kase, a raz ze biede klepiesz i cie rolnicy w oczy kluja. Jak to w koncu jest z toba?

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bez emeryturki ?

a jakie ten trener ma sukcesy? jacy zawodnicy taki i trener.

te zdjecie zrobiono w kosmosie ;)))

Hmm. Czeczeny mają za dobrze. Taki nierosły czeczen, co ledwo mówi po Polsku, albo i nie lubi, dostaje lepszy start niż Polaka opuszczający dom dzeicka. Nie będe ci tutaj przytaczał liczb bo już nie pamiętam ale troche poczytan Dran i zmienisz zdanie. I nie udawaj obeznanego bo gówno wiesz. A na Łomżcy hmm na sp5 dawno nie bywałem, ale gdy się tam uczyłem to często dochodziło do starć, mówisz że żyli w strasznych warunkach. Więc gdy przyjeżdzają tu, do cywilizowanego kraju niech dostaną ogłady, a nie przychodzą tutaj i myślą że dalej jest wojna i że swoim prymitywnym sposobem zdobędą wszystko. Coraz więcej ich się tu robi, na nieszczęście. Tusk powinen zrobić z tym porządek, taki czeczen fika dostaje sprawe na Komendzie i won spowrotem. Nie umie sie zachować, to niech wraca tam gdzie mu dobrze ,niech walczy skoro sie nie umie zachowywać w naszym kraju.

radio alana 121 z anteną midland ml-145 podlaczasz i gadasz malo awaryjny sprzecik

Przegrały 0:3:( Ciężko będzie im się utrzymać, ale mam nadzieję, że w Łomży dziewczyny dadzą z siebie wszystko i powalczą o korzystny rezultat.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

O ile mi wiadomo na ulicy polowej nie ma domu dziecka

POWINNI ICH POZAMYKAC,WPIZDU WSZYSTKICH.

Przykro...

Witam.Na początku proszę o zabieranie głosu osoby które chcą naprawdę coś mądrego powiedzieć,doradzić wsprawie kupna skuterka.
1.Koszt-2500zł
2.Jaki powinien być napęd?Na pasek,czy na łańcuch?
3.Na co zwracać SZCZEGÓLNĄ uwagę przy zakupie ?
4.Jakiej marki najlepiej kupować?
5.Gdzie później serwisować taki skuter?

Jeszcze raz proszę o poważną pomoc,a nie jakieś wygłupy.
Pozdrawiam

INSPECTOR GADGET na tropie... Skoczyła nie skoczyła, tanie wzbudzenie sensacji czy depresja, przez faceta czy też nie, a może po prostu fanka mediów. Proszę Cię - to nie jest prostactwo. No tak, być może to czysta fantazja. Wybacz proszę niedawno zeszłam z drzewa i pewne odczucia są mi obce.

Xenony za 400?? hahaha, poszukaj sobie profesjonalnych zestawów z odpowiednimi układami (mycia i poziomowania) a jak załozysz te swoje to wez jakigos kumpla niech w nocy sie przejedzie Twoim samochodem a ty wyjedz mu na spotkanie, i moze wtedy zmienisz zdanie. Pozdro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org