niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pat w powiecie łomżyńskim... Władzę weźmie antyPiS?

Ludzie! Rzygać się chce jak się czyta te durnoty pełne tęsknot do wielkich centrów handlowych. Rosną rzeczywiście jak grzyby po deszczu.Tak się składa,że mam do czynienia z handlem,takim na mniejszą skalę.Myślicie,że budowa kolejnego super czy hipermarketu w takim mieście jak Łomża to dobre rozwiązanie?Bardzo dobrze,że go nie ma!Młodzież nie ma się gdzie szlajać zamiast siedzieć w szkole?Byłem ostatnio na urlopie i chodziłem trochę po mieście.W Rossmanie na Dwornej są za wąskie parapety?A może byście tak mądrale pomyśleli nad utworzeniem nowych miejsc pracy,otwarciu jakiegoś zakładu produkcyjnego w miejsce "bawełny" równanej przecież z ziemią.Kupować będzie gdzie,tylko kto będzie kupował i za co?Już niedługo będziecie mieli GalerięNarew czy też Forty.Będzie wszystko za czym tak tęsknicie.Pytanie kiedy wam się znudzi?Najlepiej,żeby na każdym skrzyżowaniu było centrum handlowe,tak jak w Ostrołęce czy Ostrowi Mazowieckiej albo w Szczytnie.Nie potrzebne są nam małe sklepy "naszych",hurtownie.Czy ktoś się zastanawiał ile ludzi straci pracę?Supermarkety wszystkich nie wchłoną.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pat w powiecie łomżyńskim... Władzę weźmie antyPiS?

Jestem za tym, żeby powstał jakiś ładny obiekt tego typu w Łomży, ale bez przesady, że nie ma gdzie pójść z rodziną w sobotę czy niedzielę. Rzygać się chce jak się widzi, gdy baba z dwutygodniowym maleństwem paraduje po hipermarkecie w weekend, gdzie ludzie kichają, prychają i kłócą się. W weekend to idzie się z rodziną do lasu, na boisko czy do sali sportowej albo do kina, ale nie do galerii handlowej. Ci którzy tęsknią do takiego stylu życia to dla mnie zakompleksiona prowincja.

A gdzie sie było przez tyle lat takowe kursy są organizowane w każdym kościele z tego co mi wiadomo to kurs trwa właśnie w Śniadowie ale sie zaczął trzeba by było pogadać z ks. Eugeniuszem. A bez chodzenia to wątpie że się obędzie pozdrawiam i szybkiego zdobycia świstka.

Nemo!Czyżbyś był Warszawiakiem z Łomży?Co,biedni łomżyńscy handlaże z bazaru przy dworcu kupili Ci mieszkanie w stolicy żebyś mógł studiować marketing?Skąd od razu podejrzenie,że jestem właścicielem sklepu osiedlowego?Jest wiele innych zawodów związanych z handlem.A może Ty też robisz zakupy do swojego marketu w Warszawie bo widzę,żeś dobrze zorientowany w temacie?Te samochody łomżyniaków pojechały tam po towar,żeby go potem sprzedać na bazarze.Zresztą ,jeżdżą nie tylko do Warszawy czy Białegostoku ale także do Tuszyna czy Rzgowa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org