Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
J. Kaczyński nie przyszedł... |
To jakaś masakra jest ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: J. Kaczyński nie przyszedł... |
Vlad: to co napisałeś jest tylko rozwinięciem mojego postu z 24-09-07 22:16. A bzdury które piszesz o "krążącej w nocy cyrkulacji", pozostawie bez komentarza. Porozmawiaj nawet z "dozorcą" u hydraulika, on ci wytłumaczy na jakiej zasadzie jest podgrzewana ciepła woda użytkowa w wymienniku ciepła. MirekO
|
|
dzisiaj na starym dworcu byla jakis zlot BLM-ów chlopaki zrobili kwiateczka z samochodow he i chyba krecili jakis teledysk moze niedlugo ukaze nam sie nowa gwiazda di polo
|
|
edek80 jak juz piszesz cos to najpierw moze uzyj google a nie pierdoly typu : "Moim zdaniem spokojnie objedzie BMW 525 która ma ok 160KM"
|
|
MasaViV nie chcę uczęszczać na korepetycję, bo szkoła jest od tego by zapewnić przygotowanie do matury. Ale widzę, że w tej, w której się uczę nie do końca tak jest :-( A te wszystkie "prywatne przygotowania do matury" to ja się na to nie piszę, już wolę sama przysiąść do książki niż... Wiem, nie będzie takiego efektu, ale w razie problemów o pomoc poproszę nauczyciela :-)
|
|
Jak tak martwisz się o te psy to sama sponsoruj schronisko. Czego nie robi się dla zwierząt !
|
|
Czy ktoś wie co stało się dzisiaj ok. godz 20.00 w okolicach budowy bloków przy centrum katolickim. Ktoś chyba wpadł do wykopu, bo widziałem w nim sanitariuszy i lekarza. Na miejscu była również policja.
|
|
ok dzieki
|
|
scanning: to jest 525 albo 528 :)))))))))))) lapa07: jak masz e34 520i 150KM w automacie, to stawiam 50zł, że Lanos 1.6 zrobi z Ciebie wiatrak... a co dopiero mówić o Golfie 1.4 Turbo... LOL
|
|
Tą wiśniową Beemą z CB na dachu jezdzi Krajeś. On ma bodajże autoszyby na krasce. On tam ma motor 2,5. Robi wioske bo ma stare gówno a sie wozi jakby miał conajmniej takiego Volvo C70. lapa07: widac ze nie masz pojecia o motyrzacji i robisz sobie żarty bo w starych BMW 520i nie ma automatów.
|
|
edek800: Ty też powinieneś się doszkolić... automaty jak najbardziej były :) wiśniowe BMW też ma automatyczną skrzynię...
|
|
dokladnie w informacjach masz o tym wypadku...doslownie cyrki dzieja sie z to lomza,ehhhh...lapa07 napisał(a) Ares
|
|
MirekO tak się ciężko przyznać do niewiedzy? Skoro w google znalazłeś już pojęcie wymiennik to znajdź również słowo pompa i jak połączysz już te dwie definicje będziesz wiedział na czym polega nocne wyłączenie cyrkulacji bo widzę nadal wiesz że dzwonią ale czy u Ambroziaka czy w Krzyżu ?.
|
|
Autor: Greg12 (---.multimo.gtsenergis.pl) Data: 25-09-07 22:40 Jubei o gustach się nei dyskutuje,poleciłem filmy,które według mnie są warte obejrzenia a Ty od razu że gniot itp,wielu osobom na pewno te filmy się podobały,a co do horrorów w których nie ma krwi...to nie dla mnie więc odpadam ------------------------------------------------------------------------------------- Sorry :| Ale ja oglądam horrory żeby się bać a te krwiste to mi bardziej pod filmy sensacyjne podchodzą. Bardziej przerażała mnie bez krwista Klątwa niż krwista Jaskinia z jakimiś ślepymi kanibalami. Np. Szklana Pułapka bardzo krwista. Chociaż podobał mi sie motyw rozkminiania tych ślepych humanoidów, szkoda tylko, że ta chwila opanowania nie pozwoliła im w dalszej części filmu wziąć góry nad ich chaotycznym zachowaniem.
|
|
Sam se pracuj za krajową.
|
|
Wszystko zalezy od rocznika. 90PS to 1Z silnik pamiętający lata osiemdziesiąte, aczkolwiek trwały i niezawodny. 110PS - AFN to nowsza kultowa już konstrukcja z turbulum VTG. Obydwa są na pompach. 130PS PD i przeróżne jego 100PSowe odmiany to już nowsze konstrukcje na pompowtryskach.
|
|
Malachit: super. Gdzie to wynalazłeś? Świetnie oddaje aktualną sytuację na rynku pracy w sektorze "zawodów technicznych". Zauważyłem, że jak na razie firmy ciągle nie są skłonne do znacznych podwyżek płac. Wolą ograniczać portfel zamówień z uwagi na stale ubywającą im siłę roboczą. Ciekawe, kiedy się ockną? Pozdrowienia.
|
|
Właśnie problem w tym, że to jest tylko do VAG i to z ograniczeniami, o których pisałem. Sprzęt kosztował mnie 100zeta :D + masę czasu na rozgryzienie co i jak. Mechanikiem nie jestem i nie żyje z tego. To jest tylko zainteresowanie. Opieram się głównie na TDI, bo to jest temat który mnie ciekawi, kręci i wciąga. Diagnostyka, usuwanie, wykrywanie usterek etc. W większość przypadków za free!!!
|
|
Zgadza się FORT to ściema, sprawdzą się słowa Kononowicza. 10 sal kinowych ????? Dla kogo ???? ADALL masz całkowitą rację. Łomża zawsze rozwijała się dzięki handlowi, była motorem napędowym okolicznych terenów. Czasy się zmieniły, drobni kupcy to przeszłość. VENEDA będzie już, a FORT to tylko obiecanki.
|
|
Jaką miasto wydaje sobie wizytówkę zskoro od 10 lat są plany budowy Venedy i nic się w tej sprawie dotąd nie wydarzyło przełomowego... kto przyjdzie inwestować do Łomży skoro tak podejmuje się tu decyzje!!!!! Zbych
|
|
> ten zespół bo jako jedyni podchodzą fachowo do tego< A co to niby miało znaczyć?
|
|
Dran A co do obrazania odpowiadajacych, to niestety, jaki temat, takie odpowiedzi. Ja tez sie zastanawiam, co ty chciales zrobic, ganiajac tego goscia po lesie z jakims sprzetem? Napisales, ze wk....wienie wzielo gore nad strachem, wiec nie mow, ze chciales porozmawiac i po to pare godzin go tropiles po lesie... bo to zakrawa na obsesje. re: 1.kilka godzin? pokaz mi gdzie to napisałem... 2.jezeli ktos zaglada Ci w szybe w srodku nocy...to oczywiscie ze Ty bys biegiem uciekał szybciej niż Twoja dziewczyna samochodem...dlatego mnie nei rozumiesz... 3.obsesje ? jedyne obsesje jakie narazie wchodzą mi w drogę to obsesje niespełnionych łomżyńskich mądrali którzy "zawsze dążą ścieżką dobra i są lśniącym przykładam moralności". Za wszelka cene staraja sie udowodnic wszystkim ze ich zdanie jest najlepsze...ale panowie w moim pierwszym poście zadałem proste pytanie: "...kto jeszcze doświadczył czegoś podobnego..." Teraz przy każdym poście z odpowiedzią przypomnij sobie to pytanie i sprawdz ile osób na nie odpowiedziało....a ile skupiło się na temacie 'zajmowania sie sobą' - dziwisz sie ze we wszystkich reklamach na okrągło wykorzystują motyw sexu skoro z całej mojej histori tylko to was nakręciło do wypowiedzi? ...pozdrawiam
|
|
"Niosąca radość" Krzysztofa Czarnoty. "Wysadzić Rosję" Aleksandra Litwinienki.
|
|
Święte słowa figlarko ! ;D "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wychu fotki piękne. Jakbyś miał coś jeszcze to nie wachaj się ni chwili tylko zamieszczaj linka :). A poza tym miło wracać do forum gdzie coraz więcej kulturalnych 'twarzy' się pojawia. A co do grzybów to może jakąś paczką wspólnie do lasu.... ? Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
...znaczy w piwnicy ?!
|
|
Klaudia dzieki też czytalam:) Zakzane po legalu też super książka
|
|
maybe mustang , maybe grand cherokee, maybe charger
|
|
- moze w kabrio
|
|
1.Ganiales go przez prawie godzine, zeby z nim porozmawiac? - w tamtym zdaniu śmierdzi ironią na odległość, dziwne, że tego nie dostrzegłeś.. 2. bodajże 4 raz daje znac ze nie koniecznie sex jest tutaj 'zajmowaniem sie' - wyobraz sobie sytuacje ze ..calujesz sie z dziewczyną...oczywiscie..las miejsce publiczne ale: -czy wyjazd do lasu w nocy (z jakichkolwiek powodów) jest proszeniem sie o sytuacje? Zgodnie z Twoimi przemysleniami nie powinieneś wychodzić poza dom bo moze ...potrącić Cie samochód....to siedź w domu i nie prowokuj takich sytuacji... -dla mnie uszaty koleszka moze siedzie w tym lesie i cały rok..ale nie zgadzam sie na to zeby podglądał innych...pomińmy parkę i samochód..myślisz ze gdybyś siedział tam ze znajomymi i robił ognisko i wokół ogniska krążyłby jakiś podejrzany mistrz - siedzielibyście spokojnie? ignorowali go? czy jak to sie kolokwialnie mowi 'pogonili'? -czyli wg Ciebie ludzie 'niespelna rozumu' moga sobie biegac gdzie i jak chca tak?...sa ludzie "niespelna rozumu" i ludzie "bardzo niespelna rozumu"...poznasz po wyrazie twarzy? <--no ja wolalem poruszyc to na forum z nadzieja ze ktokolwiek to przeczyta - nie pojedzie do lasku w ..dowolnym celu :) ..no i przynajmniej dopiełem swego pod jednym wzgledem...nie ma textów typu 'duchy' 'yeti' tylko zaczeliscie normalnie pisac...dzieki...w sumie to nie mam nic do dodania..tez juz sobie odpuscie..jak ktos cos doda na powaznie to go go... pozdrawiam,gfx *****log off ******system shut down
|
|
".no i przynajmniej dopiełem swego pod jednym wzgledem...nie ma textów typu 'duchy' 'yeti' tylko zaczeliscie normalnie pisac" <-----no dobra z tym przesadzilem ;p nic nie dopielem hehe OFF
|
|
...wiem ale nie powiem :P
|
|
wszystko sie zgadza:) charger fajny i najdrozszy:), ale mnie sie bardziej podoba agresywnosc mustanga, jeep to dla mnie bardziej rodzinny samochod. ze wszystkich to chyba jeep ma najlepsze wykonczenie a w mustangu to od dzis wiadomo jakiej jakosci wykonczenia sa...w usa nie przejmuja sie takimi "drobnostkami" zawieszenie bylo zmieniane u uklad napedowy... jeszcze jest camaro, ale dosc wyprzedza nasze czasy swoja sylwetka takie jest moje zdanie pozdrawiam Jarek
|
|
DC++ i wszystko jasne.... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Kilka razy powtarzałem wcześniej, jak zależy naszym radnym na marketach w Łomży. Oto dzisiejsze decyzje: cyt "Przez blisko godzinę radni Łomży debatowali nad porządkiem obrad dzisiejszej sesji. Chodziło przede wszystkim o usunięcie z proponowanego porządku punktów związanych z planami budowy dwóch hipermarketów. Najpierw z wnioskiem o usunięcie punktu dotyczącego zagospodarowania terenów przy skrzyżowaniu ulic Sikorskiego i Zawadzkiej wystąpili radni związani z PiS, po czym wniosek aby skreślić także punkt dotyczący zagospodarowania Bawełny złożyli radni z klubu Samorządowe Porozumienie Łomży. Ostatecznie, pod debacie i dwóch przerwach, radni zdjęli oba punkty. Jeżeli 80% łomżyńskiego społeczeństwa chce budowy jakiegokolwiek sklepu to pytanie brzmi: jak długo będzie nami pomiatać władza ustawodawcza ?? Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Ależ Wy wszyscy jesteście inteligentni, chyba nikt z Was nie zrozumiał o co chodziło Malachitowi "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Hej Tak sie zastanawiam czy sa jakieś osoby, które chciałyby wyjechać za granicę np. do Anglii, ale nie mają tam na miejscu żadnej osoby u której mogliby sie przynajmniej na początku zatrzymać, na które mogliby liczyć, a które bałyby sie jechać w ciemno.Czy ktoś byłby skłonny zbić sie w grupke kilku osób np poznanych specjalnie na tę okoliczność i razem wyruszyć za granicę? w myśl koncepcji, że we "dwoje" raźniej. Jestem bardzo ciekawa/y waszych opinii. Prosze wypowiadajcie sie. Pozdrawiam
|
|
Malachit, to tylko podjudza do wspólnych wypadów, a sam leży na tapczanie i dłubie w nosie...:P "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ma ktoś listę kto głosował przeciwko? po prostu nie głosować na nich i tyle. won do swoich sklepików Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
jak masz dwa to oba. po co zostawiać żeby się psuło ;)
|
|
dzis wszyscy w Lomzy. wiprezujemy? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
terrorysta: bez lektora... napisy ściągniesz z napisy24.pl
|
|
jak masz dylemat to mi je oddaj, ja będe wiedział co z nimi zrobić ;d
|
|
A wiec, Ryskago - 'make him an offer that he couldn't refuse' ... żeby ruszył z tej kanapy lub zaczął dłubać gdzie indziej, znaczy sie ..:D. Wy kobiety zawsze macie w zanadrzu jakiś na to sposób - czyż nie? ...;). wychu Jarek
|
|
Mam dokładnie ten sam dylemat. Chyba jednak dziś to rąbne se tą Łomzę, bo przynajmniej większa no i tak bardziej patriotycznie, jeśli już ta Łomża nie smaczniejsza od Tyskiego, a do tego gorąco tu u nas jak diabli. wychu Zbych
|
|
Na Por. Łagody w sklepie "Justa"
|
|
Rysiek! :) Zbych
|
|
Ja piję w tej chwili wyborowe Łomża. Oczywiście z umiarem bo w Łomży trwają trzeźwe poranki. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi, hehe :)) Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
o, ja wlasnie czytam anioly i demony:))) drugi raz, co prawda wiekszosc ksiazek polecanych czytalam, fajne wszystkie sa ojciec chrzestny jest boski, super tlumaczenie, naprawde warto tez polecam mistrza i malgorzate-nigdy nie czytalam lepszej, a przeczytalam juz troche
|
|
Ja też chętnie zimną Łomżę bym wypił.... Zbych
|
|
O tak! Wiemy wiemy jakie te bestie podstępne są i szczwane blokując jeden pas, a z drugiego rączką, rączką machają i na pobocze kierują ...a potem...oj, każdy dobrze wie co potem:) Wychu- no nawet nie próbuj myśleć ,że inne lepsze niż Łomża!!!:)))( nawet jeśli tak jest). Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
ju84 uważasz, że dyrektor szukał, może i szukał ale nie znalazł więc nadal twierdzę, że nie nadaje się na to stanowisko. Mnie osobiściew nie interesuje co robił liczy sie skuteczność zarządzania. Więc nadal uważam, że się nie sprawdził i tyle. Dyrektor ma się nie starać ma byc skuteczny. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam!
|
|
Średnia płaca brutto w ciechanowskim szpitalu to obecnie ok. 2890 zł. Oznaczałoby to, że pensje najlepiej wykształconych lekarzy miałyby wynosić w przyszłym roku ok. 5780 zł brutto, zaś za trzy lata - ok. 8670 zł brutto. W Ciechanowie można szpital taki jak w Łomży oprócz lekarzy podwyżki dostaną pielęgniarki Uczmy się od mądrzejszych
|
|
Ukradli kamere ???
|
|
A to akurat racja. Sledzie uznaly, ze nie beda utrzymywac szpitali w Lomzy i Suwalkach... Sk....ny zawsze dbali tylko o siebie. Niby zarzadzaja calym wojewodztwem, a troszcza sie tylko o jedno miasto. Juz kiedys nam nawet pogotowie chcieli zabrac, chociaz jako jedno z niewielu nie przynosilo strat i nie musieli dokladac... Chcialbym tu podziekowac glosujacym na PiS, macie wreszcie rzad, ktory o was zadba... Sa tak odpowiedzialni, ze nie potrafili zalatwic tak waznej sprawy, jak zapewnienie opieki medycznej. Musieli postawic na swoim i pokazac jacy sa twardzi... Niedlugo szpitale popadaja i bedziecie mieli powody do narzekan, szkoda tylko, ze pewnie niewielu zapamieta, ktory rzad do tego dopuscil... Skoro nie mieli na podwyzki w sluzbie zdrowia, to skad wzieli kase na rozdawanie na prawo i lewo teraz, przed wyborami ?
|
|
Saneone> "a pomyślałeś o tym, że miał nadzieję, że jednak się opamiętają i przystaną na mniejsze sumy (które był w stanie zaoferować)?" nadzieję można mieć, ale swoje trzeba zrobić jak się zajmuje pewne stanowisko i bierze za to konkretne pieniądze. a tak wogóle to przecież znacznie ustąpiliśmy. chcieliśmy jakiegoś harmonogramu dochodzenia do pieniedzy, o które nam chodzi.
|
|
Wychu: ja rozumiem i szanuję Twoje emocje. Każdy z nas je ma jeżeli mówimy o naszym miejscu urodzenia, miejscu w którym dorastaliśmy, czy też spędziliśmy jakąś część naszego życia. Wspominany Greenpoint czy też dzielnica Polish Village, potocznie nazywana Jackowem w Chicago to miejsca wręcz kultowe. Mi nawet łezka w oku się zakręciła kiedy spacerowałem ulicami Jackowa. Nie miałem już takich odczuć podróżując po Florydzie, gdzie skupisko Polaków jest niewielkie. Pozdrowienia
|
|
No fakt, jeżeli pizza kosztuje 12 zł to trudno się spodziewać jej dowozu za darmo. Chyba, że wymusi to konkurencja. Ale widocznie mało kto zamawia tą usługę z dowozem i dlatego właściciele zlecają to zewnętrznemu przewoźnikowi. Gdyby zleceń dowozu lub ilość zamawianych jednocześnie była większa to zapewne warto byłoby zakupić własny transport. Policzmy: najdalsza odległość w Łomży to ok. 5 km x 8/100 x 4 zł = 1,60 zł Pomijam oczywiście amortyzację. Ryska: nie zapłaciłaś za tą pizzę ? Jak to się skończyło ? Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Wszelkie uwagi wniesione na Forum odnośnie personelu Urzędu Pocztowego przy ul. Ks. Janusza zostaną wykorzystane w celu poprawy jakości i kompetencji obsługi klientów. Niemniej jednak zapraszam wszystkich klientów, którzy mają zastrzeżenia, co do funkcjonowania Urzędu Pocztowego przy ul. Ks. Janusza do osobistego kontaktu z Naczelnikiem Urzędu Pocztowego. Myślę że kontakty takie mogą przynieść tylko obopólne korzyści. Jestem do dyspozycji Państwa codziennie od poniedziałku do piątku w godz. 8-15. Naczelnik Urzędu Pocztowego
|
|
dyrektor widocznie nie zatrudnil nikogo kompetentego na stanowisko lekarza, ale nie mozna powiedziec, ze nikogo na takie stanowisko nie szukal, skoro byly ogloszenia. teraz najlatwiej powiedziec "dyrektor sie nie nadaje", a ofert wplynelo wiecej, a nie tylko jedna... ciekawe czy ktos z was nadaje sie na stanowisko dyrektora szpitala? z tego co wiem nikt nie narzekal do tej pory, ale jak ma on okreslony budzet,to jak ma obiecac wiecej? wtedy byloby wielkie halo, ze przez dyrektora szpital upadl, bo zle zarzadzal budzetem?!!! a jak dyrektor ma znalezc pracownika? wziac pierwszego lepszego kandydata? lekarze, ktorzy do tej pory pracowali, tez chyba wiedza, ze jest to odpowiedzialne stanowisko. a czasami 3 miesiace to za malo zeby znalezc dobrego, kompetentnego sprzedawce do sklepu, a jest to nieporownywalnie mniej odpowiedzialne stanowisko, wiec nie obwiniajcie tego pana, bo stara sie utrzymac szpital i za to chwala mu
|
|
Kubełek tu nie chodzi o pomoc dla lekarzy pijących kawkę, ale dla tych, którzy zostali przy pacjentach, dla pielęgniarek, położnych, personelu technicznego i innych przcownikow szpitala, ktorzy moga stracic pracę przez strajk lekarzy, a przed wszystkim dla pacjentów łomżyńskiego szpitala. nie wykluczone ze i dla ciebie, bo kazdy moze zachorować
|
|
Kamienica przy skrzyżowaniu ulic Legionów i Mickiewicza. Rudera. Przedwojenna. Wizytówka Łomży. Vis a vis dworca PKS. W ciągu roku przewija się na tym skrzyżowaniu kilkaset tysięcy przyjezdnych. Patrzą na kamienicę. Ruderę. Przedwojenną. Wizytówka Łomży. Kilkanaście metrów dalej stoi już pięknie wyremontowana kamienica. Przedwojenna. Wizytówka Łomży. Tatusiu, czy kieds wyremontują tą kamienicę ? Tak synku. Wtedy kiedy jeden z jej elementów spadnie na głowę przechodnia i pozbawi go życia. Zabity przez kamienicę. Przedwojenną. Wizytówkę Łomży. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
często bywam w Warszawie i powiem wam ( i nie będziecie w szoku ;p) , że najlepsza jest w Dominium - i w cale nie taka droga - za dużą pizzę , litr Coli i sałatki zapłaciłem niecałe 30 zł (dowóz gratis) więc warto ! Polecam też Da Grasso i w ostateczności TelePizze "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
piękna z siatkarek naszych to jest Skowrońska :) Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
re SN4P: "czrne jest czarne..." <--dowod na to jak bardzo jestes ograniczony..wogole nie dopuszczasz innej mozliwosci lub odcieni szarości. Nie no tu mnie rozbawiles do lez. Dla mnie czarne zawsze bedzie czarne :) i zdecydowanie nie dopuszczam innej mozliwosci. A co do dalszej czesci Twojej wypowiedzi, to pozostawie ja bez komentarza - Dran udzielil wyczerpujacej odpowiedzi... "-...dno...do hotelu zabiera sie dziwki...bo to zupelnie jakbyscie oboje jechali tam tylko sie ..dymać..." - hehe a Wy oboje do lasu pojechaliscie sobie bajki opowiadac?? Bywaj gfx - Las Romantikos
|
|
rzeczywiście jest w Stokrotce
|
|
a z jakiego powodu dyrektor musi zamykac oddzialy? pielegniarki sa, salowe sa, a lekarze? nie ma bo im za malo kasy!! a sa i tacy, co zostali mimo wczesniej zlozonych wypowiedzen, bo je wycofali, wiec te oddzialy dalej funkcjonuja
|
|
najgorsze jest to, że jak zamkną szpital, to stracą pracę wszyscy pracownicy... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
masz racje usmiechy do kasy to maja ladne
|
|
POZDROWIONKA PANIE NORBERT "MUSTANG" PAMIETASZ LITWE I ROSYJSKA GOSCINNOSC????
|
|
W życiu, sami sobie pomóżcie - anglia czeka na was z otwartymi rekami :-) to spie................
|
|
Saneone oczywiscie ze ma klopoty ze zrozumieniem bo wlasnie sacze sobie piweczko. I co? alkoholik pewnie, nie? i lapowkarz? i pokaz lekarzu co masz w garazu? i co jeszcze... smiac mi sie chce z was miernoty z tych waszych durnych haselek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |