Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Więcej pieniędzy na bulwary w Łomży |
przydalaby sie taka sala
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Więcej pieniędzy na bulwary w Łomży |
uwielbiam
|
|
gra wypas!
|
|
daje... ksiącsex... nie pojemaju :D
|
|
pieniadz nie psem w Lomzy i kotem bedzie ;)
|
|
a co to?
|
|
(...)
|
|
A ktoś z was miał mniej i dostał się do IILO? Które w ostatnich latach są bardziej oblegane licea, i czy to prawda że ostatnio do II jest trudniej się dostać niż do I?
|
|
To powodzenia na teście sprawnościowym!!!
|
|
ponoc sprzata u jednego z radnych. Tomasza.
|
|
nie lubie typa
|
|
ile cos takiego kosztuje?
|
|
a nie taniej w OBI?
|
|
taniocha! Mamy naprawde szczescie!
|
|
polecam pizze Dopio przy starym
|
|
ani polityków
|
|
W ostatnim naborze (rok szkolny 2007/08) do I LO trzeba było mieć 139pkt a do II LO 129pkt. Jeszcze rok wcześniej do II LO potrzebne były 2 pkt więcej niż do I LO (chyba 133). Także do tych dwóch liceów potrzeba najwięcej punktów, a do którego więcej i dokładnie ile to już zależy od rocznika, ogólnie jaki poziom, ilu laureatów. W III LO próg punktowy jest trochę mniejszy, wydaje mi się że niecałe 100 pkt do klas najmniej obleganych.
|
|
ZGADZAM SIĘ Z S--R . Chcesz mieć problem jedz na kraskę. Mi do silnika 131kM założyli parownik do samochodów o mocy do 100kM zamiast do 140KM. Jeździłem tak trzy lata z wiecznymi problemami ! W tym co mam pod maską uświadomił mnie kolega i po konsulatcjii z działem technicznym ELPIGAZ w Gdańsku mieli mi wymienić na 140 KM. (zresztą wyśmiali ich). Parodia bo zdemontowali mi zły parownik i po 2 tyg. zamontowali ten sam niby jako nową 140-stkę. Po czym poznałem ? Raz że swój stary zaznaczyłem przed niby odesłaniem do Gdańska a dwa na oznaczeniu ( naklejce 100HP ) była naklejona nowa naklejka jedna na drugą 140HP. - wał aż szkoda gadać ! Co by było śmieszniej koleś od początku twierdził że nigdy nie montował parowników Vega Super do silników do 140KM i powyżej 140KM. Podawał przykłady różnych samochodów jezdzących po Łomży na paroniku do 100KM z większymi silnikami niż mój. Więc pytanie brzmi .... zakładałeś gaz na krasce ? Sprawdź co masz pod maską? Osobiście zrobiłem dym im w tym "burdelu" i odpuściłem już . Sam kupię 140-stkę i założę. Teraz będę patrzył na ręce ! Szkoda gadać ... dla mnie ci montażyści to największa porażka !
|
|
jakiej ***** powagi , temat jest *** wie poco zakladany skoro jest na stronie glownej.Poco mam byc powazny, srela zaginela i tyle. Ty wiesz ile ludzi ginie na codzien ??? 1 Zaginela - stalo sie, 2 popelnila samobojstwo - z wlasnej glupoty 3 uciekla - bo miala ochote i *** ci do tego co zrobila. nieznasz dziewcyzny ani prawdziiwcyh wydarzen bedziesz tu niby pokazywac jakie to masz wielkei serce zamiast dyskutowac z ejdi to panowie polecam film na polsacie wlasnie sie zaczol 50 randek :)
|
|
jeżeli to nie jest prowokacja to współczuje autorowi postu.
|
|
Ja słyszałam już wcześniej taką wiadomość, że osoby pobierające zasiłek dla bezrobotnych zostaną zatrudnieni do prac porządkowych.
|
|
Ja jestem wogle przeciwniczką leczenia dzieci w Łomży. Mam porównanie, moja córka lezała w szpitalu w Łomży. Byłam załamana tym co tam się działo, nie chciałabym przezywać tego koszmaru po raz drugi. Dziecko pojechało z zapaleniem krtanie( zupełnie niepotrzebnie) A po drodze złapała zapalenie płuc, ZUM i biegunkę. To był jakiś horror. Lekarze i pielegniarki nie chciały odpowiedzieć na żadne pytania. Odpowiadały, A po co to państwu wiedzieć. Na koniec przynieśli mi kartę wypisu na własne żadanie. Oczywiście tego nie podpisałam. Mało tego lekarz który tą karte przyniósł pierwszy raz widział moje dziecko na oczy. Bo Pani doktor P... sama się nie pofatygowała bo czuła się urażona. Kilka miesięcy później moja córeczka znów zachorowała i też skierowana mnie do szpitala powiedziałam ze nigdy w życiu więc moja kochana pani doktor rodzinna skierowała mnie do Białegostoku do DSK. To jest coś niesamowitego w jaki sposób lekarze zajmują sie tam dzieckiem , nie bede pisała o szczegółach napiszę tylko jedno. Pielęgniarki w nocy przychodziły do nas do pokoju tylko po to żeby sprawdzić czy dzieci się nie poroskrywały i czy nie trzeba ich przykryć.... Myśle ze nie wymaga to komentarza.
|
|
Moje wypowiedzi NIE są poniżej przeciętnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takos
|
|
Mam program Azureus i chciałbym ściągnąć Torenta ze strony Torenty.org Jak to zrobić?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |