sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Porażka PiS w wyborach prezydentów, wójtów, burmiastrzów na Ziemi Łomżyńskiej

Nie uwłaczając nikomu,znam kilka osób które tam pracowały i pracują co mądrzejsi już dawno sami zmienili pracę dziwie się tym co tam jeszcze siedzą i biadolą.Prawda jest taka że wiekszośc z nich nie ma nawet wykształcenia jakiegokolwiek a co mówić o szkole drzewnej .Olewają robotę i kombinują już o dyrekcji może nie wspomne bo jest jeszcze gorzej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Porażka PiS w wyborach prezydentów, wójtów, burmiastrzów na Ziemi Łomżyńskiej

dwa tygodnie temu w niedzielę robiłam tam zakupy więc na pewno CZYNNE W NIEDZIELę!! do 14 lub 17

Re: Porażka PiS w wyborach prezydentów, wójtów, burmiastrzów na Ziemi Łomżyńskiej

Dobry pomysł ;] troche by sie zarobilo;d;d;d

THC THC THC THC THC

Proponuje wpisac w google "media markt" wejsc w ich strone, wybrać odnośnik do sklepu w śledziowie i zobaczyć:)) Nie takie trudne:D
http://www.mediamarkt.pl/Bialystok

no ale dobra, podam:
Poniedziałek-Sobota:
9:00-21:00

Niedziela:
10:00-20:00

możemy popykac ale w co

tyku no to nie jest takie trudne, ale kolega potrzebuje media expert... i tutaj zaczyna sie problem, bo oni maja stronke tak aktualna ze wogole sklepu w podlaskim jeszcze nie ma.

lukasz92 z tego co sie orientuje to sobota i niedziela do 15 (sobota napewno niedziela glowy nie dam sobie uciac moze byc do 14). Na 100% w niedziele czynny.

właśnie wtedy zarabiało by państwo a nie ty pchając niewiadomo jaki towar. Wszystko by było sprawdzone i dobre gatunkowo gówno. Nie sieja z szafy kolegi brata wujka.. Pozdro z zielonych płuc polski

zauwazmy jeszcze, ze tyku podal strone media markt

Takos

z tego co słyszałem na drodze jezlei jest juz dziura to powinno sie wyciac cały pasek a nie łatac co chwole bo to nie prowadzi do polepszenia... filozofia budownictwa polskich drog... ajjj

tak tylko porównaj także zarobki u nas a za granicą!!! Przeciętny polak pracujący w Polsce nawet nawet nie zarobi na mieszkanie!

Przejedź się na Nowogrodzką koło Rafinerii, tam podłączą ci do komputera i na 100% przyczynę znajdą.

napewno będą nieruchomości droższe jak wejdzie u nas euro.

Jak dla mnie HK to najlepszy łomżyński serwer, pełna kultura, mało dzieci neo, ale serw ma jedną wadę a mianowicie ciągle te same mapki aztec, dust, inferno, mogłoby być częściej włączane jakieś fy lub takie mniej znane.

PS. Jest jakiś łomżyński serwer CS Source, ponieważ mam zamiar kupić steama dla css ale nie wiem czy warto.
A może ktoś z was grał w css i może wypowiedzieć sie na temat tej gry.

Pozdrawiam

Znasz się na drewnie (stolarstwo) ? to mogę cię w pewien interes wkręcić :) ale musisz być dostępny w tygodniu a nie tak że ty się gdzieś uczysz :)

fistaszek no to zrobiłeś wtopę, ponieważ: 1. Serwer stoi od piątku wieczorem, nikt nie miał do niego IP, ponieważ nasz klan robił na nim treningi i rozgrywaliśmy mecze, serwer był postawiony na steam. 2. Od dzisiaj serwer był przerobiony na non steam ale do wieczora był błąd przez który NIKT nie mógł wejść na serwer. A więc serwer sprawnie chodzi dosłownie od paru chwil ;) co jak co ale Ty mógłbyś nie zaśmiecać forum takimi głupotami. Niewiedza rujnuje nie?:P

W planach mamy zamiar na naszym forum umieścić odpowiedni dział "serwer" w którym będą dokładniejsze info, będziecie mogli dać propozycje map na serwerze itp. Narazie serwer nie jest do końca zrobiony, ale niedługo będzie tak jak trzeba a więc zapraszam do gry ;)

B@ni@k: każdy szanujący się administrator nie pie(cenzura) z cheatami, a więc daruj sobie...

Wypowiedz umowę użyczenia. Jeśli mają wymieniać słupy, to mogą przestawić stację w inne miejsce. Nie działaj pochopnie i nie śpiesz się. Będą Ci mydlić oczy i ponaglać, ale NICZEGO NIE PODPISUJ BEZ DOKŁADNEGO PRZEANALIZOWANIA PAPIERÓW!

Dopytaj sie na rybakach. Kiedys cos bylo nie wiem czy jeszcze jest.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org