Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rzecz dotyczy artykułu red Chojnowskiego w sprawie Zakrzewskiego i Kołakowskiego |
nie orientuje sie ktos czy jezeli ten caly witacz bedzie posatwiony na czyjejs dzialce to urzad miasta placi mu podobnie jak za reklame??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rzecz dotyczy artykułu red Chojnowskiego w sprawie Zakrzewskiego i Kołakowskiego |
ja mam wiedze na temat matur bo w tym roku ja zdawalam:)obowiazkowy jest jezyk polski jezyk obcy i jakis przedmiot ktory sam sobie wybierasz.Amnestii juz nie bedzie -ostatnia byla w moim roczniku-na szczescie niewykorzystana;]a Ty moze zamiast sie pytac czego mozesz nie zdac moze lepiej wez sie do nauki zeby na swiadectwie dojrzalosci byly same 100% i tego Ci zycze:)
|
|
Re: Rzecz dotyczy artykułu red Chojnowskiego w sprawie Zakrzewskiego i Kołakowskiego |
Idę spać.............................................
|
|
No chyba kolego się pomyliłeś. Radwańska odpadła z gier singlowych. Ale walczy jeszcze dziś w nocy w mikście (wiem, że nikt na to nie zwraca uwagi, ale fakt-faktem). Nie wiem, jakim trzeba być burakiem aby głosować na kabaret typu PIS :((( Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Tych tematów już było sporo, i znowu się powtórzę, i polecę Ośrodek Szkolenia Kierowców Mariusz Gruszfeld, ja jeździłem z Panem Ryśkiem - popostu rewelka, tak jak ktoś pisał mają ponad 90% zdawalności. Poleciłem moim znajomym, skorzystali i wszyscy zdali. Naprawdę bez żadnej reklamy. Wybierz się na Bernata i powiedz, kto ich polecił :)
|
|
dzieki dzieki ale nie slyszales nie oceniaj 5 lat na scenie cos robi ( no nie na wielkiej,ale zawsze cos) Zbych
|
|
Sylwia ale podziękowania dla rodziców to mogliście lepsze kupić niż za 8,50 :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |