sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zagrożenie wojną domową na ukrainie.

Pablo - na tym polega gruntowna przebudowa jezdni! ...trzeba poczekac!

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zagrożenie wojną domową na ukrainie.

Też uważam, że warto byłoby wystawic propozycje i projekty pod publiczną ocenę - nie żeby w referendum wybierać projekt, ale żeby komisja konkursowa miała pogląd na to czego sobie życzą mieszkańcy. :)

kumple z forum forda jadą
ja raczej nie pojadę w związku z imprezą która mi się zaplanowała na ten weekend :D

...kiedyś wracając z Augustowa odwoziłem znajomych do Białegostoku...
...przejeżdżając przez dolinę Biebrzy (zaraz za Sztabinem) natrafiłem na wiszący tyłem w rowie samochód. Za kierownicą siedział facet - głowa przechylona do tyłu, zamknięte oczy...
...otworzyliśmy drzwi, od gościa waliło jak z gorzelni - najprawdopodobniej próbował zawrócić i wpadł do tego rowu...

...przebudziliśmy go i zaczął bełkotać, że już jedzie do domu, że Franek go zostawił i żeby go zostawić, że sobie poradzi...

Zadzwoniliśmy po odpowiednie służby.

Do końca tygodnia!

---
PGG

Ale to miał byc Radj sprawnościowy, a nie pisk opon !!!

podobnież 8 maja w Jam Cafe. Tylko szkoda że impreza biletowana.

UE wciaga w swoje szpony kazde panstwo ktore bieduje... takim panstwem jestesmy tez my. Powtorka z historii... Niemcom nie byl potrzebny Polak tylko jego ziemia. UE stawia nam warunki i traktuje jak szmate. Gdyby np. wszystkie kraje poskomunistyczne stworzyly jakis swoj blok to wtedy UE by czula respekt i dystans. Ale co tu rozkminiac temat ktory juz zostal sprzedany. Biedziem wpiepszac bulki za 5 zl od sztuki i na swieta plasterek szynki ktora swieci w nocy za 10 zl, a zarabiac bedziemy u niemca (jesli wogole bedziemy) za 50euro :) Wiec glowa do gory... a jak pomysle o tej szynce swiecocej to mi sie jakos optymizm wlancza :) nigdy przeciez nie swiecilem w nocy :)

grover ty mi smierdzisz jakim radnym albo jeszcze jakims innym urzedasem wiec badz tak mili i nie wpiepszaj takim tematow bo normalnie wiesz kazdy ma juz dosyc uglaskiwania, bo wiesz kiedys jak trafisz w szeregi rolnikow przypadkiem i jebniesz takie haslo "Pozyjemy zobaczymy & Nie ma co koszuli rozdzierac" to cie w morde obija tak ze jak zobaczysz gwiazdki na fladze UE to ta kazda gwiazdka bedzie ci przypominala rolnika ktory cie ogarnial. Wiec tak czy siak to bedziesz od szynki swiecil w nocy jak ta lala :)

Ciekaw jestem czy oprócz zbudowania parku planują też stworzenie jakiś struktur do koordynacji wykorzystania obiektów sportowych?
Zatrudnienie jakichś instruktorów sportowych przy ROK, SP10 czy coś w tym stylu? Myślę, że to byłoby konkretne rozwiązanie - i bezrobotni nauczyciele WFu mieliby co robić... :)

Pasja

Szanowny JayCop2004.

Niestety, muszę Cię zasmucić. Nie jestem ani radnym, ani żadnym urzędasem i nic Ci do tego, kim jestem. Jak masz jakiś problem i chcesz mi naubliżać, to pisz na maila. A jeśli chcesz mnie obrażać publicznie, to podpisz się na forum.

Poza tym to forum nie jest Twoje, więc to nie Ty będziesz decydował, kiedy mam się "wpiepszać" - jak piszesz. Widzę, że puściły Ci nerwy, ale cóż, jak się nie ma siły argumentów, to zawsze pozostaje argument siły, nieprawdaż?

Pozdrawiam.
grover

Jakiś czas temu odwiedziła mnie rodzina z Dolnego Śląska. Gdy wybraliśmy się na zakupy stwierdzili, że w Łomży ceny są wyższe od tych które oni mają u siebie. W związku z tym nasunęło mi się pytanie.
Czy Łomża jest miastem tanim, czy drogim - w porównianu z innymi miastami? I nie mam na myśli cen za mieszkanie czy wysokości zarobków, bo to oddzielny temat.

Spójrzmy po sobie...

A ja to pierdole :) za 2 miechy wakacje

Idąc spacerkiem z rodzinką, co widzimy? w rowie przechylony traktor, zaś za kierownicą mężczyzna. Sprawdzamy co z mężczyzną - śpi. Budzimy i informujemy "że tu się nie parkuje". Pod wpływem naszej sugesti dalej poszedł pieszo - zaszkodził tak zwany ostatni kieliszek. Wieczorem dotarli dobrzy znajomi i traktor odholowali. Pomimo "takich kierowców" należy się zatrzymać i sprawdzić czy nie jest potrzebna szybka pomoc.

Pasja

Idąc spacerkiem z rodzinką, co widzimy? w rowie przechylony traktor, zaś za kierownicą mężczyzna. Sprawdzamy co z mężczyzną - śpi. Budzimy i informujemy "że tu się nie parkuje". Pod wpływem naszej sugesti dalej poszedł pieszo - zaszkodził tak zwany ostatni kieliszek. Wieczorem dotarli dobrzy znajomi i traktor odholowali. Pomimo "takich kierowców" należy się zatrzymać i sprawdzić czy nie jest potrzebna szybka pomoc.

Zgadzam sie jak najbardziej z groverem!!! Pożyjemy zobaczymy...

JayCop2004 proponuję kilka lekcji kultury i języka polskiego. Bo z tym to kiepsko u Ciebie... oj kiepsko....

facet ty czytaj uwaznie ja powiedziałem dokładnie co innego. Powidziałem,że jazda po prostej z duża szybkościa jest bardziej trudnym zadanie. Więc czytaj uwaznie i nie napalaj się jak szczerbaty na suchary.

uczniowie z mojej szkoły wykorzystywali to ostatnio w jakiejś prezentacji. jutro mogę zapytać. daj znać do wieczora czy jeszcze potrzebujesz

pozdr.
kasia

a wg mnie najlepsza jest TPSA (nie wiem jak przedstawia sie dostęp z kablówek) ale przynajmniej na łomżyńskim rynku TPSA to najlepsze rozwiazanie. Sam mam inet ale to sie zmieni. Paranoja z tym "przyspieszeniem" w INECIE robia jaja z ludzi .

he he ... Orange, wob9, Mariusz Pajdorowski, arko itp. to jedna i ta sama osoba!!!!! :) A wypowiada sie na ten sam temat kilka razy :))))

A przy okazji: WIELKIE GRATULACJE !!!!
Wieści się szybko po Łomży (i nie tylko) rozchodzą.

Pozdrawiam.
grover

Hej Mam do was bardzo mała prośbe.. ale bardzo ważną dla mnie.. czy możecie zagłosować na zdjecie K2_4_1 na stronce www.mojlondyn.pl/glos/konkurs.php W ten sposób moge wygrać wyjazd do Londynu.. co jest moim marzeniem...z góry wszystkim dziękuje )))))) Trzymajcie za mnie kciuki !!!

Ula mój głos juz poszedł na Twoje zdjęcie. W tej chwili jestes na 2 miejscu z minimalna strata. A tak na marginesie to kogo zabierasz ze soba na ta wycieczke jesli wygrasz?? :-)

Porównując z innymi miastami, ceny za towary w Łomży są stosunkowo wysokie. Za to przeważnie mamy tańsze różnego rodzaju usługi.

wob9 nikt nie gra za darmo. Nie zdziwiłbym się gdyby właściciel Yam Cafe dopłacał do tych występów - dobra promocja knajpy.

nazis

było napewno, tylko się jakoś dziwnie temat nazywał...

masz moj glos!! nadale jestes 2...ale niewiele brakuje

DZIKI po pierwsze primo to na te spotkanie w lasku idz razem ze swoja mamejska paczka,a po drugie to na fazie jak bym byl to bym z tba troche inaczej porozmawial,a po za ym jak sam jestes cpunem to nie wmawiaj to innym!

lomza jako miasto jest git,tylko zeby byly bary dluzej otwarte no i jedna konkretna dyskoteka.Dobrze ze teraz otworzyli klub 54 najlepszy lokal teraz w lomzy

Do Warszawy przyjechał japoński dziennikarz. Po tygodniu faksuje do redakcji:
"Ta Polska, to cywilizowany kraj. Mieszka tu dużo ludzi różnych narodowości. Są nawet Indianie, którzy biją się kijami bejsbolowymi z łysymi buddyjskimi mnichami w młodzieżowych strojach."

nazis

Ja też. Trzymam kciuki :)

kasia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org