Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Tygodnik Solidarność" o lustracji. |
Dzięki za wpisy. Nie taki diabeł straszny. Można się przy tym nieco douczyć potrzebnych umiejętności. Generalnie bardziej potrzebne są umiejętnosci tworzenia modułów dynamicznych - typu kreskówki obrazy lub kombinowane mini-filmy, + dźwięk jako paket wprowadzający w wybrany temat oraz wykonanie częsci testowej - kiedyś widzia.łem takie cos w Delphi - ale to była połowa lat 90 ubiegłego wielu. Teraz zapewne sa lepsze technologie TAK CZY INACZEJ - warto spróbować Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Tygodnik Solidarność" o lustracji. |
Nie wiem czemu myslicie ze jestem z policji albo dziennikarzem- dziennikarzem nie jestem ale wydaje mi sie ze oni nie bawia sie w "prowokacje na forum internetowym" tylko montuja sobie kamere w guzik od marynarki w koperte wkladaja oznaczone banknoty i ida do skorumpowanego urzedasa a nie na net. Policja poki co tez nie karze z rozmowy o lapowkach - karane jest przyjmowanie ich i wreczanie a nie rozmawianie o nich. Kazdy wie ze egzaminatorzy biora wiec czemu nie rozmawiac o tym na forum? A chcialem sie tylko dowiedziec jak sie zalatwia takie sprawy bo nie znam nikogo kto by to robil wczesniej. A wiem przecie ze tego na forum nie zalatwie, chodzi tylko o informacje.
|
|
Kiedyś widziałem prawko do kupienia na stadione 20-lecia, ale to było pare lat temu i za to można iść siedzieć, więc odradzam. A tak wogóle to nie wiem po co ci prawko bez egzaminu?? Przecież jak wyjeździsz odpowiednio ilośc godzin, a tych nikt ci nie zabroni o ile będziesz im płacił, to egzamin zdasz bez problemu. Chyba, że jesteś anty-talent, ale wtedy nei radzę się brać za jazdę, bo jeszcze kogosz zabijesz i co będzie? Jak się będziesz czuł wtedy??? Sars
|
|
Skoro wywołujesz wilka z lasu: to owszem ma się czym on pochwalić w tym względzie. Zakończono w Wiżnie I etap wodociągowania i kanalizacji oraz zbudowano oczyszczalnię. Dotyczy to miasta Wizna. Aktualnie jest realizowany II etap który dotyczy wsi gmina Wizna wraz z podłączaniem ich do oczyszczalni.Zmodernizowano drogi w mieście, aktualnie modernizowane są drogi wiejskie. To wszystko z Sapardu. Tetryczku napisz co się dzieje u nas w Łomży w tym względzie jeśli wiesz.
|
|
Klub 54 mieści się zaraz przy dworcu PKS, niedaleko "O.k.". Moim zdaniem również najciekawszy lokal w Łomży, chociaż też słyszałem pochlebne opinie o "Czarnym kocie". W 54 raz obsługa miała wpadkę w związku z moją wcześniejszą rezerwacją, ale wyszli z tego obronną ręką. "Zapomnieli" zarezerwować dla mnie i moich znajomych kanap i stołu bilardowego. Na szczęście zaraz miejsca się bez problemu znalazły, tylko na stół bilardowy musieliśmy poczekać godzinę ale dostaliśmy za to pół godzinki gratis :) Lokal na poziomie, obsługa miła.
|
|
polecam I lo jest tam niezla siatka a i kosz tez chyba bedzie cos znaczyc bo teraz jest taki młody trener.
|
|
to jezeli pomyslodawca niewie w jakiej technologi robic takie witryny i prezentacje multimedialne to po co wy sie zglaszacie ? Jezeli chodzi o technologie to polecam Macromedia Flash, tyle ze to troszeczke zajmuje zeby sie tego nauczyc, a i sam program kosztuje okolo 700 USD Pozdrawiam Ps. jak dobrze bedziesz placil to ja w to wchodze. Zbych
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pieprzeni materialiści...
|