niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ekipa Czerniawskiego przeciwna budowie centrum kultury i sportu w Łomży

markac - dzieki że to nie ty wyznaczasz zasady gry na tym forum
dzieki takim osobom jak ty forum żyje sztucznym życiem

nie ufajmy tym co mają dużo do powiedzenia - (markac )ale tym co mają i o czym mówią

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ekipa Czerniawskiego przeciwna budowie centrum kultury i sportu w Łomży

SamNiewiemCzegoChce
a co Ci naprzykład przeszkadza kumaty chłopak który ma 16-17 lat ?
Słucha tej muzyki od paru ładnych lat poznał kulture dokladnie wychował sie na ulicy i co ? maja nie wpuszczac ? **** !

Niech nie wpuszczaja szczylów którzy maja po 13 lat ale co komu szkodzi taki chłopak nie mam pojecia

PS.To jesli przyjada Hempy z Żarym to go nie wpuszcza :)?

Widząc Zółto-czerwone szale KROIC !
Widząc Niebiesko-Czerwone szale KROIC !

Są to nasi wrogowie
z ŁKSem sympatyzują jedynie okoliczne wsie i miasteczka + Szepietowo ! Pozdrawiam przy okazji braci ze Sparty ! Już niedługo 7 lat :)

Reszta to bastion Jotki i ich nienawidzimy !

A.C.A.B !

nie ma tutaj opcji Edytuj

GrubyŁKS nie bój sie w Jadze jeszcze wiecej pokemonów jest lecz zapamietajcie jedno zeby nie napinac sie na internecie,poporostu nie wypowiadac sie i tyle olac i ch**j ! Bo to nie wy walczycie za klub za monitoru lecz kto inny!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

siemka

Jadąc se dziś kulturalnie autobusem nr 8 .Widziałem straż która usuwała cegły zagrażające życiu ludzkiemu :D
Jak pisze portal www.4lozma.p i pokazuje zdjęcia z przebiegu aukcji .Piszą ze budynek jest remontowany .gówno prawda coś nie widać postęmpów tych prac .

Podpisuje sie pod KAZDYM slowem Drania...

gfx chcesz doprowadzic sprawe do konca. a co przez to rozumiesz?zbiorke w jednaczewiaku w celu ,,wystraszenie,, goscia?! juz ci pisalam: idz na policje i doprowadzaj to sobie gdzie tylko zechcesz...

powiem jeszcze pare slow duzej miss[ktorej tu nie ma,ale zapewne jest tak jak i gfx-nie ma to jak konsekwencja (czyt.hipokryzja) :)]

,,A zagladac chyba dalej tu nie bede bo to jest bez sensu. Dla mnie jesli ktos mowi jadłam znaczy jadłam a dla Was jadłam znaczy bzykałam się wiec po co z Wami gadac.,,

----dziewczyno,temat tego co robiliscie z gfx'em(razem czy osobno) jest juz dawno zamkniety...pozartowalismy sobie i teraz rozmawiamy powaznie. rozchodzi tu sie o to,ze zamiast zglosic sprawe na wojska polskiego nawolujecie do jakichs samosadow! rozumiem,ze chcecie to jakos zalatwic,ale czemu pierdolicie (przepraszam za wyrazenie,ale to przestalo byc smieszne)jakies farmazony zamiast przejsc sie na komende?!czekacie az ktos zrobi to za was???!!! moze maja to zrobic osoby,ktore do lasu po zmroku nie chodza?! i jedno i drugie mocne w gebie... sami NIC nie robia oprocz biadolenia,tylko czekaja az ktos inny to zalatwi... pff

czlowieku....w moim poscie piszesz cos o slatakach i czyims ojcu...wiec obrazasz.apropo moj stary nie pracuje w mc,.to moze ze swoim pomyliles go

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

właścicielowi bardzo na tym zależy, czeka tylko w blokach startowych aż to samoistnie się zawali, w wtedy konserwator nie będzie miał innego wyjścia jak zezwolić na dalszą rozbiórkę, a wtedy można już budować nowe...

W Łomży jest więcej takich walących się budynków! Teraz coś się dzieje przy budynku na ul. Woj. Pol. skrzyżowanie z Polową koło parku na rogu. Tylko nie wiem czy wyburzać będą, czy remont tej rudery? Uważam, że powinno być tak, że jeśli właściel nie potrafi wyremontować lub zagospodarować w jakiś sposób budynku (zabytkowego niejednokrotnie) to powinno się postawić ten obiekt na licytację i zmienić właściciela z gwarancją jakiś inwestycji. Pamiętam jak na Leginów 16 (tam gdzie teraz jest salon ORANGE) była taka rudera i w końcu się coś ruszyło. To są wizytówki miasta! Ludzie którzy przejeżdżają przez Łomżę zwracają na to uwagę. Na Polowej też był taki budynek RUINA i teraz kwitnie tam biznes, a przede wszystkim jest ładnie i nie straszy.
Nie wspomnę o tych kamienicach sypiących się, ja to bym się bał tam mieszkać i to nie tylko ze względu na sąsiadów... Ale tu już miasto powinno się wykazać a nasi włodarzy głownie zajmują się politykowaniem a nie tym co jest istotne!

kasienka

Proponuję rowerek, bieganko i obędzie się bez tabletek.

pos......ny świat.

tez mi serwer =/ kiedy nie wejdziesz odrazu dstajesz kicka :/ zal doslownie ..

powinieneś zdawać egzamin na zile. dopiero byś docenił stara.ja na przestrzeni 20 lat zdawałem w Lomzy na wszystkie kategorie i nie miałem jakoś powodu do narzekań.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org