Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy Białoruś będzie wolna? |
yama to nic specjalnego chcieli zrobić klub z klasą i na próbach się skończyło i choć nie jest tragicznie to jednak taka "etykieta zastępcza"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy Białoruś będzie wolna? |
Proszę polećcie mi jakąś fajną sale weselną w Łomży lub okolicach. I może przy okazji jakiś fajoski zespół :)
|
|
właśnie ! tylko , ze TAK ROBIĄ UCZCIWI LUDZIE ...a o tych jak widać trudno w naszych władzach spóldzielczych
|
|
W jedności siła ...ale kiedy próbowałam zorganizować kilka osob na " wizytę " u prezesa- to ci co najbardziej darli gęby i mowiąc szczerze mieli racje - szybko się wycofali --i na to własnie liczy prezes --podenerwujemy się , powściekamy i znow skulimy uszy
|
|
krystynab: Ja się nie wycofam - możemy iść. Wiesz - mam dość dobry dostęp do mediów więc mogę to trochę rozdmuchać ;) Tylko czy oni będą chcieli o tym napisać? Jeśli chodzi o licznik główny - jeśli patrzą się na niego to niech tylko wg jego wskazań rozliczają mieszkańców!!! Jaki sens mieć w tym momencie licznik w mieszkaniu skoro biorą z głównego?? Co za wiocha... ehh
|
|
Na mnie też możecie liczyć!!!!!!
|
|
w łomży nie ma dobrego dermatologa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam dr Wrońskiego w Białymstoku, pierwsza wizyta 100 zł kolejne 50 zł. doktor wysyła najpierw pacjenta na badanie krwi (żeby poznać przyczynę) a dopiero później przepisuje leki. a nie tak jak łomżyńscy lekarze myśli że spojrzy i już wie... tak mnie leczyli 8 lkat aż trafiłam do specjalisty... pół roku i po problemie :-)
|
|
Dzięki MiYu za informację :)) Dzwoniłam tam i w Hair Design mają to czego szukam :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |