Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LUDZIE PISZCIE COŚ |
Przepraszam ale czy napisałam , że nie chcę się ładnie ubierać, ładnie pachnieć, mieć ładną fryzurę, być pociągającą.Przecież jak każda kobieta uwielbiam to robić piszesz: bo chcecie być podziwiane, chcecie mieć potwierdzenie, że nadal jesteście piękne, że możecie spowodawać, że facet nie dość, że zwróci uwagę, ale nie będzie mógł oderwać od was wzroku. Zgadzam sie z tym co napisałes, ale facet to pewnie kobieta hmmm ciekawe ale wówczas pachnie mi lekkim zboczeniem. . A ponieważ jestem kobietą wiec wiem że z nas wredny naród ( z kobiet oczywiście hehe) więc pochwały z ust męskich smakują lepiej i są zazwyczaj szczere:). Nie twierdzę że kobiety nie potrafia pochwalic szczerze, bo tak nie jest, ale miło jest własnie od faceta usłyszeć że ma sie ładne nożki- oczywiście nie od takiego pana co pachnie procentami:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LUDZIE PISZCIE COŚ |
Hej, dziewczyny - jaki powinien być mężczyzna waszych marzeń... napiszcie - dostosuję się... Myślę, że zmienić się będę musiał niewiele, bo kupiłem sobie w sklepie telewizyjnym krem upiększający i oliwię z dodatkiem o mężczyznach. PS. Ale ty Marku M. będziesz musiał zmienić się dogłębne!...
|
|
Mężczyzna moich marzeń musi kochać mnie nad życie i być gotowy zrobić dla mnie wszystko, i na szczęście takiego mam!!!!
|
|
jakie to okrutne a jakie prawdziwe...
|
|
hmmmmmmm mi imie Pawel kojazy sie z takim panem co w piatki prowadzi liste na 88,8 efem , a skojazenie hmmm wlasnie slucham (prooosze zmieńcie tego goscia !!!!!!! bo muzyka fajna ale on gdyby byl w idolu to by go Kuba od razu pognal ) a wiec to imie kojazy mi sie z kims kto siedzi na kibelku i nie moze sie wys..ać dobrze , moze ma zatwardzenie pan Pawel (nazwiska nie pamietam) no posluchajcie sami i powiedcie czy sluchajac nie kojazy wam sie z ciezkim zmaganiem w ubikacji ( raczej próbą )
|
|
Tekst skopiowany z www.4lomza.pl - portalu istniejacego juz od dobrych kilku lat. Ja juz na pierwszy zut oka sie z nimi zgodzilem. "Gazeta Współczesna 22-11-2002 (cytat) “Pod takim adresem intrnetowym od kilku dni można znaleźć najwięcej informacji o województwie podlaskim. Portal podlaskie.com jest przedsięwzięciem Agnecji Rozwoju Regionalnego z Łomży. – Odczuwaliśmy brak w internecie stron, na których można znaleźć kompleksowe informacje o województwie podlaskim i postanowiliśmy wypełnić tę lukę – mówi prezes ARR, Andrzej Krzewski. – Przygotowania zajęły kilka miesięcy. Dzięki pozyskaniu do współpracy wielu partnerów oddajemy użytkownikom w moim przekonaniu dzieło bardzo pożyteczne.” (koniec cytatu) Dzieło byłoby bardzo pożyteczne gdyby Agencja dołożyła o wiele więcej starań i wysiłku w jego stworzenie. Partnerzy o ktorych mówi przezes Andrzej Krzewski też o tej współpracy powinni wiedzieć. Tymczasem okazało się, że np. komunikacja miejska w Łomży w całości została “zerżnięta” - przekopiowana z www.4lomza.pl, oczywiście bez wiedzy autorów. Jeśli prezes Krzewski ma więcej takich partnerów .... ? - Compromitacja!!! Zresztą to chyba nie jedyna “wspólna” rzecz nowego podlaksiego portalu z www.4lomza.pl. Już na pierwszy rzut oka widac podobieństwa. Forum w tym samym miejscu, pogoda, wyszukiwarka biznesowa (22 listopada akurat nie działała – compromitacja!!!), kalendarz – tu identyczne (Ctrl+C i Ctrl+V) są nawet wpisy – compromitacja!!! Pozostaje jeszcze pytanie ile Agencja zapłaciła przez “kilka miesięcy” za zrealizowanie strony. Pytanie wydaje się uzasadnione ponieważ Agencja, choć jest spółka akcyjną i podmiotem prawa handlowego, to obraca pieniędzmi publicznymi. Zgodnie z informacją ze strony www Agencji ponad 37% jej akcji ma Skarb Państwa, dlasze 16,5% Agencja Rozwoju Przemysłu S.A w Warszawie, blisko 8% Przedsiębiorstwo Budownictwa Komunikacyjnego w Łomży, a pozostale udziały są włąsnością m.in.: kilku samorządów w tym także Miasta Łomży. Czyżby kolejna compromitacja?"
|
|
:) Ja mam nadzieje, że w tym roku Mikołaj nie przyniesie mi rózgi, tudzież dwóch, co by nie musiał się fatygować w przyszłym roku:)))) --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |