Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co znaczy skrót K.A.T ? |
optymista? dobre:P zadnemu wrogowi nie zycze dwoch rzeczy- prawowania i budowania sie:) wspomnisz moje slowa jak poznasz okolicnych majstrow, okoliczne sklepy z branzy, terminowosc dostaw materialow budowlanych, pogode i mozna tak godzinami wyliczac:P najpierw kup dzialke budowlana, od tego czy jest uzbrojona czy tez nie zaleza dalsze kroki bez pradu czy z wlasnego gniazdka czy od zyczliwego sasia dlugo nie pociagniesz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co znaczy skrót K.A.T ? |
nasz sie nie pytaj, jech tysz nie
|
|
HAHAH, gans, takis uczony ze nawet slowa marihuana nie umiesz napisac cieciu poprawnie. Widac jak ci mozg wyzarlo. "a niewiedziales o tym ze narkotyki są poto by je brac?" A bron jest po to zeby zabijac. Cyjanek po to zeby sie zabic. W takim razie wez cyjanek i sie zabij. Poza tym Maryska tez uzaleznia mitomanie. Masz w glowie zielono: od plesni po wypalonych komorkach. Skad sie biora takie cieciuchy cwiercinteligentne? Ciekawe czy chociaz podstawowke skonczyles. ;)
|
|
Dobrze ci tak, myślałeś że wrócisz z Ameryki i kupisz Łomże, a tu za przeproszeniem duże G.... ha ha, i po co ci to było? zanim coś zrobisz dolar będzie po 2 zł ,albo i mniej. Pozdrzwiam. ha ha!!!
|
|
E=mc2 niby dobrze piszesz ale skoro tyle osób narzeka to coś jest nie tak mi w pracy nikt się nie uśmiecha i się nie kłania, mam swoje obowiązki, wykonuje je i już i h*j kogo obchodzi czy mam zły humor, czy akurat chce mi się napić herbaty od tego mam przerwę, skoro podpisałem umowę na danych warunkach to jej przestrzegam a zapewniam że nie siedzę na stołku w ciepłym pokoiku jednym z obowiązków urzędnika jest właśnie doradztwo i pomoc bo nie każdy musi znać wszystkie przepisy, a dodatkowo jest takie coś jak etyka zawodowa która w urzędzie publicznym ma duże znaczenie ale widać że w tym i kilku innych państwowych bajzlach panują stare zasady, na szczęście ten okres już powoli się kończy....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |