sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Porozumienie Obywatelskie" to porozumienie SLD z PO i PiS?

Interesuje mnie jakie firmy oprócz TPSA i Szeptela bawią się w stałe łącza u zwykłych ludzi? Interesują mnie linki do ich stron z cennikami i doświadczenia z tymi firmami. Poprzez wyszukiwarki znalazłem tylko Neo.... coś tam i jeśli miałbym patrzeć tylko na wygląd stronki.... to dziwnie to wygląda.
http://www.interneo.pl/

mieciu kozłowski

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Porozumienie Obywatelskie" to porozumienie SLD z PO i PiS?

Czy uważacie, że aby przyjąć się do służby w Policji łomżyńskiej trzeba posmarować grubą gotówką? Słyszałem, że 12 tys. zł było za mało za przyjęcie dziewczyny - ktoś tę ofertę przebił. Co Wy na to ?

Wow, moj samochod jest nawet mniej wart.....co to sie porobilo:((

Cóż za zażarta licytacja!

To do zobaczenia w piątek po 20:30 :)

jakie sa przepisy dotyczace sprzedazy petard? wiem, ze odpalac je mozna legalnie w sylwestra, ale oczywiscie od polowy pazdziernika istna kanonada!...moj pies i nie tylko moj doslownie wariuje!....ja zreszta tez...czy jest jakis sposob zeby to wykorzenic? pewnie trzeba poczekac az komus urwie reke, dopiero wtedy moze wladze zareaguja....mam nadzieje ze te reke urwie w miare szybko!

W niedziele zginął mój serdeczny nieodżałowany kolega, właściciel firmy ALUSTIC - Sławek Mroczkowski ...
Będzie Go nam bardzo brakować ...
Brak słów jakim był Człowiekiem ....

Jeśli nie walnie taka w kieszeni...ręce zostaną może całe....tylko głos się troszeczkę zmieni:-))). A może by tak zezwolić tylko dla tych po wojsku?

"Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą"

hmm jakiej sztuki potrzeba, aby w tych kilku literkach lub obrazku przekazać całą głębię uczuć? Świat się kurczy, no i listy też.

ach co to były za czasy... Siedziałem cały wieczór nad listem do swego obiektu westchnień... układałem słowa, kaligrafowałem, nadawałem znaczenia, wrysowywałem serduszka - niekształtne troszeczkę, bo ręka mi drżała na samą mysl o spotkaniu....
a teraz... wchodzę na stronę, ściągam gotowy list, funkcją zamień zmieniam imię i juz...

lecz list ten jest jak "harlekin"...

zresztą dziewczyny są już inne... nie norwidem do nich lecz boystekstem...

czy na 4lomza nie mógłby powstać oddział literacki...
wyobrażam sobie klub "Koketeria", wieczór, ja czytam swe wierszyki pisane modnym rymem częstochowskim, a tu mnóstwo ślicznych rozmarzonych dziewczęcych oczu wpatrzonych we mnie jak w odpustowy obrazek...
jej...
Ludzie! piszcie! łomża potrzebuje poety...
P.S. czekam na emaile...

Faceci nam się rozklejają. Ciemność widzę, oj widzę ciemność...

Ciemność.....? ....taka pora roku, późno widno się robi, wcześnie - ciemno. Trzeba zapalić światło - to wystarczy, chyba że ktoś ma przepalone żarówki - wtedy musi liczyć na pomoc innej osoby.

Co to znaczy, że faceci się rozklejają? - że nie zaganiają już do sypialni, lub do garów, że nie karzą wychowywać 5-tki dzieci (żeby kobieta nie miała czasu na wychodzenie z domu)? A może wolałabyś dostać maczugą w główkę i zostać zaciągnięta do jaskini jakiegoś neandertalczyka? Taak..... tego byś zapewne ubóstwiała.
Taki twardy..... i na pewno się nie rozklei.

olaf

O jakiej firmie mowa.....? ...mozna prosić o info na e-mail? Gdzie ich znaleźć?

mieciu kozłowski

No widzisz.....? .....i po raz kolejny nie zostałem zrozumiany. :( I do tego tak wielkimi literami!? .....piszesz, że lubisz pościemniać, a mi nie pozwalasz się pobawić......? (co wolno wojewodzie?!?.... tak?)

....ot i zabawa doprowadziła do tragedii...

...rozmowa stanęła na krawędzi wybaczenia...

mieciu kozłowski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org