piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Syn Tuska nigdy nie wygrał tego konkursu - PKP!

Chojny Młode, zaraz za Łomżą w strone Ostrołęki, przed stacja Kurpiewskiego "Orlen" po prawej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Syn Tuska nigdy nie wygrał tego konkursu - PKP!

Ma może ktoś nr kontaktowy do zespołu "ASTER"

Niee... no co ty, żartujesz ...tak nie może być, to nie dopuszczalne(sarkazm)

**** wiesz ile grałem na Radiuse, a ja dokładnie wiem ile tam grałem i nie powiedziałem, że Radius jest do dup itp a wręcz przeciwnie był dla mnie zajebistym serwerem. Chciałbym zauważyć, że Radius też był serwerem ns. Komu chciałoby się marnować swój cenny czas na takie duperele jak nagrywanie demka jak sunder cheatuje? O cs'ie mam więcej pojęcia nić Ci sie zdaje, nie oceniaj osób względem ciebie. Nie wiesz ile gram, czy mam steama, nie znasz mojego skilla, nawet loginu na steam a więc zachowaj te swoje beznadziejne domysły dla siebie bo jak sie zdaje nie tylko ty jestes "wielkim posiadaczem steama" ^^. ta sprawa zostałą naghłośniona bo "sparcie" ... wiem bo sam miałem brać w tym udział ^^. Ta cała rozmowa z tobą i sunderem^^ jest tak płytka, że każdy kto tu wchodzi ma niezły ubaw czytając jak z igły robicie widły ehh

Xenony zamontowane.
Montowal mi Darek.
Bardzo dobra widocznosc i super efektr(samochod wyglada pare lat mlodziek). Dzieki za wszystkie odpowiedzi.

POLECAM xenony. Super sprawa.

zalezy od wielu czynników :) heh

ja tez ide, dobranoc

rudy błazen z druhem

ej tera to i ja ide spaciu, papapa caluskow 102 ; * erotycznych snow ;d

CTO by padło. To tak żeby każdej branży się dostało to najlepiej wcale nago po mieście latać. Ja się piszę. Ale by o Łomży było głośno.

Juz po lks-sie dno totalne dno. sapdek jak sie patrzy.

taka prawda
Zmarnowaliśmy te 2 lata, mam wrażenie, że klub się nie rozwija tylko cofa.
Inaczej mówiąc, rok cudem się utrzymaliśmy (dzięki czystkom PZPN), a w tym roku żenada.
Co mecz wpadają nam 3, a pod koniec rundy jesiennej po 5 bramek w każdym meczu.
Gdzie są ambicje ??
Nie potrafią grać w obronie, powiększyć ja np. o 2 osboby, w tym meczu remis byłby dobry.
W Śląsku cało linia obrony składała się prawie z rezerwowych i jak widać prezentowali zbyt wyskoki poziom gry, by ŁKS mógł cos strzelić.

siema kolego na jakiej dokladnie mieszkasz ulicy to ci moge pomoc jak cos to gg 4491585

nie polecam Białegostoku a najbardziej dr Wrońskiego strata pieniedzy....bardzo szkodzi dziewczynom w bardzo młodym wieku zlecajac im kuracje tabletkami hormonalnymi to chyba nie dermatolog tylko ginekolog...kazdy go poleca ze taki swietny specjalanista ja jeszcze nie poznalam nikogo komu naprawde pomogł sama do niego jezdzilam i nic to nie dalo...zabardzo przereklamowany...a co do naszych łomzynskich lekarzy tez nie spotkalam nikogo godnego polecenia...kazdy to samo daje bez zadnych konkretnych badan...Pozdrawiam

Wyszedlem dzis wieczorem na spacer i idac ulica Sienkiewicza zobaczylem cos niespodziewanego. Niecale 100 metrow od kosciola i 50 metrow od granic seminarium duchownego widze szyld lokalu rozrywkowego "AMNEZJA". co gorsza lokal ten jest tez niecale 100 metrow od wejscia do domu dziecka na Polowej. Chcialbym sie zapytac naszych rajcow i pana prezydenta jakim cudem to sie moglo wydarzyc skoro w Lomzy sa takie restrykcyjne przepisy dotyczace przyznawania koncesji na alkohol. Smiredzi to chyba malym przekretem. Czas najwyzszy aby ratuszowi i jego prezydentowi przyjrzal sie prokurator( tylko nie lomzynski) lub czas najwyzszy juz na CBA.

Wiecie , źe nawet podobnie?

Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!

haha ale to jest totalny SPAM . Jak zobaczyłem ten temat to sie za głowe złapałem i sie troche pośmiałem , piwko dla autora :D

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

to nie jest podatek od wzbogacenia się tylko normalnie dochodowy... jeżeli kupujesz i sprzedajesz w czasie krótszym niż 6 miesięcy zysk włączasz do rozliczenia PIT i traktujesz normalnymi stawkami.... :) ...powodzenia 2 kwietnia! :D

PiS to szambo!

Dziwne jakby komus zalezalo na tym zeby temat malego chyba przekretu w ratuszu szybko zapomiano.

Czyli podatek i papiery tyle Cię wyniosły? A wiesz może czy można przerejestrować bez ważnego przeglądu?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org