piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Muzułmanie oskarżyli nauczyciela za wypowiedź o szynce

Z wypowiedzi specjalistów z wodociągów wynika: "różnice między wskazaniami wodomierzy nie powinny przekroczyć 10 proc". ŁSM nalicza dokładnie 20% i gdzie tu jest prawda? I jeszcze jedna sprawa. Stan liczników jest spisywany raz na 3 miesiące. Natomiast naliczają nam opłatę rozliczeniową aż 4 razy * 1,22zł (1x3 opł. zaliczkowa + 1x1 opł. bieżąca). Na to, też mają odpowiedź. Jesteśmy postawieni przed faktem dokonanym i niestety, żeby nie było zaległości musimy płacić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Muzułmanie oskarżyli nauczyciela za wypowiedź o szynce

Nie wszystko da sie wyrazic słowami.Jesli kogos uraziłem to przepraszam.Ja też jeżdze samochodem z komisu,powiem szczerze, dałem się naciągnąć,ale samochód jeździ i aby tak dalej.

co do pracy ponad 8 godz na wsi to chyba jakis żart , kto teraz pracuje na wsi ponad 8 godzin?? praktycznie wszyscy maja wypasione maszyny rolnicze za które notabene takze nie zapłacili zbyt wiele bo oczywiscie dostali 70% zwrotu.

a moze w końcu rolnicy zaczeli by płacic ZUS co miesiac po ponad 800zł a nie co pół roku KRUS po 200 zł !!!!!!!!!!!!

gdzie to sprawiedliwosc!!!!

Jak bardzo trzeba być upośledzonym,żeby nie odnaleźć ironii w tak prostym i bezpośrednim zdaniu? A P@wcio to ma chyba nie więcej jak 12 lat...
beka

Szybka pomoc potrzebna-wiem,ze sa pks-y itd,ale dwie osoby szukaja w sobote z rana kogos ,kto jedzie do Warszawy. Pilneeeeeee!

Witam. Planuje zakup internetu bezprzewodowego i nie wiem jaki kupic...orange, era czy plus...

Czy ktos uzywa takiego internetu???
Chcialbym sie dowiedziec jak on sie sprawuje na terenie lomzy i okolic.
Pozdrawiam.

VIP nie przesadzaj

witaj v-Diesel,ja osobiscie mam internet z Plusa i sobie chwale!Lomza i okolice biega ok.

Śniadanok mam 17lat i wiem dużo na temat takich samochodów, a te nawiasy to niestety ale na moim monitorku ciężko zobaczyć więc zrozumiałem że zachwalasz te samochody. : piter jako jedywy widze że wiesz co robić zanik kupisz auto.

pamietaj o spryskiwaczach i ukladzie samopoziomowania. Eeeee, zreszta pewnie jak wszyscy wlozysz palniki w miejsce H4 i bedziesz wqrzal wszystkich jadacych z naprzeciwka.

Widzę, że sprowadziłam tu niezłą wymianę zdań... Ja również jestem za nowym budownictwem, chociaż w starszym bloku tez mogłabym mieszkać.
Wracając do głównego tematu, po tym co zdążyłam się dwoeidzieć mieszkania kosztują ok 3450zl/m2

Uwazaj bo czasami przetwornice zaklocaja prace komputera samochodowego i wtedy masz dyskoteke w samochodzie :))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org