Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dr Rozwad |
jeszcze dodam jakbys bral bmw to jezeli ci obojetne...to biesz IL jest to wersja long moze niewiele...te ok 10 cm dluzsza...ale w srodku robi to roznice... i zalezy czy masz rodzine...ile osob bedziesz wozil i czy tylko te 3 samochody bierzesz pod uwage pozdrawiam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dr Rozwad |
Czy sa jakies nowe romanse w Sniadowie, moze ktos cos wie?
|
|
O jednym wiem, wójt Andrzej Zaremba zakochał się w sobie. Trudno mi stwierdzić, czy na pewno to romans nowy? Ale narcyzm siejący popłoch w środowisku niewątpliwie.
|
|
tego typu tabletki trzeba brac CONAJMNIEJ pol roku,bo jesli przestanie sie brac wczesniej to w 90% bedzie ten efekt jojo... cena meridii i zeliksy jest dosc podobna. na bema niedaleko st.rzymianki tez mozna kupic taniej. na gielczynskiej maja jakas promocje(nie wiem do kiedy),ale tam na bema cena jest caly czas taka sama
|
|
Romulus mnie intersuja prawdziwe romanse a nie jakis tam wojt gminy,ciekawe wieści dawajcie na numer gg
|
|
widziałam w Białymstoku na Lipowej Salon Mon Cheri ale nie wiem jaka wysokość obcasa
|
|
Bardzo konkretnie napisales posta. Moze bys okreslil na ile osob ma byc ta sala? Rodzaj spotkania jakie chcesz tam zorganizowac?
|
|
podaj więcej informacji - ja mam salę do wynajęcia - na ile osób i jaka impreza ?
|
|
A godzinka na tej sali (namiocie) przy gimnazjum 9 ?
|
|
Wielkie dzieki. Na pewno skorzystam.
|
|
to jest masakra jakas ten Nick i te posty co on pisze .... Schyl sie do mydła
|
|
Z przyjemnością przeczytałem post Księdza, dla mnie nie był za długi. Choć nazwanie modlitwy "antysemicka" jest pewnym nadużyciem, ale jej treść może być rozpatrywana w kontekście żródła antysemityzmu religijnego. Wiadomo: dawniej nienawiść religijna była "normą", dlatego mszał trydencki budzi tyle kontrowersji w dzisiejszych czasach. I tu zgadzam się, że hołdowanie temu jest anachronizmem, skrajnością wsteczną. Niestety, Ksiądz bagatelizuje, dbając pewnie o mit świętości kościoła, konserwatyzm Benedykta 16. Wskazałem na konkretne, znamienne jego gesty, a wypowiedzi też były, chociażby ta o sądzie inkwizycji nad Galileuszem, o muzułmanach itp. A mszy trydenckiej chętnie posłuchałbym, bo lubię folklor, szczególnie taki, w którym sam uczestniczyłem. Pozdrawiam
|
|
Witam poradzcie coś w kwesti wyboru najlepszej trasy dojazdu do Poznania. 1-szy wariant to Łomża- Warszawa- Łowicz- i autostradą do Poznania 2. ominąć Warszawę przez Mińsk i Grójec 3. Ostrołęka- Płock- Konin etc a może jakiś inne, lepsze propozycje?
|
|
diesel ????
|
|
Przecież to było do przewidzenia :-) "wogule" to trzeba być nie wiem jak rozgarniętym, żeby uwierzyć, że pizze podadzą w pięć minut po opłaceniu rachunku przy kasie ;D Zresztą, jak za szybko podadzą, to napiszecie, że ciasto niedopieczone i surowe, jak za wolno, to spalone, jak w sam raz, to znowu za grube ciasto... Typowy łomżynianin. A ja jadłem rożne pizze w rożnych miastach i wszystkie smakują podobnie :-) A jak bym miał was obsługiwać, to specjalnie bym spalił, napluł i kazał czekać godzinę na moją specjalność dnia ;-)
|
|
ciekawe co bedzie z dworcem autobusowym...
|
|
Terrorystów i tak zatrzymają w Niemczech więc nawet nie masz co próbować.
|
|
ludzie po fretkach oczekują czego innego niż okazuje się w rzeczywistości- przed kupnem jakigo kolwiek zwierzaka trzeba sie mocno zastanowic czy sie sprosta zadaniu bo na lapu capu to sie paczki w piekarni kupuje.
|
|
Ciasto niezłe, sos taki sobie (nie pamiętam który), trochę za mało dodatków na konkretnej oizzy, miła obsługa przez telefon, szybki dowóz. Ogólnie to dzieciom smakowało. Myślę, że jeśli firma myśli o poważnej konkurencji i zdobyciu sobie stałych klientów to dopracuje swoją ofertę. Na razie działają chyba od dwóch tygodni więc dajmy im szansę na rozwinięcie skrzydeł...;)
|
|
niekumaty_piknik ---> lepiej w pusty jak ty to nazywasz za to coś mam w odrużnieniu od Ciebie buraku... swojo głupote pokazujesz nawet w nicku NIEKUMATY>>>>
|
|
Witaj. Sprawa jest banalnie prosta. Po nagraniu filmu musisz zakończyć sesję. Włóż płytkę DVD do kamery, wybierz w menu opcję finish i po sprawie. Taką płytę możesz odtwarzać wtedy w każdym odtwarzaczu DVD, czy komputerze. Identyczna sytuacja jest przy wypalaniu płyty na kompie. Kamera działa tak samo. Ja mam za to inny problem. Mianowicie, jedna płyta była chyba uszkodzona, bo nie mogłem zamknąć sesji. Co wtedy zrobić? Może ktoś wie? Wydaje mi się, że powinienem przechwycić film z płyty odtwarzanej w kamerze na komputer, ale nie mam do tego przewodu. W starszej kamerze na kasety DV mam taki przewód, ale nie pasuje do nowej kamerki. Czy to jedyny sposób? POZDR
|
|
Ja mam viste w HP Pavilion dv6710ea i jestem zadowolny. Przez pierwszy tydzien bylo ciezko sie w niej poruszac teraz jest juz spoko. napeno visty na xp nie zamienie. kompa mam 2 miesiace z vista.
|
|
Co będziecie robić w weekend?
|
|
Nierówność zarysów może być spowodowana obecnością przepuklin chrzęstnych w masie kostnej trzonów kręgów. Jako pozostałość na przykład po przebytej martwicy jałowej. Spróbuj znaleźć coś o chorobie Scheuermann'a, ona może być przyczyną.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |