sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Tusk dotrzyma obietnicy wyborczej?"

nie polecam Wronskiego! mnie i znajomych leczyl dokladnie tak samo: najpierw badania, najlepiej w wyznaczonym miejcu u jakiegos znajomego, potem od razu hormony (mimo ze maialm 14 lat), wszystkim wypisywal diane 35, czyli hormony starej generacji i kupe lekow, ktore najlepiej kupic w aptece w tym samym budynku! mojego kolege leczy izotekiem, odpowiednikiem roacutanu - baaaardzo drogiego leku, mimo ze wie doklanie ze ten roacutan mu nie pomogl, a izotek to to samo tylko w tanszej wersji! poza tym umawiasz sie na 13 a wchodzisz np ok 17! facet robi dobre wrazenie ale co do czego kupa zmarnowanej kasy, a metody leczenia jakies przestarzale! juz wieksze zaufanie wzbudza kaminska, ta co przyjezdza z bialego raz na dwa tyg w srody! przyjmuje w acerze od godz 17!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Tusk dotrzyma obietnicy wyborczej?"

Panowie, nie zostało nam zbyt wiele czasu a więc PEŁNA MOBILIZACJA! Każdy przyprowadza jak najwięcej znajomych. Musimy wypełnić stadion po brzegi i stworzyć widowisko, jakie zapadnie w pamięci na długi czas!

Jeśli chcesz muzykę graną na żywo - STUDIO BAND

Pozdr

Zjarany mózg właśnie taki jaki ma gans nie myśli logicznie więc trzeba mu wybaczyć i współczuć że zabrał się za jaranie zielska bo go mama nie kocha i go nie dopilnowała a ojciec nie lał pasem puki był na to czas.to jest coś przykrego jak rozmawia się z kolesiem który już dobry kawałek czasu pali te dziadostwo,zryty beret i tyle.

podbijam!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org