Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
starostwo powiatowe |
Dla mnie jak cuś to Łomżyczka lepsza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: starostwo powiatowe |
Co wy chrzanicie? Na terenie UE kazdy obywatel ma prawo SWOBODNEGO przemieszczania i OSIEDLANIA SIE. Obowiazuje tylko dowod osobisty. Nie mam racji ?
|
|
Wystarczy porobic w kiblach bardzo wrazliwe czujniki dymu polaczone z instalacja przeciwpozarowa. Przynajmniej by czysty do domu wrocil taki jeden z drugim :).
|
|
"z drugiej strony skąd policja miała wiedzieć, że Robert Cieślak i Igor Pikus będą aż tak dobrze przygotowani ? I że stanie sie jak sie stanie ? W sumie do następnych zatrzymań lepiej się przygotowywali. . ." ? Daj spokoj, sprawa sie przedawnila. Wieczny odpoczynek poleglym w sluzbie praworzadnosci. Nie zawinil nikt poza przestepcami oraz "gora". Mam tylko nadzieje, ze ktos w koncu wyciagnal z tego wnioski i sytuacja sie nie powtorzy.
|
|
Moja żona jest zadowolona z tego salonu.
|
|
A mi sie wydaje, ze ceny wcale tak bardzo nie spadna. Nie wierze tez, w ceny w Lomzy siegajace 5000 zl za m2... To ze ludzie takie ceny podawali w ogloszeniach, to nie znaczy, ze za takie sprzedawali, no chyba ze w pojedynczych przypadkach ktos znalazl jelenia. Takze spadki mysle beda nie takie wielkie w stosunku do rzeczywistych cen sprzedazy, chociaz troche na pewno poleca, zanim znow zaczna drozec. Inna sprawa, ze spoldzielnie pewnie zaczna budowac taniej, bo ceny materialow ostro polecialy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |